DO IT

Do it-reklamerne og Spies

DO IT FOR DENMARK
DO IT FOR MOM
DO IT FOREVER

DO IT FOR DENMARK

Danmark er på vej mod en krise. Fødselsraten er på sit laveste i 27 år. Hos Spies er vi bekymrede. Færre danskere betyder færre til at bidrage til samfundet – og tragisk nok, færre til at tage på ferie med os. Undersøgelser viser, at danskerne dyrker 46% mere erotik på storbyferier, og da det betyder øget chance for flere babyer, ordinerer vi en medicin bestående af romantisk storbyferie, for at redde Danmarks fremtid. Lad os redde Danmarks fremtid med romantik.

DO IT FOR MOM

Til trods for en lille fremgang i 2014 fødes der stadig ikke nok børn i Danmark. Det sætter vores velfærdssamfund og Spies’ fremtidige forretning under pres. Men dem som lider mest, er de mødre, som måske aldrig oplever det at få et barnebarn. Men fortvivl ikke.
Danskerne er som bekendt 51% mere seksuelt aktive på en solferie sammenlignet med i hverdagen, og ny viden peger på, at en ferie med træning også giver mere aktivitet på lagenerne.

DO IT FOREVER

Danskerne har vist deres værd, og fødselstallet er igen opadgående. Men nu, hvor landets fremtid er sikret, er vi stødt på et nyt problem. Danske par har desværre langt mindre intimitet og elskov, efter de har fået børn. Og det påvirker ikke kun parforholdet, men også helbredet og dermed den forventede levealder. Men der er håb forude. Det viser sig nemlig, at danskerne er 102 % mere seksuelt aktive på en eksotisk rejse, og at regelmæssig romantik kan forlænge livet med op til 8 år.

INSPIRATION