Hoteller (46)

Rejser til Japan

En rejse til Japan er som en fængslende vandring mellem to yderligheder. Her samles årtusinders stolte historie med det hypermoderne og allerseneste inden for innovativ teknologi.

Besøg templerne med de urgamle traditioner og gå derefter på karaokebar for at få en betydelig mere jordnær, men også lettere surrealistisk oplevelse. I Japan venter tusindvis af oplevelser for den nysgerrige rejsende - og mange japanere viser hjertens gerne deres land frem. Når du bestiller rejsen til Japan med Spies, bor du i Japans enorme hovedstad Tokyo, som til sammenligning er næsten lige så stor som Fyn.

Spies' rejser til Japan

Hvis du leder efter en anderledes og eksotisk oplevelse, er det på tide at bestille en rejse til Japan. Når du bestiller rejsen med Spies, bestemmer du selv, hvor længe du vil være væk, men et tip er at bestille et par dage mere, end du først havde forestillet dig - i Japan er der uendeligt meget at opleve, og der vil altid være noget, du ikke når. Rejser du til Tokyo i månedsskiftet mellem marts og april, kan du være heldig at opleve Sakura, kirsebærblomstringen, som er en decideret folkefest Japan. Det bedste sted i Tokyo at opleve den er i Uneo-parken, som har over tusind lyserødt blomstrende kirsebærtræer.

Find dit hotel
Vejr og klima
Hvornår er vejret bedst i Japan?
Det japanske klima skifter meget fra nord til syd, men generelt kan man sige, at klimaet er fugtigt, og at landet ofte bliver ramt af tyfoner. Spies har hoteller i Tokyo, der har et subtropisk klima med varme og fugtige somre og milde vintre. Sommermånederne, fra juni til september, er de varmeste måneder med en dagtemperatur omkring de 25-31 grader. April, maj og oktober byder på omkring 20 grader. Den koldeste periode er fra december til marts, hvor dagtemperaturen ligger nede omkring de 10-13 grader. December og januar er samtidig årets tørreste måneder. Risikoen for tyfoner er størst mellem juli og september. Det er populært at besøge Japan om foråret og efteråret.
Pas og visum
Du skal altid medbringe dit pas på rejsen, uanset om du rejser inden for eller uden for EU. Inden afrejse er det vigtigt, at du selv tjekker, hvilke regler der gælder for netop dit rejsemål. Nogle lande kræver, at dit pas er gyldigt i op til 6 måneder efter hjemrejsen. Der kan også være særlige visumregler afhængigt af rejsemål, rejsens længde, eller hvis du ikke har dansk pas. Du finder information på Udenrigsministeriets hjemmeside. Vi anbefaler, at du kontakter det pågældende lands ambassade/konsulat direkte, hvis du har spørgsmål til reglerne. Vær opmærksom på, at du nægtes indrejse, hvis reglerne for passets gyldighed, dansk fremmedpas eller visum ikke overholdes.

Rejser til Japan

Nyhed!
Tokyo
Tokyo har det hele - og lidt til. Lad dig opsluge af den særegne japanske kultur og besøg en outreret temarestaurant eller tag til sumobrydning. Velkommen til en ferie, du sent vil glemme.

Find din rejse til Japan