Tenerife rundt

På denne udflugt oplever du Tenerifes mest populære seværdigheder på én og samme dag. Forbered dig på en dag fyldt med nye oplevelser og indtryk!

  Fakta

 • Dag:
  Torsdag i vinterhalvåret.
 • Varighed:
  Heldagsudflugt cirka kl. 8.30-18.30.
 • Pris:
  60 EUR pr. voksen, 30 EUR pr. barn.

  Enkle tapasretter med drikkevarer (vinsmagning eller vand) indgår.
 • Sprog:
  Skandinavisktalende guide.
 • Godt at medbringe:
  En lun trøje eller jakke, da der kan blive køligt i bjergene, samt godt fodtøj, da vi ved to forskellige lejligheder går lidt længere strækninger.
 • Øvrigt:
  Der er mange trapper og niveauforskelle på udflugten. Personer med et bevægelseshandicap bør derfor lige rådføre sig med Spies-guiden inden tilmelding.

  Gæster i San Miguel de Abona skal selv sørge for transporten til Los Cristianos, hvor udflugten starter (cirka 15 km væk).

  Udflugten tilbydes kun i vinterhalvåret frem til 25/4 2024.
 • Sådan bestiller du:
  I højsæsonen kan udflugten som regel bestilles hjemmefra – enten sammen med rejsen eller via ”Min side”. Hvis der er ledige pladser, samt først og sidst på sæsonen, kan du normalt bestille udflugten på rejsemålet ved at kontakte en Spies-guide.
Vi sætter os i bussen og tager den hurtigste vej op nordpå mod den mere frodige og historiske del af øen. Vores første stop er katedralen La Basilica de Candelaria, som ligger cirka 20 kilometer syd for øens hovedstad, Santa Cruz. Den flot udsmykkede katedral ligger smukt ved havet og gemmer på en spændende historie.

Det næste stop bliver i øens gamle hovedstad La Laguna, hvor vi får mulighed for at nyde byen og se dens gamle bygninger. La Laguna er kendt for sin historiske bykerne, og takket være arkitekturen er byen opført på UNESCO's Verdensarvsliste. Der bliver også tid på egen hånd til at besøge butikker, slentre lidt omkring eller nyde en kop kaffe på en af byens hyggelige caféer.

Vi fortsætter derefter ind i området Tacoronte, hvor vi besøger den gamle og hyggelige Bodega Alvaro. Her smager vi nogle enkle tapasretter og får også smagsprøver på flere lokalproducerede vine, som du naturligvis kan købe med hjem. Derefter kører vi til Icod de Los Vinos, som er berømt for sit tusindårige 20 meter høje træ, der hvert år lokker mange feriegæster til den hyggelige by, som også byder på klassisk kanarisk arkitektur.

Vores sidste stop bliver ved udsigtspunktet Mirador de Garachico, hvorfra der er smuk udsigt over Tenerifes bjergrige landskaber, der munder ud ved havet og byen Garachico. Her har du mulighed for at nyde en kop kaffe eller den lokale likør Barraquito med fantastisk udsigt.

I løbet af dagen fortæller guiden om Tenerifes historie og øens urbefolkning, og du hører også om, hvordan det har påvirket livet i dag og hvilke historiske levn, der stadig findes.
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.