Se hoteller (4)

Rejser til Buzios

Bestil en rejse til Buzios, der er omgivet af Atlanterhavet og natur og tæt på shopping og fornøjelser. Buzios er en idyllisk oase i Brasilien.
Buzios er navnet på den skovklædte odde, som strækker sig omkring 50 km ud for kysten et stykke øst for Rio de Janeiro. Det siges, at det var Brigitte Bardot, der opdagede området i 1960'erne, og siden da har både kendisser og feriegæster fulgt i hendes fodspor for at nyde strandene, naturen og den afslappede stemning i de små byer.

Byen Buzios

Buzios er også navnet på en by, som du vil blive draget af før eller senere på din rejse. Her kan du bruge tiden på at shoppe, tage del i forlystelseslivet eller bare sidde og indsnuse den på én gang afslappede og sofistikerede atmosfære. Byen har bevaret meget af stemningen fra sin koloniale fortid med stenbelagte stræder, pastelfarvede skodder og gader indrammet af skyggegivende træer. Langs hovedgaden Rua das Pedras ligger butikker, barer, restauranter og gallerier side om side - her kan man tilbringe både dage og aftener, måske afbrudt af et par timer på stranden, som ligger lige neden for byen. Når solen går ned, lokker det lokale køkken, inden det glamourøse og eksklusive natteliv slår dørene op.

Spies' rejser til Buzios

Bestiller du en rejse til Buzios hos Spies, kan du vælge mellem hoteller i forskellige prisklasser - fra det beskedne og afdæmpede til det stilfulde og luksuriøse. Du kan også kombinere din rejse til Buzios med et ophold i sambaens hovedstad, Rio de Janeiro.

Udforsk Buzios' omgivelser

Der er også meget at se i omgivelserne uden for byen Buzios. Halvøen har over en snes navngivne strande - både en række vestvendte med lidt roligere vand og nogle ud mod Atlanterhavets bølger, hvor surfere vil stortrives. Du kan vælge en strand, hvor palmerne vokser helt ned til vandet, eller en mere åben strand, hvor der er masser af plads til både joggere og badegæster. Og næsten overalt finder du restauranter eller strandbarer med lokale specialiteter såsom acarajé og nygrillede skaldyr. Glem heller ikke at besøge nogle af de andre byer på rejsen til Buzios: Ossos med den charmerende lystbådehavn på den nordlige del af halvøen og Manguinhos med de gode shoppingmuligheder.
Tips og nyttig info
  • Luksushoteller
  • Boutiquehoteller
  • Fine sandstrande
  • Lokale restauranter
  • Valgfri rejselængde
  • Kombinér rejsemål

Spies' gæster om Buzios

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Buzios