Hoteller (62)

Rejser til Ungarn

På en rejse til Ungarn venter en håndfuld slotte i rokokostil, et drys russisk stemning, dampende kurbade og et frisk pust fra vest.

Ungarn er et spændende rejsemål med store kontraster. Befolkningen er imødekommende og gæstfri, klimaet behageligt, og der er masser at se og opleve. Naturen er varieret med grønne enge, store vidder og bløde bakkelandskaber. I hovedstaden Budapest blandes shoppingcentre, moderne hoteller og brede gader med maleriske brostensgyder, charmerende barokarkitektur og traditionelle kurbade.

Ungarn med Spies

Spies tilbyder rejser med valgfri afrejsedag og rejselængde til Ungarns hovedstad, Budapest. Byen er delt i to af floden Donau, og Spies har gode hoteller på både Buda-siden og Pest-siden.

Formel 1 i Ungarn

Du kan også kombinere dit ophold i Budapest med et formel 1-løb. I august løber Ungarns Grand Prix af stablen på banen Hungaroring, som ligger i en dal knap 20 km uden for Budapest. Takket være banens udformning og de omgivende bakker kan man se hele løbet fra de fleste af pladserne.

Find dit hotel
Vejr og klima
Hvornår er vejret bedst i Ungarn?
Spies har rejser til landets hovedstad Budapest. Sammenlignet med mange andre europæiske storbyer har Budapest en længere og varmere sommer, flere solskinstimer og mindre regn. Her er varmest i perioden fra maj til september med en gennemsnitstemperatur på 22-27 grader om dagen. Temperaturen kan dog være behagelig både tidligere og senere. I april og oktober ligger gennemsnitstemperaturen på omkring 16 grader. September og oktober er de tørreste måneder, men nedbør forekommer året rundt. I den sidste del af efteråret og i november og december stiger mængden af nedbør, og temperaturen falder hurtigt til cirka 3-8 grader. Kulden forbliver vinteren over i januar og februar, og sne kan forekomme. I marts og april holder foråret atter sit indtog med cirka 12-16 grader om dagen, og der bliver gradvist flere solskinstimer og færre regnvejrsdage.
Pas og visum
Du skal altid medbringe dit pas på rejsen, uanset om du rejser inden for eller uden for EU. Inden afrejse er det vigtigt, at du selv tjekker, hvilke regler der gælder for netop dit rejsemål. Nogle lande kræver, at dit pas er gyldigt i op til 6 måneder efter hjemrejsen. Der kan også være særlige visumregler afhængigt af rejsemål, rejsens længde, eller hvis du ikke har dansk pas. Du finder information på Udenrigsministeriets hjemmeside. Vi anbefaler, at du kontakter det pågældende lands ambassade/konsulat direkte, hvis du har spørgsmål til reglerne. Vær opmærksom på, at du nægtes indrejse, hvis reglerne for passets gyldighed, dansk fremmedpas eller visum ikke overholdes.

Rejser til Ungarn

Budapest
  • Seværdigheder
  • Shopping
  • Mad & Drikke
Når du rejser med Spies til Budapest, bestemmer du selv afrejsedag og rejselængde, og vi tilbyder et stort udvalg af centralt beliggende hoteller.

Find din rejse til Ungarn