Glasbundsbåden Royal Dolphin

Udflugten med Royal Dolphin egner sig til alle, ikke mindst børnefamilier. Der er god plads på båden og meget at se og opleve. Velkommen ombord!

  Fakta

 • Dag:
  Alle dage.
 • Varighed:
  Halvdagsudflugt med afgang cirka kl. 14.
 • Pris:
  58 EUR pr. voksen, 29 EUR pr. barn.

  Let frokost samt drikkevarer (øl, sangria, sodavand og vand) under hele sejladsen indgår. Børneprisen gælder for børn i alderen 4-11 år. Fra 1/5 2024 er prisen 60 EUR/voksen og 30 EUR/barn.
 • Sprog:
  Engelsktalende guide.
 • Godt at medbringe:
  Badetøj, håndklæde, solcreme, skiftetøj og en let jakke eller trøje.
 • Øvrigt:
  I tilfælde af dårligt vejr kan sejladserne blive aflyst, og vi kan desværre ikke altid oplyse om dette før umiddelbart inden afgang. Det er muligt at købe souvenirs og fotos fra dagens udflugt ombord. Royal Dolphin tilbyder også kortere ture på to eller tre timer med et andet program. Disse kan bestilles på stedet.

  Udflugten er aflyst 15/4 2024 pga. vedligeholdelse.

  Alle Spies' udflugter, hvor man får mulighed for at opleve dyr, er blevet gransket og godkendt af World Animal Protection for at sikre, at dyrene ikke på nogen måde lider overlast. Læs mere om Spies' samarbejde med
  WAP
  .
 • Sådan bestiller du:
  I højsæsonen kan udflugten som regel bestilles hjemmefra – enten sammen med rejsen eller via ”Min side”. Hvis der er ledige pladser, samt først og sidst på sæsonen, kan du normalt bestille udflugten på rejsemålet ved at kontakte en Spies-guide.
Glasbundsbåden Royal Dolphin stævner ud fra havnen i Puerto de Colón og tager os med ud på Atlanterhavet. Nyd stilheden til havs oppe på soldækket eller begiv dig ned under dæk og kig ud gennem panoramavinduerne under vandskorpen.

Vi følger kystlinjen nordpå fra Costa Adeje til de majestætiske klipper Acantilados de Los Gigantes. Vi ser Tenerife fra en anden side, og hvis vejret er klart, kan vi skimte naboøen La Gomera. Mellem de to øer er der cirka 47 km, og på en bådtur er chancen for at se hvaler og delfiner stor. Her trives dyrene godt takket være den fantastiske beliggenhed i Atlanterhavet samt det milde klima, der hersker året rundt. Dybden mellem øerne spiller også en stor rolle samt øernes vulkanske oprindelse. Ikke langt fra kysten bliver vandet meget dybt, hvilket er en væsentlig årsag til det rige dyreliv med fisk, blæksprutter, hvaler og skildpadder. Her kan man se arter, der passerer forbi på forskellige tidspunkter af året, hvor denne passage fungerer som delmål på dyrenes rejse gennem havet. Tenerife har også en fast bestand af mange arter, der kommer året rundt eller sæsonmæssigt, herunder blandt andet flaskenæb-delfiner og grindehvaler, som man sædvanligvis kan få øje på. Du vil se nogle af dem springe og surfe langs med bølgerne. Undervejs på turen deler bådens besætning ud af deres viden om dyrene og naturen.

Under sejladsen stopper vi også ved Mascabugten, som byder på en fantastisk udsigt over klippeformationerne. Her serveres den lettere frokost, og der er også mulighed for at tage en svømmetur i det blå. Drikkevarer er inkluderet under hele sejladsen.
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.