Ungdomsaktiviteter

Ungdomsaktiviteter

Al respekt for mor og far, men...

For børn og unge mellem 8 og 11 år (op til 15 år i højsæsonen - se nærmere under hvert hotel) tilbyder Sunwing en masse aktiviteter for piger og drenge. Du kan blandt andet prøve forskellige sportsaktiviteter både på land og til vands, men i denne aldersgruppe behøver man måske i virkeligheden mest hjælp til at finde hinanden – herefter plejer det meste at gå af sig selv. Mange aktiviteter er gratis, mens andre er mod betaling. Se nærmere her.

Aktiviteter

Aktiviteter

Deltag i pizza- og filmaften, sportsaktiviteter og forskellige aftenarrangementer. Du kan også låne spil, høre musik, se film og være med i sjove konkurrencer.


Teen Idol

Teen Idol

Er du mellem 8 og 15 år, har du chancen for at optræde og synge live på Sunwings scene. Vores showteam finder din indre artist frem og hjælper dig med alt fra koreografi til makeup, og om aftenen er det showtime!


Play & Chat

Teen Lounge/Play & Chat

I Teen Lounge/Play & Chat kan du spille PlayStation 4, og vi har et bredt udbud af spil, så du kan udfordre dig selv eller dine venner. Og det bedste af det hele er, at det er helt gratis!


Crawlkursus for unge

Crawlkursus for unge

Få finpudset crawlteknikken! Vi tilbyder et grundkursus, hvor du i løbet af tre lektioner lærer at svømme crawl med vores kompetente instruktørers hjælp. Fokus ligger på at lære de tekniske grundprincipper i crawl og på at forbedre kropsholdningen i vandet.
Læs mere


Creative Time

Creative Time

I vores Teen Lounge er der flere dage om ugen Creative Time, hvor du kan lave smykker, mobilpynt og andre fantasifulde kreationer.Chill-out

Chill-out

Hæng ud i vores Teen Lounge med dine venner! Her kan du læse, slappe af, høre musik eller være med til forskellige aktiviteter og Creative Time sammen med vores Teen Host.


Flashmob

Flashmob

En hemmelig aktivitet for alle unge i alderen 8-15 år.
Tag en snak med din Teen Host eller Show Teamet på hotellet og få yderligere information.Spa Together

Spa Together

Spa Together giver forældre og større børn (11-15 år) mulighed for at nyde en behandling sammen i vores spa. Vi tilbyder forskellige typer af massage samt krops- og ansigtsbehandlinger.

Familiecrosstræning

Familiecrosstræning

Nyhed sommer 2018! Familiecrosstræning er cirkeltræning med stationer til både konditions- og styrketræning. Her kan børn fra 8 år træne sammen med deres forældre og få fuld fart og kvalitetstid i ét!


Fitness Together

Fitness Together

Fitness Together giver forældre og børn (11-15 år) mulighed for at træne sammen, dels i motionsrummet og dels på udvalgte træningshold. Personalet begynder med en gennemgang, hvorefter man træner sammen inden for de givne rammer.

Kids parkour

Kids parkour

Nu er det børnenes tur til at springe, hoppe, krybe og rulle rundt. Træningen øger ikke bare børnenes fysiske styrke, kondition, koordination og balance, men også deres selvtillid. Og alt foregår i sjove, sikre og forsvarlige rammer. Øvelserne varer 30-55 minutter og afsluttes med en forhindringsbane. For børn i alderen 8-11 år.
Se film

Minigolf & tennis

Minigolf og tennis

Hvem kan ikke lide at spille minigolf? Vil du ud på en lidt større bane, kan du bestille tennisbanen på Sunwing Family Resorts for en time. Eller måske er du mere til bordtennis, backgammon, billard og udendørsskak? Udbuddet varierer på de forskellige hoteller.

Aktivitetsprogram

Eksempler på aktiviteter, som du kan deltage i på Sunwing Family Resort:

Tid Aktivitet*
10.00 Kids Parkour
14.00 Creative Time
15.00 Teen Idol Rehersal
16.00 Football
17.00 Teen Chill-Out
19.15 Teen Idol
*Aktiviteterne, og hvor tit de finder sted, varierer fra hotel til hotel.

Personale

Personalet, som har ansvaret for aktiviteterne på Sunwing Family Resorts, har erfaring i at arbejde med børn og unge. De er udvalgt med stor omhu og har som erklæret mål at give børnene årets bedste uger.

Udbuddet varierer på de forskellige Sunwing.