Alcudia, vin og tapas

Oplev mere af smukke Mallorca! Tag med på en heldagsudflugt til den nordlige del af øen, hvor der bliver tid på egen hånd til at opleve den gamle del af Alcudia, før vi begiver os til bodegaen Angel og dagens kulinariske højdepunkt - vinsmagning og tapas.

  Fakta

 • Dag:
  Onsdag
 • Varighed:
  Heldagsudflugt cirka kl. 8-16.30.
 • Pris:
  35 EUR pr. voksen.

  I forbindelse med Purobeds præsentation får vi serveret en let brunch med drikkevarer, og på bodegaen serveres fire forskellige vine og lidt tapas.
 • Sprog:
  Skandinavisktalende guide.
 • Aldersgrænse:
  Man skal være 18 år eller ældre for at deltage i denne udflugt.
 • Godt at medbringe:
  Komfortable sko og en flaske vand.
 • Øvrigt:
  Denne udflugt præsenteres i samarbejde med Purobed, som er en af Skandinaviens førende producenter af sengeprodukter. På grund af dette samarbejde kan vi tilbyde denne udflugt til nedsat pris.
 • Sådan bestiller du:
  I højsæsonen kan udflugten som regel bestilles hjemmefra – enten sammen med rejsen eller via ”Min side”. Hvis der er ledige pladser, samt først og sidst på sæsonen, kan du normalt bestille udflugten på rejsemålet ved at kontakte en Spies-guide.
Vi starter dagen i den gamle del af Alcudia, som ligger på øens nordøstkyst. Her bliver der mulighed for at slentre rundt på egen hånd, indsnuse atmosfæren, gå en tur på bymuren eller måske gøre et fund i en af de små butikker. Efter en herlig formiddag begiver vi os til vores samarbejdspartner Purobed og deres showroom, som ligger lige uden for Pollensa. Her serveres en god brunch med vin, kaffe og likør, og vi får imens en underholdende og inspirerende præsentation om sund søvn.

Herefter kører vi ud blandt vinmarkerne og fornemmer den storslåede natur med udsigt mod Tramuntana-bjergene i vest. Vi gør et stop på den lille bodega Angel i nærheden af Santa Maria og vandrer gennem vinplantagen op til selve bodegaen, hvor vi får et indblik i vinproduktionen. Besøget afsluttes med vinsmagning med lidt tapas til. Vi skal smage fire af bodegaens vine; en hvid, en rosé og to røde, og der er naturligvis mulighed for at købe favoritten med hjem.

Når vi har oplevet den skønne atmosfære på vingården, kører vi tilbage mod sydkysten.
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.