Se hoteller (18)

Rejser til Barbados

Barbados
En rejse til Barbados rummer alt det bedste, Caribien har at byde på: god mad, fine strande, frodig natur og en behagelig atmosfære.
Barbados er ingen stor ø - der er knap 50 km tværs over - men her er alligevel meget at se og opleve. Langs kysten afløser strande af enhver art hinanden - fra windsurfernes favorit Silver Sands Beach på sydkysten til den fredelige Paradise Beach på vestkysten og alt derimellem. Vil du have afveksling fra strandlivet på din rejse til Barbados, kan vi anbefale et besøg i hovedstaden Bridgetown, som ikke er større, end at du kan nå at udforske den på en dag. Du kan også tage på udflugt til en af øens gamle sukkerplantager. Men læg ikke for mange planer i forvejen - Barbados er fuld af overraskelser, og man ved aldrig, hvor lang tid de tager. Det kan være en improviseret cricketkamp, en bod med nygrillet flyvefisk i vejkanten eller et impulsivt besøg på et af verdens ældste romdestillerier: Mount Gray.

Syd- eller vestkysten?

Spies tilbyder rejser til Barbados sydkyst såvel som til vestkysten nær øens bedste strande med lyserødt koralsand og turkisblåt vand. Dit valg af hotel er naturligvis en smagssag, men forlystelseslivet og shoppingmulighederne går for at være bedst på sydkysten, hvorimod vestkystens strande er længere og havet roligere end på sydkysten. På vestkysten ligger der desuden flere luksushoteller, men uanset hvilket hotel du vælger, kan du være sikker på en vis stil og standard. Barbados er en tidligere britisk koloni, og det kommer bl.a. til udtryk ved, at man gerne klæder om til middag, ligesom afternoon tea er en lige så populær tradition som cricket. Men Barbados ligger jo trods alt i de Små Antiller, og blandingen af britisk og caribisk gør øen til en af Caribiens mest varierede og imødekommende.

Til Barbados med Spies

Bestiller du en rejse til Barbados med Spies, har du et bredt udvalg af hoteller at vælge mellem - fra prisvenlige lejlighedskomplekser til store luksushoteller. Vil du forkæle dig selv lidt ekstra, kan vi anbefale elegante og luksuriøse Sandals Barbados, som har en aldersgrænse på 18 år og ligger direkte ud til en af øens paradisstrande. Hotellet har desuden et stort udbud af restauranter, og All Inclusive indgår i prisen for at gøre ferien ekstra bekvem. Skal du rejse med børn, er Family Comfort-hotellet Bougainvillea Barbados et oplagt valg med børnevenlige faciliteter som børneklub, legeplads og et fint poolområde ved stranden.
Tips og nyttig info
  • Hoteller i alle prisklasser
  • Luksushoteller
  • Familiehoteller
  • All Inclusive
  • Fine sandstrande
  • Gode restauranter

Spies' gæster om Barbados

Find din rejse til Barbados