Se hoteller (7)

Rejser til Molivos

Rejs til Molivos og oplev en romantisk middelalderby med smalle gader, en stemningsfuld havn og en skøn stenstrand ved foden af en fæstning.
I den lille middelalderby Molivos på det nordlige Lesbos kommer ordet "malerisk" virkelig til sin ret. Her bliver du grebet af en uimodståelig trang til konstant at fotografere de postkortmotiver, som findes overalt. Byen har en fantastisk arkitektur, som du kan nyde, mens du slentrer rundt i de smalle brostensgader med charmerende stenhuse. Her findes mange små butikker, barer og tavernaer, hvor du spiser godt for næsten ingen penge - for ikke at glemme den stemningsfulde havn. Molivos er bygget op omkring en høj klippe, som er kronet af en imponerende fæstning fra den byzantinske periode. De stejle gader er måske ikke optimale med en klapvogn, men passer perfekt til dig, der foretrækker stilfulde omgivelser frem for store diskoteker. Er du i det romantiske hjørne, er du med garanti havnet det rigtige sted! Molivos er det perfekte rejsemål for par i alle aldre.

Smuk stenstrand med klart vand

En rejse til Molivos byder også på gode bademuligheder. Den kilometerlange og smalle strand består af små, glatte sten, som gør, at vandet for det meste klart som glas; de perfekte betingelser for en snorkeltur. Har du lyst til at udvide din badehorisont, venter omkring 40 større og mindre strande, som alle er et besøg værd.

Oplev ægte græsk atmosfære

Spies' hoteller i Molivos er mere familiære end flotte. En del af dem har for eksempel ingen pool, men hvem har også brug for det, når man befinder sig på en ø i det Ægæiske Hav? I stedet kan du se frem til en ferie, hvor hotellets værtspar ikke kun tager imod dig, men også dækker op til morgenmaden og måske slår sig ned til en snak, når du slapper af i haven eller på terrassen. En rejse til Molivos er en rejse til det ægte Grækenland. På hotellet Sea Horse kan du spise morgenmad på hotellets udendørs café med udsigt over havnen, og et andet af vores charmerende familiehoteller er Amfitriti, som ligger i smukke omgivelser tæt på centrum.
Tips og nyttig info
  • Prisvenlige hoteller
  • Kilometerlange strande
  • Mad og drikke til gode priser
  • Mange restauranter
  • Lokale restauranter

Spies' gæster om Molivos

Find din rejse til Molivos