Se hoteller (26)

Rejser til Abu Dhabi

Rejs med Spies til Abu Dhabi og oplev en by fyldt med fascinerende kontraster.
Abu Dhabi er de Forenede Arabiske Emiraters største emirat og landets hovedstad. Emiratet ligger cirka 150 km fra Dubai og består af flere tætliggende øer. Abu Dhabi var oprindelig en lille fiskerby, men på blot en generation har byen forvandlet sig til en verdensmetropol med en charmerende blanding af gammelt og nyt. Her forenes skyskrabere og paladser med traditionel arabisk kultur og historie, og på museet Louvre Abu Dhabi kan du se kunst i verdensklasse. Abu Dhabi byder desuden på et kæmpe udbud af shoppingmuligheder med alt fra internationale mærker i store shoppingcentre til arabiske varer i souker.

Abu Dhabi med Spies

Når du rejser til Abu Dhabi med Spies, har du et godt udvalg af både mellemklasse- og luksushoteller at vælge imellem. De fleste har en eller flere pools, og flere af dem er beliggende lige ved stranden. Rejsemålet er mest velegnet til voksne, der søger en aktiv ferie i en eksotisk storby, men du kan naturligvis også rejse hertil med børn. Klimaet er varmt året rundt, men vær opmærksom på, at det kan blive over 40 grader om sommeren (juni-september). Når du rejser med Spies, kan du vælge at kombinere Abu Dhabi med et eller flere af de andre emirater - på den måde får du endnu mere ud af din ferie.

Formel 1 i Abu Dhabi

En af emiratets mest spektakulære oplevelser er Abu Dhabis Grand Prix, som er et stemningsfuldt løb, der køres i tusmørke i aftentimerne. Løbet starter i dagslys, men afsluttes først, når solen er gået ned. Hos Spies kan du bestille en rejse til dette fantastiske event i november - en komplet pakke med fly, hotel, transfer mellem hotel og banen og billet til både kvalificeringen om lørdagen samt hovedløbet om søndagen.

Aktiviteter i Abu Dhabi

Abu Dhabi byder på både fine strande og aktiviteter som f.eks. golf. På en rejse til Abu Dhabi er det også et must at besøge Ferrari World, verdens største indendørs forlystelsespark, der bl.a. rummer verdens hurtigste rutsjebane. Vil du have endnu mere gang i adrenalinen, kan du også besøge det store vandland Yas Waterworld eller tage med på en guidet tur til formel 1-banen. I Abu Dhabi finder du også Sheikh Zayed-moskeen, en af verdens største moskeer.
Tips og nyttig info
  • Luksushoteller
  • Centralt beliggende hoteller
  • Behageligt klima
  • By og strand
  • God shopping

Spies' gæster om Abu Dhabi

Find din rejse til Abu Dhabi