Udflugter, Koh Lanta

Gør din ferie endnu bedre med en udflugt eller to! Vores guider på rejsemålet har sammen med vores lokale samarbejdspartnere nøje udvalgt og sammensat et spændende udflugtsprogram. Vi følger løbende op på udflugterne og fornyer programmet, bl.a. på baggrund af spørgeundersøgelser, hvor du og andre gæster har mulighed for at komme med feedback. På den måde kan vi altid tilbyde spændende og interessante oplevelser.

Der er flere fordele ved at bestille en udflugt hos Spies. For det første er alle nødvendige forsikringer på plads, og alle sikkerhedskrav er opfyldt. For det andet er der helt klare og tydelige regler for ændringer og aflysninger og for hvad der indgår i prisen. Derudover ved du altid, hvor du skal henvende dig, hvis du får et problem eller er utilfreds med udflugten. Alt dette får du med i købet, når du bestiller din udflugt hos Spies.

Obs! Udflugtsprogrammet til og med sommeren 2021 er reduceret, og visse aktiviteter kan blive ændret med kort varsel pga. covid-19. Der kan f.eks. være krav om mundbind, eller et restaurantbesøg kan blive erstattet med en madpakke, som deltagerne får med på udflugten. Læs mere på rejsemålets lokale Mysite

.

Praktisk information om vores udflugter

Raya Phi Phi - The Beach (kan bestilles hjemmfra)

Raya Phi Phi - The Beach (kan bestilles hjemmfra)

Dette er en heldagsudflugt for dig, der ønsker at kombinere snorkling med et besøg på den kendte ø Koh Phi Phi. Frokost indgår. Denne udflugt kan kun bestilles i vintersæsonen.

Læs mere Skjul

Vi starter dagen med at sejle i speedbåd med kurs mod Phi Phi-øerne. Undervejs stopper vi for at snorkle i det klare, blå vand og se de farvestrålende fisk, fantastiske koraller og måske også skildpadder.

Når du har snorklet færdigt og oplevet verden under havoverfladen, er det tid til at fortsætte for at se nogle af nogle af de mest kendte steder på Phi Phi såsom Maya Bay, hvor Leonardo DiCaprio vadede i land i filmen "The Beach", Viking Cave, lagunen på Phi Phi Ley med mere.

Efter endnu et bade- og snorkelstop går vi i land på paradisøen Phi Phi Don. Vi begiver os ind til øens hjerte, byen Tonsai. Her kan du gøre gode fund i byens små butikker eller blot nyde stedets helt specielle atmosfære.

I løbet af dagen stopper vi 2-3 gange for at snorkle ved nogle af de bedste steder i området og nyder sol, badeture og sightseeing fra båden.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

I prisen indgår:
Frokost, kaffe, te, vand, frisk frugt, snorkeludstyr og skandinavisktalende snorkelguide.

Tidspunkt:
Heldagsudflugt, ca. kl. 8-17.

Udflugtsledelse:
Skandinavisktalende snorkelguide.

Husk at medbringe:
Solcreme, badetøj, kamera og behageligt tøj. Tænk på, at vi opholder os i solen det meste af dagen.

Livet på Koh Lanta (kan bestilles hjemmefra)

Livet på Koh Lanta (kan bestilles hjemmefra)

Hvis du vil opleve Koh Lantas kultur og folkeliv og samtidig høre mere om religionen på øen, er dette en udflugt for dig. Der indgår ingen måltider. Denne udflugt kan kun bestilles i vintersæsonen.

Læs mere Skjul

Du bliver hentet på hotellet om morgenen, og vi kører mod vores første stop, som er en lokal folkeskole. Her ser vi, hvordan en thailandsk skole fungerer, hvordan klasseværelserne og skoleuniformerne ser ud, hvordan undervisningen foregår og meget mere.

Næste stop ligger lige tværs over gaden og består af to buddhistiske templer. Vi besøger det ene og tager et kig på tempelgården. Herefter går vi videre til et hus, hvis ejer er muslim, og her får vi et indblik i, hvordan islam påvirker dagligdagen. Her er også en vidunderlig have, og hvis vi er heldige med vejret, kan vi beundre en masse smukke orkidéer.

Dagen byder også på et besøg på en økologisk gård, hvor der dyrkes masser af eksotiske frugter og krydderurter. Vi ser os omkring på gården og får en smagsprøve på frugtjuice og friturestegte bananer.

Vores sidste stop er på Koh Lantas østkyst i Old Town. Som navnet antyder, er det en gammel by, og man kan se, hvad der er kommet hertil ombord på de kinesiske handelsskibe. Her er der tid på egen hånd, måske til lidt shopping i de lokale butikker eller en stund nede ved havet for at få noget at spise eller drikke.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

Mad og drikke:
Der indgår ingen måltider.

Tid:
Halvdagsudflugt, ca. kl. 8.30-14.

Udflugtsledelse:
Finsk- og svensktalende guide.

Husk at medbringe:
Solcreme, vand og kamera.

Emerald Cave (kan bestilles hjemmefra)

Emerald Cave (kan bestilles hjemmefra)

En dag fyldt med afslapning, snorkling, natur og oplevelser under havoverfladen syd for Koh Lanta. Frokost med drikkevarer og frugt indgår. Denne udflugt kan kun bestilles i vintersæsonen.

Læs mere Skjul

Vi svømmer gennem Emerald Cave på Koh Mook og kommer ind til en vidunderlig lagune omgivet af klippevægge. Siden fortsætter vi til en af de smukkeste øer i området; Koh Kradan. Efter en picnicfrokost på den hvide sandstrand er der tid til både at slappe af og snorkle i det turkisblå vand. I løbet af dagen gør vi holdt tæt på nogle forskellige øer, så du kan snorkle fra båden og nyde både farverne og formerne i vandet.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

Mad og drikke:
Frokost og frisk frugt, kaffe, te, vand og sodavand.

Tid:
Heldagsudflugt, ca. kl. 8-17.

Udflugtsledelse:
Skandinavisktalende snorkelguide.

Husk at medbringe:
Solcreme, badetøj, håndklæde og kamera.
Snorkeludstyr kan lånes.
Husk at medbringe billetten eller referencenummeret.