Se hoteller (10)

Rejser til Antigua

Antigua
Antigua er en af Caribiens mere ukendte perler med smuk natur og krystalklart vand. Rejs med Spies til øen med 365 strande - en til hver dag i året.
Turkisblåt hav, vajende palmer og hvide strande. Men også god mad, spændende udflugtsmål og en skøn atmosfære. Antigua tilbyder det bedste af Caribien i et tilpas stort format. Når du rejser med Spies, bestemmer du selv afrejsedag og rejselængde og kan derfor skræddersy din rejse helt efter dit eget hoved.

Antigua med Spies

Antigua er mest kendt for sine fine, hvide strande. De fleste af øens 365 strande ligger godt beskyttet mod vinden på vestkysten, og bliver du træt af at bade og slikke sol, kan du prøve forskellige slags vandsport. Det er også på vestkysten, at de fleste af vores hoteller ligger. Rejser I på tomandshånd, kan vi bl.a. anbefale Prime Select-hotellet Galley Bay Resort & Spa, som er et hyggeligt og romantisk All Inclusive-hotel med en aldersgrænse på 18 år.

At se og opleve

Antigua har andet at byde på end strande. Besøg f.eks. det gamle orlogsværft Nelson's Dockyard eller udsigtspunktet Shirley Heights, hvor mange samles hver aften for at nyde den spektakulære solnedgang. I hovedstaden St. John's kan du ose i de små butikker eller slå dig ned på en restaurant og nyde et godt måltid mad. På Antigua er restauranterne generelt af god standard, og der bydes på retter inspireret af både de europæiske, caribiske og afrikanske køkkener.

Spies' gæster om Antigua

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Antigua