Tennisrejser for klubber

Tennisrejser for klubber

Vil I tyvstarte tennissæsonen og samtidig styrke det sociale sammenhold i klubben?

Slip for alt besværet med at organisere og planlægge med de lokale - lad vores erfaring komme jer til gode. Hardcourt eller grusbane, morgenmad, halvpension eller All Inclusive, Spanien, Grækenland, Tyrkiet eller Kroatien - Spies giver dig flere spændende muligheder for tennisrejser.

Gennem mange år har vi sendt tennisgrupper sydpå til et skønt klima og super træningsforhold. Vi ved af erfaring, at rigtig mange klubber ønsker at rejse enten lige før sæsonstarten, dvs. i april, eller som afslutning på sæsonen i september/oktober. Derfor er det vigtigt at være ude i god tid - på den måde er I sikre på at få de bedste muligheder og priser.

Vi tilbyder:

  • Vejledning både før, under og efter tennisrejsen
  • Bestilling af baner og alle praktiske detaljer omkring tennisrejsen
  • Bus mellem lufthavnen og hotellet
  • Lokale instruktører, hvis I ikke selv har trænere med på turen

Vores tennisdestinationer

Grækenland

Klimaet i Grækenland egner sig rigtig godt til tennisrejser i foråret. Vi har både hoteller på fastlandet ved Athen og på ferieøen Kreta.

Kroatien

Tennis er en stor sportsgren i Kroatien, og der findes derfor mange gode og velholdte tennisanlæg ved hotellerne i Kroatien. Spies tilbyder både tennisrejser til Split, Dubrovnik og øen Brac.

Tyrkiet

Tyrkiet er et godt valg i det tidlige forår, hvor vejret næsten altid er godt. Standarden på hoteller, baner og mad er høj, og man får generelt lidt mere tennisrejse for pengene i Tyrkiet.

Spanien

I Spanien tilbyder vi både tennisrejser til Gran Canaria, Mallorca og fastlandet. Så uanset hvornår på året I skal rejse, har vi en god tennisrejse til jer i Spanien.

Kontakt

Tryghed før, under og efter rejsen

Som professionel rejsearrangør er vi naturligvis medlem af rejsegarantifonden, og I vil være dækket af pakkerejseloven. Det giver både tryghed for jer som klub og for jeres medlemmer, hvis noget uventet skulle opstå.
 
 

Få et tilbud på jeres tennisrejse

Vores eksperter John Gædicke og Ulla Jørgensen ved alt om tennisture for grupper og klubber.
Er du i tvivl om, hvor I skal hen, og hvordan I får jeres behov dækket, sidder de klar til at hjælpe.

Ring 70 70 10 51 eller skriv til sport@spies.dk.