Prøvekursus i dykning

Prøvekursus i dykning for alle, der overvejer at tage dykkercertifikat. Måltider og drikkevarer indgår ikke.

  Fakta

 • Dag:
  Alle dage.
 • Varighed:
  Halvdagsudflugt
 • Pris:
  70 EUR pr. voksen, 70 EUR pr. barn.

  Alt udstyr, vejledning af uddannet instruktør samt transfer fra hotellet indgår.
 • Sprog:
  Engelsktalende guide.
 • Godt at medbringe:
  Håndklæde, badetøj og evt. noget at drikke. Mad og drikkevarer kan købes på stedet.
 • Øvrigt:
  Minimumsalder otte år.
 • Sådan bestiller du:
  I højsæsonen kan udflugten som regel bestilles hjemmefra – enten sammen med rejsen eller via ”Min side”. Hvis der er ledige pladser, samt først og sidst på sæsonen, kan du normalt bestille udflugten på rejsemålet ved at kontakte en Spies-guide.
Vil du prøve at trække vejret under vand? Det er faktisk muligt at dykke uden certifikat. Big Fish Diving Center er et dykkercenter på Tenerifes sydkyst, beliggende på stranden Las Vistas i Los Cristianos. Dykkercentret afholder et introkursus, hvor du får mulighed for at opleve glæden ved at dykke og svømme under havets overflade. Kurset ledes af uddannede PADI-instruktører, og alt nødvendigt udstyr indgår.

Kurset starter med en gennemgang på land for at gøre dig tryg inden det næste moment. Derefter venter det salte havvand, hvor du sammen med instruktøren udforsker livet under vandoverfladen. Du lærer at trække vejret rigtigt og at kontrollere din opdrift, og du får også meget andet at vide, blandt andet om sikkerhed. Kort sagt: Alt, hvad du har brug for, til at finde ud af, om dykning er noget for dig. Alle dyk foretages fra Las Vistas-stranden til en maksimal dybde på otte meter og med cirka en halv time under vandoverfladen.
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.