Se hoteller (2)

Rejser til Fujairah

Rejs til Fujairah og nyd det fantastiske strandliv på Den Arabiske Halvø - perfekt hvis du skal rejse med børn.
Med sine lavvandede strande og komfortable hoteller er Fujairah et perfekt rejsemål for børnefamilier, der længes efter sol og afslapning. I Fujairah kan du kombinere afslapning med shopping og storbypuls og få kultur- og naturoplevelser ud over det sædvanlige. Takket være ørkenklimaet er Fujairah et solsikkert rejsemål med lav luftfugtighed og med dagtemperaturer på 25-30 grader i vinterhalvåret.

Natur og afslapning

Fujairah ligger på den østlige side af Den Arabiske Halvø med kridhvide, kilometerlange strande ud til Det Indiske Ocean. Emiratet er det mindste af de syv Forenede Arabiske Emirater, men tilbyder nogle af de smukkeste naturområder i regionen, ikke mindst takket være de dramatiske bjerge. Med sine lavvandede strande og komfortable hoteller er Fujairah et oplagt rejsemål for børnefamilier, som længes efter en rejse med masser af sol og afslapning, måske for dig der søger et lidt anderledes ferierejsemål.

Rejs som du vil med Spies

Hvis du bestiller en rejse til Fujairah med Spies, kan du forme din rejse, så den passer til dig og de medrejsende, uanset om du rejser med børn, kæresten eller din bedste ven. Du flyver altid med rutefly, så du bestemmer selv, hvornår du ønsker at rejse, samt hvor længe du vil være væk. Og hvorfor ikke få mest muligt ud af feriedagene ved at kombinere med nogle af vores andre rejsemål? Måske en af de andre Emirater eller nogle dage på de eksotiske øer, Maldiverne?

At se og opleve

Vil du opleve nærområdet, anbefaler vi en tur til Fujairah city, hvortil nogle hoteller tilbyder gratis transport. I Fujairah city findes flere shopping malls samt seværdigheder som Hatta Heritage Village og den berømte moské, Sheikh Zayed. På det lokale fredagsmarked er der alverdens dufte, smage, lyde og farver. Og hvorfor ikke lægge vejen forbi et af de største fiskemarkeder, som afholdes hver eftermiddag i nærområdet? Fra Fujairah kan du også tage på ørkensafari til grænseområdet mod Oman eller på dykkerudflugt i Det Indiske Ocean og opleve det fantastiske liv under havoverfladen. Dubai ligger cirka to timers kørsel fra Fujairah og er et andet oplagt udflugtsmål, hvor du bl.a. kan se verdens højeste skyskraber Burj Khalifa og det berømte hotel Burj al-Arab.
Tips og nyttig info
  • Fine strande
  • Prisvenlige hoteller
  • All Inclusive

Spies' gæster om Fujairah

Find din rejse til Fujairah