Hoteller (29)

Rejser til Estland

En rejse til Estland med Spies byder på spa-oplevelser og en bred vifte af restauranter, natteliv og eventyr i Tallinns gamle middealderby.
Estlands trendy og moderne hovedstad Tallinn fortsætter med at klatre op ad Europatoppens rangstige, når det gælder weekendrejser til storbyer. Den gamle bykerne er en seværdighed i sig selv - her kan du slentre omkring og indsnuse atmosfæren i de brostensbelagte gader, købe lokalt håndværk, spise godt på hyggelige restauranter og nyde en forfriskning på en café. At det oven i købet kun tager halvanden time at flyve til Estland fra Danmark gør kun det hele endnu bedre.

Trendy restauranter i Tallinn

For alle, der er interesseret i mad og gerne vil prøve nye, spændende restauranter, venter der et voksende, men stadig uudforsket mekka i landets hovedstad. Ud over traditionel estisk mad, som også er en oplevelse værd, findes et hav af restauranter med mad fra alle verdenshjørner, og flere af restauranterne er desuden med i restaurantguiderne White Guide og Michelinguiden. Maden er generelt billig, også på de dyrere og mere velbesøgte restauranter i den gamle bydel. I Rotermannkvarteret og i området Telliskivi, to af de mest charmerende kvarterer i Tallinn centrum, ligger der mange gode restauranter, som er indrettet i gamle, rustikke industribygninger. Ud over det rige restaurantudbud byder kvarterne også på et væld af butikker og forlystelsesliv.

Sol og strand i Estland

Ganske overraskende, vil nogle sige, kan det lille land faktisk prale med at have fine, bølgende sandstrande. Langs kysten finder du badebyer som klassiske Pärnu og kystbyen Haapsalu, som byder på skønne strande og relativt lunt vand. Vælger du et hotel i Tallinn på din rejse til Estland, kan du besøge de lokales favoritstrand Pirita. Du kommer hertil med bus fra centrum, og vel fremme kan du bade og nyde solen på den fine sandstrand, hvor du også finder barer, legepladser, omklædningsrum og andre faciliteter.
Find dit hotel
Find din rejse til Estland

Rejser til Estland

Flere rejsemål i Estland
Tallinn
Når du rejser med Spies til Tallinn, bor du perfekt ved den gamle bydel. Oplev den middelalderlige arkitektur inden for ringmuren og shop til favorable priser!

Inspiration og rejsetips

Park i Tallinn

Tallinn – det trendy Baltikum

Tallinn byder på store oplevelser på et relativt lille arela. Her er både middelalderromantik og skyskrabere. Tallinns gamle bydel er på UNESCO's Verdensarvsliste og du finder både butikker, gallerier og gode restauranter her. Vores rejseekspert, Tomas Alexandersson, guider dig til de bedste oplevelser i Tallinn.

Julemarked i Tallinn

Eventyrlig jul i Tallinn

Midt i Tallinn, på den gamle rådhusplads, finder du et stemningsfyldt julemarked med massevis af boder, duftende julebag og et imponerende juletræ. Vores juleglade rejseekspert, Tomas, har besøgt Tallinn i december og her får du hans bedste tips til et af Europas hyggeligste julemarkeder.