Vores shows

Vores shows

Gå ikke glip af Sunwing Family Resorts populære og professionelle familieshows!
45 minutter med sang, dans og teater på højt niveau er en perfekt afslutning på en skøn feriedag.


Blame it on the Disco by Alcazar

Blame it on the Disco by Alcazar

Nyhed sommer 2018! I 20 år har den glitrende svenske popgruppe Alcazar leveret medrivende diskomusik, og nu tager vi dig med på en rejse med velklingende popsange, glamour og festlige dansenumre. Lad diskorytmerne fylde din krop og dans til den lyse morgen – du kan altid ”Blame It On The Disco”.

Holiday Road

Holiday Road

Solen står højt på himlen, og der er ikke en sky at se i miles omkreds. Vi starter vores ferierejse på en strand i 60'erne og rejser videre til Italien, hvor vi oplever det fyrige italienske restaurantkøkken. En skøn sommerbrise fejer hen over os, når vi besøger Norden, og til sidst indbyder vi til afterski i Alperne. Vi håber, at I får et fornøjeligt ferieminde med vores nye show, ‘Holiday Road’!

Spooky night – a musical story

Spooky night – a musical story

Dette er historien om det forelskede par, prinsesse Janet og prins Brad, som skal giftes, men som på slottet møder Miss Scarlet Scream og Mr. Harry Horror, som blev fortryllet og spærret inde for flere hundrede år siden. Vores nye familiemusical er bygget op omkring pop-, rock- og musicalsange, og i ‘Meet & Greet’ før showet har I mulighed for at møde alle karaktererne - måske vi kan skræmme jer bare en lille smule ... Men ligesom i de fleste andre eventyr bliver fortryllelsen brudt, og alting ender lykkeligt.

Abba Fusion

Abba Fusion

Voulez-Vous? Mamma Mia, this evening you will be Under Attack by ABBA, but Honey Honey we know People Need Love, so just Ring Ring and bring your loved ones. The Winner Takes It All in your Summer Night City and the Anthem will make you recall Our Last Summer with Kisses of Fire. When All Is Said And Done – we are sure this evening has been Super Trouper! Glæd dig til en aften smækfyldt med ABBA-hits!

  House of Rock

House of Rock

Tag med på en tur gennem rockhistorien og lyt til rock’n’roll-musik, når den er bedst. Vi tager the Stairway to Heaven med Open Arms, og dette er stedet, hvor Guns N’Roses siger Welcome to the Jungle, og vi er Born to Be Wild. Hvem ved, måske du finder Love In An Elevator? Der er ingen mulighed for at Run Away, og hvis du Still Got The Blues, og ikke kan få Satisfaction, skal du bare Shout It Out Loud og Rock Around The Clock!


Udbuddet kan variere mellem de forskellige Sunwing Family Resorts.