Storbyferie til vinter

Vinteren står for døren, så hvorfor ikke stikke af på storbyferie? Kan du for eksempel bruge en forlænget weekend med juleshopping i London? Nytårscruise på Seinen i Paris? Stemningsfulde dage blandt italienske julespecialiteter i Rom eller nytårsfest på Plaza Espanya i Barcelona?

Med Spies kan du vælge imellem vinterrejser til over 50 storbyer og masser af hoteller med god beliggenhed.
Læs mere  
Oplevelserne venter, uanset om du er til storbypuls, sightseeing eller strandliv. Og hvorfor ikke rejse med nogen, du synes ekstra godt om?
 
Hos Spies er valgfrihed et nøgleord, og du bestemmer derfor selv, hvilket flyselskab, du skal rejse med, og hvor mange overnatninger du vil have. Men vi vejleder dig naturligvis gerne, ligesom vi også gerne hjælper med tips til restauranter og seværdigheder i den by, du har valgt at tage på weekendophold. Og en anden fordel ved at bestille en pakkerejse med Spies: du altid kan komme i kontakt med os, hvis du har brug for hjælp.
 
Husk, at du på en pakkerejse med Spies kan skræddersy din ferie helt efter dit eget hoved og samtidig få tryghed på rejsen, fordi du er dækket af Pakkerejseloven. Så tag en pause fra hverdagen og lad batterierne op i en pulserende storby med seværdigheder, kulturoplevelser, lækker mad, god shopping og slentreture – rigtig god ferie!
 
For hvis rejsedrømme er din ting, så er drømmerejser vores.
Skjul

Få overblik over alle vores rejsemål og gode tilbud.

Fordele med Spies

  • Bo i centrum tæt på alt.
  • Vælg blandt mange flyselskaber.
  • Pakkerejseloven dækker.
  • Du rejser på egen hånd, men kan altid komme i kontakt med os.

Juleshopping eller nytårsfejring

Tip og tilbud på jule- & nytårsrejser

Skift stressende indkøb af julegaver i gråvejrs-Danmark ud, med hyggelig juleshopping. Eller skyd nytåret ind med stil i fx London, Rom eller måske New York? Læs vores jule- & nytårstip og lad dig inspirere.

MEST POPULÆRE STORBYER

Inspiration til din storbyrejse

Tip til din storbyferie

Vil du bo lækkert på budget? Skal børnene med eller elsker du at shoppe? Få inspiration her.

Mad og shopping

Er du vild med at gå på opdagelse i spændende småbutikker, lækre stormagasiner eller cool second-handshops? I byer som Paris, London og New York vrimler det med fantastiske spisesteder - få fine tip her.

Alle storbyer

BILLIGE STORBYREJSER

Vælg rejsemål for at finde alternative datoer.

FIND DIN REJSE

Fordele ved storbyferie med Spies

På en pakkerejse med Spies kan du skræddersy din ferie helt efter dit eget hoved og samtidig få tryghed på rejsen.

Stort udvalg og høj fleksibilitet

En pakkerejse med Spies giver dig frihed til at vælge både afrejsedato, rejselængde og hotel. Læs mere Du vælger blandt et stort antal rejsemål og hoteller og bestemmer selv, om du vil flyve med rute- eller lavprisfly. Samtidig nyder du godt af trygheden ved at være dækket af pakkerejseloven. Når du bestiller en pakkerejse til en storby med Spies, har du et hav af flyselskaber at vælge imellem. Vi tilbyder rejser med både rutefly og lavprisfly, og du kan være væk, så længe du har lyst, uden at være bundet af faste rejsedatoer. Du vælger altså selv afrejsedag og rejselængde og har dermed den fordel selv at kunne bestemme, præcis hvor længe du vil være væk.Skjul

Hoteller i centrum

Med Spies har du også masser af valgfrihed, hvad hoteller angår. Læs mere Vores nøje udvalgte storbyhoteller har altid en god og central beliggenhed, enten tæt på seværdigheder eller i hyggelige bydele, og vi har hoteller i alle prisklasser; fra enkle mellemklassehoteller til luksushoteller med alle bekvemmeligheder. Du kan altid spørge os til råds, hvis du har særlige ønsker eller gerne vil bo i et bestemt område – så hjælper vi dig med at finde det helt rigtige hotel.Skjul

På egen hånd - med Spies og pakkerejseloven

Rejser du på storbyferie med Spies, er du på egen hånd. Læs mere Vi har ingen guider på vores cityrejsemål, men du kan altid komme i kontakt med os, hvis du har brug for hjælp – både før, under og efter rejsen. Og som Danmarks største rejsearrangør kan vi naturligvis altid stå inde for kvaliteten af din rejse. Endnu en fordel ved at bestille en pakkerejse med Spies er, at du er dækket af Pakkerejseloven. Det betyder, at du får dine penge igen, hvis der skulle ske noget uforudset for os som firma.Skjul