Altid badevejr

Vi har tänkt på allt

Den hurtigste vej til total familielykke går via poolen - uanset om du tager dig en forfriskende dukkert eller slapper af i en liggestol. På Sunwing Family Resorts er der pools til både lange og korte ben.


Opvarmet pool

Opvarmet pool

Sunwing Arguineguín Seafront på Gran Canaria og Sunwing Fañabé Beach på Tenerife har opvarmede pools fra november til april (ca. 25 grader).

Badehåndklæder til alle

Poolhåndklæder til alle

Glem alt om at fylde kufferten med håndklæder: På Sunwing Family Resorts får alle nemlig hvert sit poolhåndklæde, som gratis kan udskiftes.

 Tæt på havet

Tæt på havet

Alle Sunwing Family Resorts ligger tæt på havet, og de fleste er placeret, så du hverken skal krydse trafikerede veje eller andre hotelområder for at nå frem til stranden. Har du lyst til en dag med sand mellem tæerne, er du velkommen til at tage dit poolhåndklæde med.

Pools for alle

Pools for alle

På vores Sunwing Family Resorts findes pools for enhver smag, f.eks. babypools (ca. 30 cm dybe), som oftest er delvist overdækkede. Der findes også pools med let skrånende bund samt gratis liggestole og parasoller.

Aktiviteter ved poolen

Aktiviteter ved poolen

Hvorfor ikke forlade liggestolen for en stund og prøve vores populære vandgymnastik? Gå heller ikke glip af vores Crazy Water Games for børn eller vandvolleyball for voksne.


Udbuddet kan variere mellem de forskellige Sunwing Family Resorts.