Jeepsafari - Amazing West

Udforsk den nordvestlige del af Madeira sammen med os langs en rute, der bl.a. passerer smukke udsigtspunkter og storslået natur langs den kuperede kyst. Velkommen til en jeepudflugt fyldt med naturoplevelser og eventyr!

  Fakta

 • Dag:
  Onsdag
 • Varighed:
  Heldagsudflugt cirka kl. 8.45-17.
 • Pris:
  55 EUR pr. voksen, 25 EUR pr. barn.

  Der indgår ingen måltider, men der er mulighed for at tilkøbe frokost for 15 EUR.
 • Sprog:
  Engelsktalende guide.
 • Godt at medbringe:
  Bekvemt tøj, kontanter og en flaske vand samt eventuelt en varm trøje eller regnjakke.
 • Sådan bestiller du:
  Du kan bestille udflugten ved at kontakte en Spies-guide på rejsemålet.
Vi udforsker den nordvestlige del af Madeira på en rute, der bl.a. passerer forbi flere udsigtspunkter og gennem storslået natur langs den kuperede kyst.

Under terrænkørslen kører vi til den smukke Laurisilva-skov, som siden 1999 har været opført på UNESCOs Verdensarvsliste. I laurbærskoven ligger skyerne lavt, og når vandet fordamper i den høje luftfugtighed, dannes vanddråber, der falder ned mod jorden. Dette skaber optimale vækstbetingelser, og frodigheden og de krogede træer får næsten skoven til at føles fortryllet.

Vi begiver os videre ned ad den imponerede kyst og passerer på vejen smukke byer og unikke landskaber. Vi kører både terrænkørsel og på almindelige veje i løbet af dagen.

Velkommen til en dag fyldt med storslået natur og spændende oplevelser!
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.