Her bor I bedst på ferien!
SUNWING & OBC

Rejs nemt og trygt med børn

Når du har børn, skal det være nemt at rejse. Og når du bestiller familiens ferie til et af vores Sunwing Family Resorts eller Ocean Beach Club kan du være sikker på at få en ferie, der passer hele familien, fordi vi her har finpudset alle detaljerne. På både Sunwing og Ocean Beach Club er der naturligvis børneklub, Teen Lounge og børnenes favoritter Lollo & Bernie.

Lejligheder til enhver

Sunwing Family Resorts er vores egne familiehoteller og det absolut bedste til børnefamilier. Her er lejlighedstyper til alle familier, eksempelvis børnesikre Happy Baby-lejligheder, luksuriøse Royal Family Suites samt rummelige Big Family-lejligheder til de større familier.

Har du små børn?

På Sunwing og Ocean Beach Club kan du leje en paraplyklapvogn eller bestille Lollo & Bernies mellem bambinopakke, hvor barneseng og højstol også indgår. Du kan naturligvis nøjes med at leje en barneseng – eller bestille besøg af Lollo & Bernie.

Easy Travel

Slip for kø i lufthavnen og tjek din bagage ind direkte på hotellet. En anden fordel når du flyver med os til Sunwing Family Resorts og OBC er, at du kan have 10 kg ekstra bagage med – uden at det koster ekstra! Har du bestilt bustransfer, er der direkte transport mellem lufthavn og hotel.