Tennisrejser for klubber

Vil I tyvstarte tennissæsonen og samtidig styrke det sociale sammenhold i klubben?

Slip for alt besværet med at organisere og planlægge med de lokale - lad vores erfaring komme jer til gode. Hardcourt eller grusbane, morgenmad, halvpension eller All Inclusive, Spanien, Grækenland, Tyrkiet eller Kroatien - Spies giver dig flere spændende muligheder for tennisrejser.

Gennem mange år har vi sendt tennisgrupper sydpå til et skønt klima og super træningsforhold. Vi ved af erfaring, at rigtig mange klubber ønsker at rejse enten lige før sæsonstarten, dvs. i april, eller som afslutning på sæsonen i september/oktober. Derfor er det vigtigt at være ude i god tid - på den måde er I sikre på at få de bedste muligheder og priser.

Vi tilbyder:

  • Vejledning både før, under og efter tennisrejsen
  • Bestilling af baner og alle praktiske detaljer omkring tennisrejsen
  • Bus mellem lufthavnen og hotellet
  • Lokale instruktører, hvis I ikke selv har trænere med på turen

Vores tennisdestinationer

Kontakt

Tryghed før, under og efter rejsen

Som professionel rejsearrangør er vi naturligvis medlem af rejsegarantifonden, og I vil være dækket af pakkerejseloven. Det giver både tryghed for jer som klub og for jeres medlemmer, hvis noget uventet skulle opstå.
 
 

Få et tilbud på jeres tennisrejse

Vores eksperter John Gædicke og Ulla Jørgensen ved alt om tennisture for grupper og klubber. Er du i tvivl om, hvor I skal hen, og hvordan I får jeres behov dækket, sidder de klar til at hjælpe.

Udfyld vores formular - så vender vi tilbage med et rejseforslag:

Udfyld rejseønsker

Du kan også ringe på 70 70 10 51 eller skrive til sport@spies.dk.