Vandrefestival

Vandrefestivaler

Velkommen til vandrefestival!

Fænomenet vandrefestival vokser konstant i popularitet verden over og er lige noget for dig, der godt kan lide at vandre og møde nye kulturer. Du har mulighed for at deltage i vandrefestivaler på tre af vores rejsemål: Madeira, Tenerife og Gran Canaria. Man kan deltage som gruppe, par, venner eller på egen hånd - der vil altid være nogen at falde i snak med, uanset om det så bliver på engelsk, dansk eller et helt tredje sprog.

Festivaldatoerne varierer fra år til år, men festivalerne vil altid finde sted i den måned, vi har oplyst. Du kan via festivalernes egne links finde ud af de nøjagtige datoer.

Vandrefestivalerne foregår ikke i Spies' regi, men arrangeres af lokale kræfter. Vær opmærksom på, at arrangementerne foregår på andre sprog end dansk.

Vandrefestivaler

Vandring på Madeira

Madeira

Måned: Januar

Denne ø, som en af verdens bedste fodboldspillere kommer fra, har meget mere at byde på end fodbold. Grønne, frodige Madeira har en fantastisk natur med høje bjerge og dybe dale, og de mange flotte gangstier gør vandreturen til en kæmpe oplevelse.

Mallorca

Måned: April

Mallorca er et perfekt rejsemål til en aktiv ferie. Øen byder på mange varierede vandreruter gennem charmerende landsbyer, langs smukke kyststrækninger og i den imponerende bjergkæde, Serra de Tramuntana, som er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste.

Fottur på Tenerife

Tenerife

Måned: Maj

Tenerife er øen med fem klimazoner og meget varierende natur. Teide, Spaniens højeste bjerg, knejser mod himlen, og du kan se toppen både ved indflyvningen til Tenerife, og når du vandrer gennem det dramatiske landskab.

Fotturer på Gran Canaria

Gran Canaria

Måned: Oktober

De fleste forbinder Gran Canaria med sol og strand. Men denne ø har meget at byde på, som ikke altid kommer til sin ret. Hvis du begiver dig ind mod midten af øen, væk fra kystens feriebyer, vil du kunne opleve Gran Canarias mere uopdagede sider.