Katamaranen Magic Dolphin - eftermiddag

På Magic Dolphin er du i gode hænder hos katamaranens besætning, så du kan slappe af og nyde sol og skumsprøjt på en sejlads med smuk udsigt over havet og Madeiras kystlinje.

  Fakta

 • Dag:
  Alle dage.
 • Varighed:
  Halvdagsudflugt cirka kl.14.30-17.30.
 • Pris:
  35 EUR pr. voksen, 18 EUR pr. barn.

  Mad og drikke indgår ikke, men der er mulighed for at købe drikkevarer og lette snacks ombord. Tider og priser i juli-august: Kl. 15.30-18.30 / 40 EUR pr. voksen og 20 EUR pr. barn. Der er samling på havnen cirka 30 minutter inden afgang.
 • Sprog:
  Engelsktalende guide.
 • Godt at medbringe:
  Badetøj, håndklæde og solcreme samt lommepenge og en lun trøje til blæsende dage.
 • Øvrigt:
  Mødested: Ved Magic Dolphins kontor i Funchal Marina. Kontoret ligger på adressen Acesso à Marina do Funchal.

  Der gøres kun holdt for at bade i sommerhalvåret.

  Alle Spies' udflugter, hvor man får mulighed for at opleve dyr, er blevet gransket og godkendt af World Animal Protection for at sikre, at dyrene ikke på nogen måde lider overlast. Læs mere om Spies' samarbejde med
  WAP
  .
 • Sådan bestiller du:
  I højsæsonen kan udflugten som regel bestilles hjemmefra – enten sammen med rejsen eller via ”Min side”. Hvis der er ledige pladser, samt først og sidst på sæsonen, kan du normalt bestille udflugten på rejsemålet ved at kontakte en Spies-guide.
Vi sejler langs kysten og holder udkig efter delfiner, hvaler og skildpadder, før vi gør holdt for at bade og snorkle ved Cabo Girão, som er Europas højeste klippe.

Gå ikke glip af denne mulighed for at se Madeira fra havsiden!
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.