Pico Ruivo

Snør vandrestøvlerne, find vandrestavene frem, og tag med på en vandring til Madeiras højeste punkt, Pico Ruivo. Vi starter ved Pico do Arieiro og følger derefter en vandrerute, hvor sværhedsgraden bliver højere og længden mere krævende i løbet af dagen, før vi når målet: Pico Ruivo.

  Fakta

 • Dag:
  Onsdag og lørdag.
 • Varighed:
  Heldagsudflugt cirka kl. 8.30-16.
 • Pris:
  42 EUR pr. voksen, 30 EUR pr. barn.

  Der indgår ingen måltider. Ved Pico do Arieiro findes en lille café, hvor man kan købe kaffe og vand.
 • Sprog:
  Engelsktalende guide.
 • Godt at medbringe:
  Regntøj eller paraply, en flaske vand, lommepenge, vandtætte vandresko eller -støvler og varmt tøj samt eventuelt madpakke.
 • Øvrigt:
  Vandringen er fysisk krævende, og ruten løber gennem udfordrende og kuperet terræn med stejle stigninger. Anbefales ikke til personer med højdeskræk eller tendens til svimmelhed. Vandringen tager 4-5 timer. Der er ingen toiletter undervejs undtagen ved Pico do Arieiro, hvor vandringen starter.
 • Sådan bestiller du:
  I højsæsonen kan udflugten som regel bestilles hjemmefra – enten sammen med rejsen eller via ”Min side”. Hvis der er ledige pladser, samt først og sidst på sæsonen, kan du normalt bestille udflugten på rejsemålet ved at kontakte en Spies-guide.
Denne vandrerute er den mest spændende på Madeira og forbinder de tre højeste bjerge på øen.

Vandringen starter ved Pico do Arieiro 1.818 meter over havet og slutter ved Madeiras højeste punkt, Pico Ruivo, 1.862 over havet. Den 10 km lange rute byder på fantastiske udsigter over forskellige dele af Madeira, og det vil indimellem føles, som om vi vandrer over skyerne - en helt fortryllende oplevelse.

Fra Pico do Arieiro leder levadaen os videre til udsigtspladsen Ninho da Manta, hvorfra der er flot udsigt over Nonnernes Dal og Madeiras største plateau, Paul da Serra.

Vi fortsætter herefter op til Pico Ruivo langs stejle og krævende stier, men belønningen på toppen er helt klart besværet værd: Der venter os en fantastisk panoramaudsigt, vi sent vil glemme!
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.