Båd- og vandretur

Oplev smukke Mallorca både på havet og til fods! Halvdagsudflugt fra Puerto de Pollensa til Formentor-halvøen, hvorfra vi vandrer til Cala Murta. Her kan vi nyde den smukke udsigt og et dyp i det krystalklare vand, før vi går ombord på båden for et velfortjent hvil, frokost og endnu flere bademuligheder.

  Fakta

 • Dag:
  Mandag , onsdag og torsdag.
 • Varighed:
  Halvdagsudflugt cirka kl. 10-14.
 • Pris:
  70 EUR pr. voksen, 55 EUR pr. barn.

  Mallorcinsk picnic-frokost og drikkevarer indgår ombord på båden.
 • Sprog:
  Engelsktalende guide.
 • Godt at medbringe:
  Gode sko, badetøj og håndklæde.
 • Øvrigt:
  Afhentning i Alcudia. Båden sejler fra Puerto de Pollensa.
  Vi tager forbehold for ændringer i ruten i tilfælde af dårligt vejr.
 • Sådan bestiller du:
  Du kan bestille udflugten ved at kontakte en Spies-guide på rejsemålet.
I Puerto de Pollensa går vi ombord på den mallorcinske træbåd Llat og begiver os ud på en cirka 40 minutter lang sejltur til Formentor, hvor vi går i land og vandrer til Cala Murta længere ude på Formentor-halvøen.

Vi starter med at vandre langs en smuk skovsti, som snor sig i træernes skygge, og vi kommer helt tæt på den vilde natur, mens vi hører om områdets spændende historie. Vi afslutter vandringen i Cala Murta, som er en fredelig og hyggelig lille bugt, hvor man kan tage sig en dukkert i havet - eller bare nyde udsigten og tage fine billeder.

Derefter går vi igen ombord på båden for et velfortjent hvil og bliver budt på mad og drikke. Der er mulighed for at bade i det klare vand ved flere tilfælde undervejs, og på tilbageturen mod Puerto de Pollensa kan vi nyde den flotte udsigt over bjergkæden Tramuntana.

En skøn dag med både sejlads, vandring i flot natur og intim stemning på båden, som kun har plads til 12 personer.
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.