Udflugter, Costa Calma

Gør din ferie endnu bedre med en udflugt eller to! Vores guider på rejsemålet har sammen med vores lokale samarbejdspartnere nøje udvalgt og sammensat et spændende udflugtsprogram. Vi følger løbende op på udflugterne og fornyer programmet, bl.a. på baggrund af spørgeundersøgelser, hvor du og andre gæster har mulighed for at komme med feedback. På den måde kan vi altid tilbyde spændende og interessante oplevelser.

Der er flere fordele ved at bestille en udflugt hos Spies. For det første er alle nødvendige forsikringer på plads, og alle sikkerhedskrav er opfyldt. For det andet er der helt klare og tydelige regler for ændringer og aflysninger og for hvad der indgår i prisen. Derudover ved du altid, hvor du skal henvende dig, hvis du får et problem eller er utilfreds med udflugten. Alt dette får du med i købet, når du bestiller din udflugt hos Spies.

Obs! Udflugtsprogrammet til og med sommeren 2021 er reduceret, og visse aktiviteter kan blive ændret med kort varsel pga. covid-19. Der kan f.eks. være krav om mundbind, eller et restaurantbesøg kan blive erstattet med en madpakke, som deltagerne får med på udflugten. Læs mere på rejsemålets lokale Mysite

.

Praktisk information om vores udflugter

Volcano Express - vin og vulkaner (kan bestilles hjemmefra)

Volcano Express - vin og vulkaner (kan bestilles hjemmefra)

Tag med til naboøen Lanzarote, den kendte arkitekt César Manriques hjemø, og besøg den berømte nationalpark Timanfaya! Se det fascinerende månelandskab, hvor lavaen fra et vulkanudbrud ødelagde flere små byer i 1700-tallet, og se hvordan der stadig er aktivitet i den sovende vulkan.

Læs mere Skjul

Vi tager båden fra havnen i Corralejo, og turen over til den charmerende havneby Marina Rubicon tager cirka 40 minutter. I bus tager vi siden til Timanfaya.

Lige før vulkanparken kører bussen gennem byen Yaiza, som i 1999 blev valgt til Spaniens smukkeste og reneste by. Det forstår man, når man ser den – små, hvide huse udgør en smuk kontrast til den sorte jord og de farvestrålende planter, som er plantet fint langs vejene.

I nationalparken Timanfaya findes der en restaurant designet af den kendte, kanariske arkitekt og kunstner Cesar Manriqué. Her griller man maden over et hul i jorden ved hjælp af varmen fra vulkanen. Nyd udsigten ud over kratre og vulkaner og de forskellige formationer, som blev dannet i forbindelse med deres udbrud.

I vindistriktet La Geria besøger vi en bodega, og for de, der har lyst, er der mulighed for at smage den lokale vin og at spise frokost.

Vi standser ved den grønne lagune i El Golfo, hvor planteplankton har givet vandet i lagunen sin grønne farve.

Bussen standser ved Los Hervideros, hvor flydende lava engang i tiden mødte havet og fik vandet til at koge. Bølgerne, som slår mod klippevæggene, og det hvirvlende vand giver indtryk af, at det stadig koger!

Bussen kører os derefter tilbage til havnen, og båden sejler fra Lanzarote kl. 16.15.

Dette er en udflugt, som byder på interessant historie og strålende eksempler på naturens kræfter. Den egner sig for både store og små.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

I prisen indgår:
Bådtur, bustransport og entré til naturparken Timanfaya.

Mad og drikke:
Prøvesmagning af én type vin indgår.

Tid:
Heldagsudflugt, fra Corralejo ca. kl. 9.45-17.30. Fra Jandia og Costa Calma kommer der en transfertid på ca. 2-2,5 time hver vej oveni.

Udflugtsledelse:
Engelsk/skandinavisktalende guide.

Godt at medbringe:
Bekvemme sko, en lun trøje, en lille madpakke og kontanter.

