Hoteller (75)

Rejser til Ungarn

På en rejse til Ungarn venter spændende historie, madoplevelser, ruinbarer, flot arkitektur og dampende kurbade i den smukke hovedstad Budapest.
Ungarn er et spændende rejsemål med store kontraster. Befolkningen er imødekommende og gæstfri, klimaet behageligt, og der er masser at se og opleve. Naturen er varieret med grønne enge, store vidder og bløde bakkelandskaber. I hovedstaden Budapest blandes shoppingcentre, moderne hoteller og brede gader med maleriske brostensbelagte gyder, charmerende barokarkitektur og traditionelle kurbade.

Ungarn med Spies

Spies tilbyder rejser med valgfri afrejsedag og rejselængde til Ungarns hovedstad, Budapest. Byen er delt i to af floden Donau, og Spies har gode hoteller på både Buda-siden og Pest-siden.

Formel 1 i Ungarn

Du kan også kombinere dit ophold i Budapest med et formel 1-løb. I august løber Ungarns Grand Prix af stablen på banen Hungaroring, som ligger i en dal knap 20 km uden for Budapest. Takket være banens udformning og de omgivende bakker kan man se hele løbet fra de fleste af pladserne.
Find dit hotel
Find din rejse til Ungarn

Rejser til Ungarn

Flere rejsemål i Ungarn
Budapest
Når du rejser med Spies til Budapest, bestemmer du selv afrejsedag og rejselængde, og vi tilbyder et stort udvalg af centralt beliggende hoteller.

Inspiration og rejsetips

termisk bad i budapest

Sommerferie i "Østens Paris"

Budapest har en overflod af restauranter, caféer, shoppemuligheder og spændende seværdigheder - alt samlet i en by, hvor alle bygninger er Instagram-materiale. Vores rejseekspert Kaci giver dig tips til oplevelser her.