Aktiviteter for alle

   Aktiviteter for alle

På Sunwing Family Resorts behøver ingen at kede sig! Vi arrangerer masser af aktiviteter for børn 0-7 år med alt fra åbent hus, skattejagt og eventyr med maskotterne Lollo & Bernie til Mini Stars og vandlege. Nogle aktiviteter er gratis, mens andre er mod betaling. Se nærmere her. Nogle aktiviteter har en aldersgrænse, men der er altid noget at give sig til for både små og store børn.


Børneaktiviteter

Børneaktiviteter

På Sunwing gør vi vores bedste for, at børnene skal få den perfekte ferie. Derfor tilbyder vi meget mere end bare en børneklub. Flere dage om ugen har alle børn mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter.

Lollo & Bernie

Lollo & Bernie

På Sunwing Family Resorts dukker de krammeglade maskotter Lollo & Bernie op og hilser på alle børn. Lollo er en nysgerrig giraf, der elsker dans og musik, og Bernie er en klog og modig bjørn, som elsker mad.
Læs mere om vores maskotter


 Open House

Åbent hus i Mini Land

Fem dage om ugen, flere timer om dagen, kan voksne og børn i alle aldre lege, male og se film i Mini Land. Lollo & Bernie plejer også at kigge forbi! Ved Mini Land findes også en indhegnet, delvis overdækket legeplads, som er åben hver dag.


Svømmeskole på Sunwing

Svømmeskole på Sunwing

Nu kan alle børn lære at svømme i ferien på Sunwing!
Vi tilbyder svømmeskole på udvalgte Sunwing Family Resorts i samarbejde med Medley.
Læs mere


Familieyoga

Familieyoga

Familieyoga byder på kvalitetstid sammen og har fokus på bevægelse og glæde. Yogaklassen tager udgangspunkt i en historie, og øvelserne laves ud fra egne forudsætninger. Klassen varer 30 min. og er for børn i alderen 4-7 år.


Farvel, sut!

Farvel, sut!

Nu kan de små blive lidt større i ferien. På vores Sunwing Family Resorts kan dit barn nemlig aflevere sin sut i Mini Land, og barnet får derefter et diplom som bevis på, at han eller hun nu har lagt sutten bag sig.


Børneshows

Børneshows

Henrykte hyl blandes med åndeløs stilhed, grin og råb, når der er børneshow på Sunwing. Gå ikke glip af de muntre shows med vores krammeglade maskotter, Lollo & Bernie.


Mini Stars

Lollo & Bernie's Mini Stars

Bliv forvandlet til en stjerne! Teaterspirer i alderen 3-7 år får chancen for at stå på scenen og lade sig forvandle til deres favoritartist. Vores showteam hjælper med at øve, finde kostumer og sminke - og så er det showtime!


Lollo & Bernie's Adventure Games

Lollo & Bernie's Adventure Games

Børn i alderen 3-7 år kan deltage i aktiviteter som skattejagt, Lollo eller Bernies fødselsdagsfest og pyjamasparty. Hver aktivitet koster ca. 7 EUR og varer ca. 1 time og 30 min. Tilmelding sker på hotellet.


Lollo & Bernie's After Beach

Lollo & Bernie's After Beach

To dage om ugen er der sang, dans og rytmik for både børn og voksne, når vores showteam og personalet fra Mini Land arrangerer After Beach.


Lollo & Bernies familjeträning

Familiegymnastik

Her kan børn fra 3 til 7 år træne sammen med deres forældre. Måske mormor eller farfar også vil være med? Under træningspasset (ca. 30 min.) hopper, danser og leger vi sammen. Der er fokus på motorisk træning for børnene og lidt mere fysiske udfordringer for de voksne.


Information om sæsonerne

Information om sæsonerne

Lollo & Bernie er på hotellet hele sæsonen, og der er børneaktiviteter hele sæsonen, undtagen i Thailand om sommeren samt i Alcudia og på Cypern om vinteren. Læs mere under hvert enkelt hotel.

Aktivitetsprogram

Eksempler på børneaktiviteter, som du kan deltage i på Sunwing Family Resorts:

Tid Aktivitet*
9.30 Lollo & Bernie Walk
10.30 Treasure Hunt
14.00 Open House i Mini Land
14.15 Mini Marathon
16.30 After Beach
19.00 Meet & Greet with Lollo & Bernie
*Aktiviteterne, og hvor tit de finder sted, varierer fra hotel til hotel.


Personale

Personalet, som har ansvaret for børneaktiviteterne, har erfaring i at arbejde med børn og unge. De er udvalgt med stor omhu og har som erklæret mål at give børnene årets bedste uger.


Udbuddet kan variere mellem de forskellige Sunwing.