Hoteller (26)

Rejser til Brasilien

Sol, samba og fodbold - velkommen til Brasilien! Når du rejser til Brasilien med Spies, bestemmer du selv rejsens længe, og du kan rejse lige, når du vil.

Spies tilbyder rejser med valgfri rejselængde til to af Brasiliens mest populære rejsemål: storbyen Rio de Janeiro og den lille ferieby Buzios, også kaldet Brasiliens St. Tropez. Du kan selvfølgelig kombinere rejsemålene, så du når at se og opleve så meget som muligt på din rejse til Brasilien.

Udforsk Brasilien

Brasilien er et stort land fyldt med oplevelser og seværdigheder, lige fra fodbold på stranden til udflugter i Amazonas jungle. Her er både natur, storbyer, strande og et utrolig varieret folkeliv. Brasilien er også et fremragende madland med helt specielle retter, som ikke findes andre steder; prøv f.eks. en churrascaria, et utrolig smagfuldt og perfekt grillet stykke kød med lige så lækkert tilbehør. Man kan selvfølgelig heller ikke komme uden om Brasiliens frugter - og det drejer sig altså ikke kun om bananer og ananas. Her er frugter af enhver slags, og mange af dem kan du smage på de utallige juicebarer. En rejse til Brasilien er heller ikke komplet uden en fodboldkamp eller to. Stemningen på stadion minder mest af alt om en folkefest - vi kan især anbefale at se en kamp på det berømte Maracana-stadion, hvor atmosfæren er sprudlende og helt fantastisk.

Kombinér rejsemål

Hvorfor ikke begynde din rejse til Brasilien med et par dage i Rio de Janeiro, Brasiliens næststørste by, og derefter tage videre til Buzios ved kysten, hvor den står på sol og strand fra morgen til aften? På den måde får du alt det bedste af både storbyliv og farverig strandstemning på rejsen til Brasilien.

Find dit hotel
Vejr og klima
Hvornår er vejret bedst i Brasilien?
Spies har to rejsemål i Brasilien; Rio de Janeiro og Buzios. Her er klimaet tropisk, hvilket betyder, at det er varmt og fugtigt året rundt. Gennemsnitstemperaturen om dagen ligger på 24-29 grader og noget køligere om natten. Selv vandet har en behagelig temperatur hele året, oftest over 23 grader. Det bedste tidspunkt at besøge Spies' rejsemål i Brasilien er fra maj til oktober. Her er gennemsnitstemperaturen et par grader lavere, men det er oftest mere solrigt og betydeligt tørrere. Det er varmest fra november til april, og det er også her, risikoen for regn er størst.
Pas og visum
Du skal altid medbringe dit pas på rejsen, uanset om du rejser inden for eller uden for EU. Inden afrejse er det vigtigt, at du selv tjekker, hvilke regler der gælder for netop dit rejsemål. Nogle lande kræver, at dit pas er gyldigt i op til 6 måneder efter hjemrejsen. Der kan også være særlige visumregler afhængigt af rejsemål, rejsens længde, eller hvis du ikke har dansk pas. Du finder information på Udenrigsministeriets hjemmeside. Vi anbefaler, at du kontakter det pågældende lands ambassade/konsulat direkte, hvis du har spørgsmål til reglerne. Vær opmærksom på, at du nægtes indrejse, hvis reglerne for passets gyldighed, dansk fremmedpas eller visum ikke overholdes.

Rejser til Brasilien

Buzios
På en halvø i Atlanten venter et lille paradis med strande og frodig natur såvel som shopping og fornøjelser inden for bekvem afstand. Kombinér gerne rejsen til Buzios med nogle dage i Rio de Janeiro.
Rio de Janeiro
Man kan ikke sige Rio de Janeiro uden også at sige hektiske sambarytmer, stegende sol og sene aftener. Glæd dig til en rejse med passioneret sydamerikansk livsstil. Velkommen til Brasilien!

Find din rejse til Brasilien