Vejr og klima
Hvornår er vejret bedst i Letland?
Klimaet i Letlands hovedstad Riga minder meget om klimaet i Skandinavien. Somrene er varme med temperaturer over 20 grader, og vintrene er kolde med et par minusgrader. Den bedste tid at rejse hertil er fra maj til august, hvor det er varmest, tørrest og lysest. I september ligger gennemsnitstemperaturen på ca. 16 grader, men der er færre solskinstimer, og risikoen for nedbør vokser, jo længere hen på efteråret man kommer. De koldeste måneder er fra december til marts, hvorefter dagene igen bliver lysere og temperaturen vokser fra 9 grader i gennemsnit i april til ca. 16 grader i maj.
Pas og visum
For danske statsborgere skal passet være gyldigt under opholdets varighed. Der kræves ikke visum. Ophold ud over 90 dage kræver registrering i landet. For nærmere information henviser vi til Letlands ambassade på telefon 39 27 61 68.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte Letlands ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der kan føre til nægtet indrejse i Letland.

Rejser til Letland

Riga
Riga er en moderne metropol, der bærer på en lang historie. Den korte flyvetid gør Riga til et perfekt rejsemål, når man blot ønsker at være afsted en weekend.

Find din rejse til Letland