Bagageregler > Specialbagage

Specialbagage på Sunclass Airlines

Sportsudstyr

Golfudstyr, ski, cykler og andet sportsudstyr indgår ikke i den tilladte bagagevægt for indtjekket bagage og håndbagage, men skal bestilles mod et tillæg.

I nogle tilfælde kan du bestille plads til f.eks. cykel og golfbag, når du bestiller rejsen her på spies.dk eller efterfølgende under din bestilte rejse på Min Side.

Obs! Der er begrænset plads til sportsudstyr på flyet, så bestil i god tid.

Har du bestilt transfer fra lufthavnen til hotellet, kan du tage din golfbag/cykel med i bussen, hvis der er plads (kan ikke bestilles på forhånd). På visse rejsemål skal du betale en afgift for at have din cykel med i bussen. Transportafgiften oplyses og betales direkte på rejsemålet ved ankomst.

Transport af sportsudstyr

Vi anbefaler, at du lejer en beskyttelsestaske via Airshells for at reducere risikoen for, at dit sportsudstyr tager skade under transporten. Airshells tilbyder flightcases, der er specielt udviklet til bl.a. cykler, ski og golfudstyr. Du bestiller tasken på Airshells hjemmeside, og henter den i lufthavnen, inden du flyver.
Læs mere om Airshells her.

Kørestole

Medbringer du egen kørestol, afleverer du den ved check-in. Har du bestilt kørestolsassistance sammen med din rejse, får du assistancen, når du har afleveret din kørestol og ud til flyet.

Medbringer du en kørestol på rejsen, som ikke kan klappes sammen, skal vi bede dig om at oplyse os om det via vores formular for kørestole så snart, du har bestilt din rejse.

Elektriske kørestole

På grund af vægt- og pladsbegrænsning kan flyet kun medbringe et begrænset antal elektriske kørestole.

Krav til kørestolen
• Den skal være udstyret med tørbatteri eller gelebatteri.
• Batteriet skal være ordentligt fastgjort på kørestolen.
• Batteriet skal være frakoblet og ordentligt isoleret for ikke at risikere kortslutning.

Transport af kørestole

Vi anbefaler, at du lejer en beskyttelsestaske via Airshells for at reducere risikoen for, at din kørestol tager skade under transporten. Airshells tilbyder tasker, der er specielt designet til kørestole og rulatorer. Du bestiller tasken på Airshells hjemmeside, og henter den i lufthavnen, inden du flyver.
Læs mere om Airshells her.

Medicinsk udstyr

Har du brug for at medbringe medicinsk udstyr på rejsen som f.eks. respirator, CPAP, ilt, stomitilbehør eller lignende, skal det godkendes af flyselskabet.

Når du har bestilt din rejse, skal du derfor udfylde vores formular for medicinsk udstyr.

Hunde og katte

Vær opmærksom på, at dyr ikke er tilladte på vores transferbus eller på hotellet.

Flyver du med flytypen Airbus 321, må hunde og katte gerne være i kabinen.
Hunden/katten må veje maks. 8 kg inkl. taske, og tasken skal være vandtæt. Der må højst opholde sig 10 dyr samtidig ombord på en flyvning.

Flyver du med en Airbus 30/332, 330/300, 330/900neo, opholder hunden/katten sig i lastrummet.

Vær opmærksom på, at du skal have været ejer af hunden/katten i mindst tre måneder inden afrejse, og det er ikke muligt at tage hunde og katte med på hjemrejsen, som ikke var med på udrejsen.

Har du brug for at medbringe en servicehund på din rejse, skal vi bede dig kontakte os.

For yderligere information, kan du kontakte Sunclass Airlines på telefon +45 72 22 35 91.

Beskadiget eller forsinket bagage

Er din bagage beskadiget eller forsinket og flyver du med Sunclass Airlines, kan du læse her, hvordan du skal forholde dig, hvis din bagage er forsinket eller hvis din bagage er beskadiget.

Flyver du med et andet flyselskab, er det dem du skal kontakte. Find dit flyselskab på din billet, på Min Side under din bestilte rejse eller under din rejse i Spies' app.
Find flyselskabets kontaktoplysninger.

Kundeservice

Fandt du ikke svar?

Har du spørgsmål om din rejse kan du søge svar på vores kundeserviceside, hvor du også finder vores kontaktoplysninger.