Øvrigt:
Pas skal medbringes på denne udflugt. Afgang fra Corralejo. Prisen varierer afhængigt af rejsemålet.

Det ukendte Fuerteventura - Jandía (kan bestilles hjemmefra)

Det ukendte Fuerteventura - Jandía (kan bestilles hjemmefra)

Lad os guide dig gennem de dele af Fuerteventura, som de færreste ved findes. Vi fokuserer på den rå natur, de fineste områder og - ikke mindst - den lokale historie, de lokale delikatesser og lokale fortællinger.

Læs mere Skjul

Dagens program byder på flere af øens højdepunkter, som man let kan komme til fra Jandía.

På den sydlige del af øen er der flere interessante eksempler på den rå natur og dens indflydelse på øens karakter, hvor både vulkanlandskabet og de kraftfulde klipper imponerer. Naturen på øen er en seværdighed i sig selv, men vi gør nogle holdt undervejs, så du får et bedre indblik i alt, hvad Fuerteventura har at tilbyde.

Et højdepunkt er øens gamle hovedstad Betancuria, opkaldt efter Jean de Béthencourt, en af de første europæiske søfarere, der kom til Fuerteventura og som også lagde navn til øen. Han valgte at bygge sin hovedstad oppe i bjergene, langt væk fra pirater og andre trusler. Her blev der opført en seværdig kirke til ære for Santa Maria. Kirken er stadig et besøg værd i dag, men måske endnu mere interessant er produkterne fra området. Vi smager bl.a. på den lokale ost og på den kendte mojo-sovs.

For virkelig at kunne opleve den mere dramatiske side af Fuerteventura, kører vi forbi Ajuy, som er en blanding af pittoresk bymiljø og et barsk, vulkansk landskab, som viser en interessant kontrast i øens natur.

Vi når også at besøge en Aloe Vera-plantage, hvor vi kan opleve den berømte plante med sine mange helsebringende egenskaber.

Vi stopper desuden ved Casa Del Queso, en gedefarm, der beskæftiger sig med osteproduktion.

Vi spiser frokost i Valle De Santa Inés med fokus på lokale råvarer.

Fuerteventura er nok den eneste kanariske ø, som har ry for ikke at have nogle seværdigheder, men denne udflugt viser det stik modsatte. Dette er en dag, som vil give dig masser af fantastiske minder med hjem.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

I prisen indgår:
Transport i mindre busser. Alle busserne er forbundet via et internt lydsystem, som gør, at guiden kan flytte sig mellem busserne og alligevel høres i alle busser samtidig.

Mad og drikke:
Lokal frokost indgår. Der vil også være prøvesmagning på ost undervejs på udflugten.

Tid:
Heldagsudflugt, ca. kl. 8-17.30.

Udflugtsledelse:
Skandinavisktalende guide.

Husk at medbringe:
Gode sko, behageligt tøj, solhat/kasket, kamera, vand, frugt eller snacks samt lommepenge.

Øvrigt:
Rækkefølgen på de forskellige stop i løbet af dagen kan variere.

Marinas and Markets (kan bestilles hjemmefra)

Marinas and Markets (kan bestilles hjemmefra)

Tag med på en bådtur til Fuerteventuras naboø Lanzarote, hvor du kan nyde en dag fyldt med fritid og shopping i Marina Rubicón, en af Kanarieøernes mest eksklusive havne! Sejlturen indgår. Måltider og drikkevarer indgår ikke.

Læs mere Skjul

Vi forlader Corralejo i katamaranen Princesa Ico, som har glasbund, og sætter kursen mod Marina Rubicón. Turen byder på en herlig udsigt ud over landskabet på Lanzarotes sydkyst.

Når vi er fremme i Marina Rubicón, besøger vi det mest autentiske marked på Lanzarote. Her finder du alle mulige lokale produkter og kunsthåndværk. Havnen har også mange designerbutikker, udmærkede restauranter, trendy barer samt relax- og aktivitetsområder.

