Mød vores instruktører

Emely Freja

Yogarejser og kitesurfing med Emely Freja

Emely Freja er kvinden bag OceanSoul og en af de dygtige instruktører, som vi jævnligt samarbejder med. Emely Freja underviser både i yoga og kitesurfing.

Emely har i mange år levet og åndet for yoga og surfer livsstilen. Hendes professionelle og favnene undervisning, personlighed samt store erfaringen inden for yoga, vandsport og rejser er i mange år blevet værdsat af hendes elever rundt omkring i verden. Emely fuldtførte i 2015 sin første yoga uddannelse og har siden videre-uddannet sit bl.a. i Indien og har herigennem opnået den højeste internationale yogauddannelse man kan tage og opnået titlen 500 E-RYT igennem Yoga Alliance.

Alle er velkomne på yogarejser med Emely Freja

Emely er yderligere 2x Danmarksmester i kitesurfing. Kitesurfing & Stand Up Paddle Instruktør. Hun har arbejdet 8 sæsoner som kystlivredder og har en stor erfaring og interesse for førstehjælp og vandsikkerhed. Yderligere har hun en AP Graduate i Service, Hospitality & Tourism Management samt en BA i Sports Management.
Med en tidligere brækket ryg og flere knæskader kender hun både til de fysiske men også mentale udfordringer som krop og sind kan have. Emely bestræber sig derfor på at tilpasse hendes undervisning og at gøre hver stilling individuel og tilpasset den enkeltes krop og sind.

Læs mere om Emely Freja og OeanSoul her

Emely Freja

Uddannelse og certifikater

E-RYT 200

I 2015 fuldførte Emely Freja den internationale Yoga Alliance yogalæreruddannelse E-RYT 200.

Om E-RYT 200
Undervisere kan blive registreret som E-RYT 200, hvis de har gennemført 200 timers yogalæreruddannelse, der er registreret og godkendt ved Yoga Alliance. Undervisere skal også have undervist i minimum 2 år efter de har gennemført deres uddannelse.

Kommende rejser med Emely Freja

Kap Verde - Udsolgt

Hvornår: 4/3 - 11/3 2024
Afrejse fra: København & Billund
Pris: Fra 9.595,- inkl. morgenmad pr. person

Rhodos

Hvornår: 21/4 - 28/4 2024
Afrejse fra: København & Billund
Pris: Fra 6.695,- pr. person

Yoga og SUP

Hvor: Mallorca
Hvornår: 9/7 - 16/7 2024
Afrejse fra: København, Billund, Aalborg og Odense
Pris: Fra 14.699,- pr. person