Solnedgang fra toppen af Biokovo

Tag med på en fantastisk naturoplevelse til en af de højeste bjergtoppe langs Makarska Riviera og nyd den spektakulære panoramaudsigt over kystlinjen og skærgården under vandringen mod toppen.

  Fakta

 • Dag:
  Tirsdag og søndag.
 • Varighed:
  Halvdagsudflugt cirka kl. 17-22.45.
 • Pris:
  48 EUR pr. voksen, 24 EUR pr. barn.

  Der indgår ingen måltider. Tag vand og snacks med, da der ikke er mulighed for at købe noget undervejs. Ved udsigtspunktet er der bænke, hvor man kan slå sig ned for et hvil.
 • Sprog:
  Engelsktalende guide.
 • Godt at medbringe:
  Gode og bekvemme sko til vandreturen.
 • Øvrigt:
  Udflugten ledes af en autoriseret engelsktalende vandreguide. Vandringen er relativ enkel, men der er niveauforskelle i form af 120 meter, og stierne er stenede. Vandringen tager cirka 1 time tur-retur til toppen.
 • Sådan bestiller du:
  Du kan bestille udflugten ved at kontakte en Spies-guide på rejsemålet.
Vi starter med at køre et stykke op mod en af Kroatiens højeste bjergtoppe i nationalparken Biokovo. Undervejs standser vi for at nyde udsigten ved Biokovo Skywalk, som åbnede i 2020. Fra udsigtspladsen løber en halvmåneformet buegang med glasgulv 12 meter ud fra bjerget i en højde af 1.228 meter, og herfra er der en spektakulær udsigt over Makarska Riviera og skærgården.

Derefter begiver vi os videre mod Vošac, hvor vi vandrer op til toppen, hvorfra vi kan nyde den fantastiske udsigt. Derefter kører bilen os op til toppen af St. Jure 1.762 meter over havets overflade, hvilket er det højeste punkt ved Makarska Riviera. Her samles vi for at se solen gå ned og mærke de sidste varme stråler - en uforglemmelig oplevelse, som du sent vil glemme!
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.