Om eftermiddagen går vi ombord på katamaranen igen og besøger en af de smukke strande på Lanzarotes sydlige side. Her får vi serveret en let frokost ombord på båden, og det er muligt at bade, så husk badetøjet, hvis du ønsker at bade.

Vi forlader Lanzarote cirka kl. 16 og ankommer til Corralejo cirka kl. 17. Her bliver vi mødt af busserne, som kører os tilbage til hotellerne.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

Mad og drikke:
Der indgår ingen måltider.

Tid:
Heldagsudflugt, fra Corralejo ca. kl. 9.45-17.30. Fra Jandia og Costa Calma kommer der en transfertid på ca. 2-2,5 time hver vej oveni.

Udflugtsledelse:
Engelsktalende guide.

Husk at medbringe:
Badetøj, håndklæde, en ekstra trøje, kamera og penge til frokost.

Øvrigt:
Afgang fra Corralejo. Prisen varierer afhængigt af rejsemål.
Båden, vi sejler med, er en større motoriseret katamaran i to etager.

Fuerteventura til havs (kan bestilles hjemmefra)

Fuerteventura til havs (kan bestilles hjemmefra)

Hver sæson spørger vi vores gæster om, hvad der kunne være et godt ferieminde. De fleste svarer "noget med sol, strand og vand, gerne på en båd - både kortere og længere ture". Sådanne minder vil vi gerne være med til at skabe. Vi præsenterer derfor her tre fine bådture, der sejler ned langs Fuerteventuras sydlige kyst.

Læs mere Skjul

Fuerteventura er noget helt særligt. Øens barske og rå landskab og de hvide sandstrande skaber en helt unik kontrast, som bedst kommer til sin ret, når den opleves ude fra havet. Canary Boats har et interessant udvalg af ture, og du bestemmer selv, hvilken der passer dig bedst. Canary Boats tilbyder tre forskellige bådture fra Morro Jable på Fuerteventura. Alle er de unikke, også selvom de har visse fællestræk, når kommer til sikkerhed og oplevelser.

Magic Select: Fra en 24 meter lang katamaran udforsker vi Fuerteventuras kyst. Ombord på båden indgår både mad og drikke. Dagen byder også på et badestop i en lille bugt med gode forhold til at bade og svømme.

Magic Deluxe: Dette er en sejltur på første klasse med færre passagerer og en mere elegant finish. Båden er 15 meter lang og rummer kun 12 passagerer, hvilket giver en mere eksklusiv fornemmelse. Der serveres cava, når båden stævner ud, og både badestoppet og dagens måltider afspejler turens høje kvalitet.

Goleta Paradise: Hele vejen fra Tyrkiet har man hentet en traditionel
gületbåd. Den tager passagerne med langs den seværdige kyst på øens sydside. Turen her inkluderer en god middag og hyggelig stemning. Der bliver også tid til et badestop.

Bestil hjemmefra:
Disse sejlture kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

Mad og drikke:
Magic Select: Kylling, mojo-kartofler og andre lokale specialiteter indgår til frokost. Lokale drikkevarer til maden indgår.
Magic Deluxe: En mættende frokost indgår bestående af bl.a. laks, kød, salat, cava, vand, vin og øl.
Goleta Paradise: Frokost indgår: Fisk, kød, salat og lokale specialiteter. Cava, vin, vand og øl indgår også.

Husk at medbringe:
Badetøj og solcreme.

Tid:
Magic Deluxe: Halvdagsudflugt, ca. kl. 10-14.30.
Goleta Paradise: Halvdagsudflugt, ca. kl. 10-14.
Magic Select: Halvdagsudflugt, ca. kl. 10-14.

Udflugtsledelse:
Der er engelsktalende personale ombord. De tager sig godt af alle passagerne.

Øvrigt:
Turene udgår fra Morro Jable. Transport mellem Jandia, Costa Calma og havnen indgår. Badestoppet kan udgå ved visse vejrtyper.