Rejser til over
50 storbyer

Storbyferie med Spies

Vil du mærke caféstemning i Paris, gå på opdagelse i Rom, opleve kultur i London eller se historiske monumenter i Berlin? Bestil en weekendtur med Spies og glæd dig til et pusterum fra hverdagen!

På en storbyferie med Spies rejser du med rutefly eller lavprisfly og bor på udvalgte hoteller med central beliggenhed. Du er på egen hånd og bestemmer selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk – både i og uden for Europa. I vores pakkerejser indgår altid fly og hotel. Læs mere En weekendtur giver et hyggeligt afbræk i hverdagen, og alle vores rejsemål byder på masser af interessante oplevelser og muligheder for at suge nye indtryk til sig. Med Spies kan du komme til spændende storbyer over hele verden, og vi har håndplukket en række gode, centralt beliggende hoteller for at gøre din miniferie i storbyen så bekvem som muligt. Selv om du kun har en weekend eller forlænget weekend til din rådighed, kan du med god planlægning nå rigtig meget.
 
Nogle går efter byens udbud af shopping og nyder at ose rundt i indretningsbutikker, på loppemarkeder eller i eksklusive stormagasiner. Andre vil hellere bruge tiden på seværdigheder som museer, kunstgallerier, kirker og paladser. Og så er der dem, der gerne bare vil slentre rundt på må og få, indsnuse atmosfæren og nyde at være væk hjemmefra – og måske runde dagen af med en god madoplevelse på en trendy restaurant, hyggelig gastrobar eller lille, lokal bistro. Hos Spies kan du være sikker på at finde den helt rigtige storbyferie for dig, uanset om du er til afslapning, shopping eller seværdigheder, og hvad enten du vil blive inden for Europa eller foretrækker at sætte kursen mod fjernere himmelstrøg. Vi tilbyder pakkerejser med fly og hotel til et væld af europæiske storbyer – fra Reykjavik i nord til Malaga i syd – foruden rejser til asiatiske metropoler som Hongkong og Ho Chi Minh City samt ikoniske kæmpebyer som Las Vegas og New Orleans.
 
Hos Spies er valgfrihed et nøgleord, og du bestemmer derfor selv, hvilket flyselskab, du skal rejse med, og hvor mange overnatninger du vil have. Men vi vejleder dig naturligvis gerne, ligesom vi også gerne hjælper med tips til restauranter og seværdigheder i den by, du har valgt at tage på weekendophold. Det er blot én af fordelene ved at bestille en pakkerejse med Spies: at du altid kan komme i kontakt med os, hvis du har brug for hjælp. På spies.dk kan du læse mere om alle vores skønne storbyrejsemål og finde masser af inspiration til alt fra den romantiske storbyferie med kæresten over shoppingrejsen med veninderne til den billige weekendtur med vennerne. Husk, at du på en pakkerejse med Spies kan skræddersy din ferie helt efter dit eget hoved og samtidig få tryghed på rejsen, fordi du er dækket af Pakkerejseloven. Så tag en pause fra hverdagen og lad batterierne op i en pulserende storby med seværdigheder, kulturoplevelser, lækker mad, god shopping og slentreture – rigtig god ferie!
Skjul

Få overblik over vores rejsemål og gode tilbud.

Fordele med Spies

  • Bo i centrum tæt på alt.
  • Vælg blandt mange flyselskaber.
  • Pakkerejseloven dækker.
  • Du rejser på egen hånd, men kan altid komme i kontakt med os.

POPULÆRE STORBYER

Alle storbyer

Inspiration til din rejse

Storbyhoteller: Find din type

Vil du bo lækkert på budget? Skal børnene med på ferie? Er du til drinks i hotelbaren eller afslapning på tagterrassen? Find det rigtige hotel til netop din storbyferie.

BILLIGE STORBYREJSER

På udvalgte datoer. Vælg rejsemål for flere alternativer.

Fordele ved storbyferie med Spies

På en pakkerejse med Spies kan du skræddersy din ferie helt efter dit eget hoved og samtidig få tryghed på rejsen.

Stort udvalg og høj fleksibilitet

En pakkerejse med Spies giver dig frihed til at vælge både afrejsedato, rejselængde og hotel. Læs mere Du vælger blandt et stort antal rejsemål og hoteller og bestemmer selv, om du vil flyve med rute- eller lavprisfly. Samtidig nyder du godt af trygheden ved at være dækket af pakkerejseloven. Når du bestiller en pakkerejse til en storby med Spies, har du et hav af flyselskaber at vælge imellem. Vi tilbyder rejser med både rutefly og lavprisfly, og du kan være væk, så længe du har lyst, uden at være bundet af faste rejsedatoer. Du vælger altså selv afrejsedag og rejselængde og har dermed den fordel selv at kunne bestemme, præcis hvor længe du vil være væk.Skjul

Hoteller i centrum

Med Spies har du også masser af valgfrihed, hvad hoteller angår. Læs mere Vores nøje udvalgte storbyhoteller har altid en god og central beliggenhed, enten tæt på seværdigheder eller i hyggelige bydele, og vi har hoteller i alle prisklasser; fra enkle mellemklassehoteller til luksushoteller med alle bekvemmeligheder. Du kan altid spørge os til råds, hvis du har særlige ønsker eller gerne vil bo i et bestemt område – så hjælper vi dig med at finde det helt rigtige hotel.Skjul

På egen hånd - med Spies og pakkerejseloven

Rejser du på storbyferie med Spies, er du på egen hånd. Læs mere Vi har ingen guider på vores cityrejsemål, men du kan altid komme i kontakt med os, hvis du har brug for hjælp – både før, under og efter rejsen. Og som Danmarks største rejsearrangør kan vi naturligvis altid stå inde for kvaliteten af din rejse. Endnu en fordel ved at bestille en pakkerejse med Spies er, at du er dækket af Pakkerejseloven. Det betyder, at du får dine penge igen, hvis der skulle ske noget uforudset for os som firma.Skjul