Phang Nga - A taste of Thailand

Tag med på en heldagsudflugt med Thailands frodige og smukke natur i fokus! Frokost indgår.

  Fakta

 • Dag:
  Mandag indtil 25/3 2024.
 • Varighed:
  Heldagsudflugt cirka kl. 7-19 (tiderne varierer i forhold til, hvilket rejsemål du bor på)
 • Pris:
  2500 THB pr. voksen, 1250 THB pr. barn.

  Børneprisen gælder for børn i alderen 3-11 år. Frokost, vand og te eller kaffe indgår. Øvrige drikkevarer kan købes.
 • Sprog:
  Skandinavisktalende guide.
 • Godt at medbringe:
  Toiletpapir. Til tempelbesøget skal medbringes tøj, der dækker skuldre og knæ. Medbring også gerne en lun trøje til hjemturen, da der kan blive koldt i bussen på grund af airconditionanlægget.
 • Øvrigt:
  Pas eller pasnummer kræves ved bestilling af udflugten.
 • Sådan bestiller du:
  I højsæsonen kan udflugten som regel bestilles hjemmefra – enten sammen med rejsen eller via ”Min side”. Hvis der er ledige pladser, samt først og sidst på sæsonen, kan du normalt bestille udflugten på rejsemålet ved at kontakte en Spies-guide.
Vi kører i bus gennem det frugtbare landskab til Phang Nga-bugten. Vegetationen er varieret, og vejen er kantet af kokospalmer, gummiplantager samt ris- og ananasmarker. I løbet af turen gør vi holdt ved en gummiplantage og besøger det gyldne grottetempel, der består af en tredelt grotte. I templet er der en liggende Buddha, som er 12 meter lang og mere end 200 år gammel. På bjergskråningen udenfor lever der makakaber, som er hellige for lokalbefolkningen.

Når vi når frem til Phang Nga-bugten, går vi ombord i longtailbåde, som bringer os gennem mangroveskoven. Dette er en forunderlig verden med et virvar af sammenflettede træer og rødder og et helt specielt dyreliv. Efter en stund i mangroveskoven kommer vi ud på havet, og her bliver vi mødt af storslået natur med kalkstensøer, som stiger op af det turkisblå hav.

Longtailbåden sejler os rundt om øen Koh Pin Kan, som også kaldes for James Bond Island. Her blev nogle af scenerne fra Bond-filmen 'Manden med den gyldne pistol' nemlig indspillet i 1974, og den smukke ø bliver flittigt fotograferet.

Derefter standser vi ved Koh Panyee, en muslimsk fiskerby bygget på pæle i vandet. Her får vi et indblik i hverdagslivet og spiser frokost på en af de mange særprægede restauranter, før båden sejler os tilbage til havnen, hvorfra bussen kører retur til hotellerne.
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.