Hoteller (37)

Rejser til Japan

En rejse til kontrastfyldte Japan er uforglemmelig. Her mødes årtusinders historie og traditioner med højteknologi og storbyernes neonlys.
Besøg templerne med de urgamle traditioner og gå derefter på karaokebar for at få en betydelig mere jordnær, men også lettere surrealistisk oplevelse. I Japan venter tusindvis af oplevelser for den nysgerrige rejsende - og mange japanere viser hjertens gerne deres land frem. Når du bestiller rejsen til Japan med Spies, bor du i Japans enorme hovedstad Tokyo, som til sammenligning er næsten lige så stor som Fyn.

Spies' rejser til Japan

Hvis du leder efter en anderledes og eksotisk oplevelse, er det på tide at bestille en rejse til Japan. Når du bestiller rejsen med Spies, bestemmer du selv, hvor længe du vil være væk, men et tip er at bestille et par dage mere, end du først havde forestillet dig - i Japan er der uendeligt meget at opleve, og der vil altid være noget, du ikke når. Rejser du til Tokyo i månedsskiftet mellem marts og april, kan du være heldig at opleve Sakura, kirsebærblomstringen, som er en decideret folkefest Japan. Det bedste sted i Tokyo at opleve den er i Uneo-parken, som har over tusind lyserødt blomstrende kirsebærtræer.
Find dit hotel
Find din rejse til Japan

Rejser til Japan

Flere rejsemål i Japan
Nyhed!
Tokyo
Tokyo har det hele - og lidt til. Lad dig opsluge af den særegne japanske kultur og besøg en outreret temarestaurant eller tag til sumobrydning. Velkommen til en ferie, du sent vil glemme.

Inspiration og rejsetips

Gata i Tokyo

Lær Tokyos bydele at kende

Tokyo - hypermoderne, klassisk, galt og smukt. Vores rejseekspert Tomas giver sine bedste bud på, hvad du ikke må gå glip af i Tokyo, og guider dig rundt blandt skyskrabere, neonskilte og klassiske templer i Japans hovedstad.