Se hoteller (16)

Rejser til Nidri

I Nidri har du alt, hvad du behøver på ferien: strande, tavernaer, gode hoteller og masser af spændende udflugtsmål.
Nidri er et af Lefkas største rejsemål, hvor alt er lettilgængeligt, uanset om du rejser med familien eller de nærmeste venner. Langs hovedgaden ligger der mange restauranter og barer, og de nærmeste strande ligger blot et stenkast herfra. Nede ved havnen ligger tavernaerne side om side, og kan du lide fisk og skaldyr, har du meget at vælge imellem - måske ledsaget af et glas Vertzamo, øens egen vin. Efter maden kan du stige ombord på en af de både, der ligger og venter på at sejle dig ud til de omkringliggende øer. Du kan også leje en bil og køre ud for at finde en taverna uden engelsk menukort - det er ikke så svært på Lefkas.

Hvordan vil du bo?

Luksuriøst eller billigt? Tæt på centrum eller strand? Med eller uden pool? Hos Spies finder du hoteller i alle kategorier, både for dig, der ønsker at slappe af i fred og ro, og for dig, der gerne vil bo lidt tættere på tavernaer og barer. Kunne du tænke dig en dukkert før morgenmaden? Så anbefaler vi Avra Beach, som ligger direkte på stranden. Ønsker du at sidde længe over morgenmaden på balkonen? Så anbefaler vi en lejlighed med havudsigt på f.eks. Corali Beach.

Bo i Lefkas by

Villa Elia ligger på den nordlige del af Lefkas og er et hyggeligt hotel omgivet af en stor have blot få hundrede meter fra stranden og under 3 km fra centrum af øens største by, Lefkas by - eller Lefkas by, som den også kaldes.

Udforsk det græske øhav

Fra Nidri er der utallige muligheder for at se mere af det græske øhav. Er du eventyrlysten, kan du lej en båd med påhængsmotor og sejle ud langs kysten med en picnickurv. Du kan også tage med en af de mange udflugtsbåde fra havnen i Nidri. Strandene og den maleriske havn på øen Meganisi ligger kun 20 minutters sejlads herfra og er blot ét af mange mulige udflugtsmål. Korfu, Ithaka og de smukke strande på Lefkas vestkyst kan også anbefales.

Udflugter på øen

Tager du lidt ind i landet, er der også meget at se. Små byer som Athani, Karia og Kalamitsi har deres egen charme og er et besøg værd på vej til vestkystens strande. Du bør også besøge øens hovedby Lefkas by, hvortil der går lokalbus fra Nidri. Vil du rundt og se mere af øen, er det bedst at leje bil, da den offentlige transport kan være en smule sporadisk.
Tips og nyttig info
  • Prisvenlige hoteller
  • Hoteller på stranden
  • Mange restauranter
  • Meget tilfredse gæster

Spies' gæster om Nidri

Find din rejse til Nidri