Do it-reklamerne og Spies

> DO IT FOR DENMARK
> DO IT FOR MOM
> DO IT FOREVER

DO IT FOR DENMARK

Danmark er på vej mod en krise. Fødselsraten er på sit laveste i 27 år. Hos Spies er vi bekymrede. Færre danskere betyder færre til at bidrage til samfundet – og tragisk nok, færre til at tage på ferie med os. Undersøgelser viser, at danskerne har 46% mere sex på storbyferier, og da mere sex betyder øget chance for flere babyer, ordinerer vi en medicin bestående af romantiske storbyferier, for at redde Danmarks fremtid. Lad os redde Danmarks fremtid med romantik.

DO IT FOR MOM

Til trods for en lille fremgang i 2014 fødes der stadig ikke nok børn i Danmark. Det sætter vores velfærdssamfund og Spies’ fremtidige forretning under pres. Men dem som lider mest, er de mødre, som måske aldrig oplever det at få et barnebarn. Men fortvivl ikke.
Danskerne har som bekendt 51% mere sex på en solferie sammenlignet med hverdagen og ny viden peger på, at partræning giver endnu mere sex.

DO IT FOREVER

Danskerne har vist deres værd, og fødselstallet er igen opadgående. Men nu, hvor landets fremtid er sikret, er vi stødt på et nyt problem. Danske par har desværre langt mindre sex, efter de har fået børn. Og det påvirker ikke kun parforholdet, men også helbredet og dermed den forventede levealder. Men der er håb forude. Det viser sig nemlig, at danskerne har 102 % mere sex på en eksotisk rejse, og at regelmæssig sex kan forlænge livet med op til 8 år.

INSPIRATION