• velegnet til voksne

Sunprime Coral Suites & Spa

 • Aldersgrænse på 16 år
 • Opvarmet pool
 • Ligger tæt på centrum
fra8.990,-
Se tilgængelige værelser
skip links

Centralt og komfortabelt

Med en god beliggenhed i populære Playa de las Américas er Sunprime Coral Suites & Spa perfekt for dig, der vil bo tæt på alt. Fra hotellet har du ikke langt til de mange butikker, restauranter og barer i centrum, og du har også kort gåafstand til strandpromenaden og den velbesøgte strand. Sunprime Coral Suites & Spa tilbyder veldesignede suiter med mange praktiske og smarte detaljer, og hotellet byder på bekvemme faciliteter som spaafdeling, gratis motionsrum, holdtræning, et dejligt poolområde, en skøn lounge og flere tagterrasser, hvor du kan nyde udsigten fra en liggestol.

Hotelfakta

 • Opvarmet pool
  Ja
 • Børnepool
  Nej
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  2 stk.
 • Elevator
  Ja
 • Aircondition i alle værelser/lejligheder
  Ja
 • Nærmeste centrum
  700 m
 • Nærmeste strand/badested
  700 m
2-værelses Junior Suite med balkon mod omgivelserne
Sunprime
Vores egne Sunprime Hotels byder på en afslappet atmosfære for voksne, der rejser uden børn.
 • Aldersgrænse på 16 år
 • Opvarmet pool
 • Ligger tæt på centrum
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
 • Fredeligt poolområde
 • Travelife-certificeret hotel
 • Direkte transfer, når du flyver med Sunclass Airlines
 • Check-in af bagage på hotellet, når du flyver med Sunclass Airlines

Om hotellet

Sunprime Coral Suites & Spa ligger i populære Playa de las Américas. Fra hotellet har du ikke langt til de mange butikker, restauranter og barer i centrum
, og du har også kort gåafstand til strandpromenaden og den velbesøgte strand. Kan du lide at spille golf, bor du desuden i bekvem afstand til flere af Tenerifes bedste baner.
Sunprime Coral
Suites & Spa tilbyder veldesignede suiter med mange praktiske og smarte detaljer. Du bor allerbedst i en Prime Lounge Suite med stor balkon og fin udsigt over poolområdet. Poolen er selvfølgelig opvarmet til en behagelig temperatur i årets koldeste måneder.
Solhungrende livsnydere er velkomne til at slænge sig i en bekvem liggestol på en af hotellets dejlige tagterrasser. Her kan du nyde udsigten, koble fuldstændig af og bare fokusere på dit eget velbefindende.
Sunprime Spa byder på endnu mere luksuriøs egentid. Vil du være sikker på at få den afslappende oplevelse, du længes efter, kan du allerede nu forudbestille en velgørende behandling.
Ligesom på alle Sunprime Hotels er her et motionsrum for dig, der vil træne på egen hånd. Desuden tilbyder vores uddannede instruktører forskellige former for holdtræning, hvis du hellere vil træne i gruppe. Al træning er selvfølgelig gratis.
En ferie er ingen rigtig ferie uden lækker mad, og det har vi naturligvis tænkt på. Hver morgen dækker vi op til morgenmad i Sunprime Restaurant med en skøn buffet, som du kan tilkøbe til en favorabel pris. Hvis du vil forkæle smagsløgene yderligere, kan du desuden tilkøbe vores fordelagtige måltidspakker Sunprime Inclusive eller All Inclusive.
Gratis wi-fi
Wi-fi indgår overalt på hotellet. Internetforbindelsen varierer i hastighed.
MySunprime
På hotellets informationssite MySunprime kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram samt finde information om måltidspakker og hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan af og til uden varsel ændre i programindhold og tider. Aktuelle åbningstider for faciliteter og restauranter meddeles ved ankomsten. Du har også adgang til MySunprime og andre nyttige oplysninger i Spies-appen.
Service døgnet rundt
Spies-guiderne står klar på rejsemålet for at give dig en vellykket ferie. Du kan tage med på spændende udflugter og få tips til de fineste strande, den bedste shopping og deres egne yndlingsrestauranter. De hjælper selvfølgelig også, hvis du for eksempel har spørgsmål om hotellet eller gerne vil leje bil. I ferien kan du kontakte vores Spies-guider døgnet rundt pr. telefon samt på SMS og mail kl. 8-20.
Røgfrit
Sunprime Coral Suites er et røgfrit hotel, men der findes et antal rygeområder på hotelområdet. Rygeforbuddet gælder også i lejlighederne og på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.
Lægeservice
Der er en læge (mod betaling) på hotellet seks dage om ugen i vintersæsonen (oktober-april). De aktuelle tider oplyses i receptionen. Tidsbestilling er ikke nødvendig. Skulle du få brug for en læge uden for åbningstid, tilkalder receptionen gerne lægehjælp. I sommersæsonen er der ingen læge på hotellet, men receptionen hjælper dig gerne med at tilkalde en læge ved behov.
Faciliteter til folk med et bevægelseshandicap
Hotellet har enkelte handicapvenlige suiter - læs mere under værelsestypen Classic Suite. På hotelområdet findes desuden ramper og toiletter, som er tilpasset gangbesværede.
Sæson
Hotellet er åbent hele året. I vintersæsonen (oktober-april) er de fleste af hotellets gæster fra Skandinavien.
Øvrigt
Døgnåben reception. Check-in efter kl. 15 på ankomstdagen. Check-out kl. 11 på hjemrejsedagen. Avis-biludlejning, valutaveksling, bordbestilling m.m.
Bygget: 1991. Renoveret: 2018/19.
191 suiter. Etager: 6. Elevator: Ja.
Aircondition: Ja.
Parkering: På gaden ved hotellet (begrænset antal pladser).
Vaskeriservice: Mod betaling.
Dyr på hotellet: Selskabshunde er ikke tilladt på hotellet. Kun førerhunde og servicehunde accepteres på visse dele af hotellet.
Hotelmanager
Gerardo Fernandez
Hotellets officielle klassificering er 4.

Sådan bor du

Sunprime Coral Suites & Spa ligger i populære Playa de las Américas, ikke langt fra de mange butikker, restauranter og barer i centrum. Fra hotellet er der desuden kort gåafstand til strandpromenaden og stranden.

Se suiternes beliggenhed på hotellet her
Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg

Classic Suite

1-værelses suiter til to personer.

Junior Suite

Juniorsuiter med soveværelse og opholdsstue.

Prime Lounge Suite

Lækre og indbydende suiter, hvor du kan sidde udenfor og nyde ferien i komfortable loungemøbler.

Mad og drikke

Pool og strand

Træning og aktiviteter

Spaafdeling

Beliggenhed og transfer