Jeepsafari – hemmeligheden bag Kretas vin og oliven
Oplev det ægte Kreta på denne udflugt og lær alt om vin- og olivenolieproduktion. Nyd smuk natur og god mad!
Fakta
Dag:
Mandag , onsdag og fredag.
Varighed:
Halvdagsudflugt cirka kl. 9-15.
Pris:
89 EUR pr. voksen, 69 EUR pr. barn.
Transport, en traditionel kretensisk frokost, adgang til olivenfabrikkerne og vingården inkl. smagning. Drikkevarer og drikkevarer på tavernaen indgår ikke.
Sprog:
Engelsktalende guide.
Aldersgrænse:
Man skal være 8 år eller ældre for at deltage i denne udflugt.
Godt at medbringe:
Komfortable sko, kamera og solcreme Forår og efterår anbefaler vi også at medbringe en jakke. Hvis du vil købe noget fra vingården eller olivenfabrikkerne, bør du også medbringe kontanter.
Øvrigt:
Udflugten gennemføres med 6-8 personer i hvert køretøj. Alkohol serveres kun til gæster over 18 år. Aldersgrænsen for udflugten er 8 år.
Sådan bestiller du:
Du kan bestille udflugten ved at kontakte en Spies-guide på rejsemålet.
Udflugten starter fra Rethymnon, hvor vi kører 6-8 personer i hvert køretøj mod Klados' vingård i Panormos. Vi bliver budt velkommen af vingårdens ejere, som tager os med på en guidet tur rundt på gården og lader os smage på den egenproduceret vin.
Turen fortsætter derefter gennem tre små landsbyer i Milopotamos: Dafnedes, Apladiana og Agridia. Undervejs nyder vi de frodige omgivelser, frisk luft og smukke udsigter. Til sidst når vi det historiske Halepa-kloster, som engang var et tilflugtssted for kretensiske oprørere under borgerkrige. Her stopper vi for at nyde den magiske udsigt over dalen og Kretas højeste top Psiloritis – en perfekt fotomulighed!
Vi fortsætter vores tur gennem maleriske landsbyer, store vinmarker og olivenlunde, og hvis vi er heldige, kan vi beundre vilde ørne og geder tæt på. Vejen fører os til sidst til en traditionel og moderne olivenmølle i landsbyen Melidoni. Her bliver vi guidet i tre forskellige olivenoliefabrikker og kommer til at lære alt om, hvordan oliven høstes, og hvordan olivenolie produceres. Vi smager også på den lokale olivenolie.
Vi afslutter udflugten med et besøg på en lille landsbyrestaurant i Melidoni, hvor vi bliver introduceret til det kretensiske køkken og får prøvet flere lokale delikatesser. Vi nyder ikke kun maden, men også den kretensiske gæstfrihed og service på landsbyens værtshus, inden vi vender tilbage til byen Rethymnon.
En unik udflugt med lokale delikatesser, fantastisk natur og berømt gæstfrihed, som du ikke vil gå glip af!
På Spies.dk bruger vi cookies for at kunne give dig en bedre og mere personlig oplevelse. Dette gør vi for at tilpasse det, som vises for dig i f.eks. sociale medier, indholdet på hjemmesiden og til vores analyser. Vi deler også oplysninger om din anvendelse af Spies.dk til vores partnere. Nedenfor kan du selv vælge, hvor tilpasset en oplevelse du ønsker ved at tillade forskellige cookies. Du kan altid ændre dine indstillinger og læse mere om cookies i vores cookiepolitik.
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.