Se hoteller (10)

Rejser til Ras Al Khaimah

Rejs med Spies til Ras Al Khaimah og nyd de skønne, børnevenlige strande og den smukke natur.
Omkring 90 kilometer fra metropolen Dubai ligger Ras al Khaimah, som er det fjerdestørste emirat og mindre og mere fredelig end Dubai. Ras al Khaimah ligger i naturskønne omgivelser mellem bjerge og Den Persiske Golf.

Ras al Khaimah med Spies

Ras al Khaimah passer til alle, der ønsker en afslappende ferie med fantastiske og børnevenlige strande. Her findes også dykning og snorkling i verdensklasse samt vandland, golfbaner og forskellige former for vandsport. Det brede udvalg af underholdning findes primært på de større hoteller og i shoppingcentrene, og det er også her, at du finder de fleste restauranter.

Luksushoteller i Ras al Khaimah

Hvis du ønsker at bo på et luksuriøst hotel, har du mange muligheder, når du rejser med Spies. Et eksempel er Rixos Bab Al Bahr; et luksushotel beliggende ved en privat strand på en kunstig ø. Her kan du slappe af ved poolen eller i hotellets spa. Og eftersom All Inclusive indgår i prisen, kan du nemt koble helt af og nyde ferien.

Skræddersy din rejse til Ras al Khaimah

Eftersom du flyver med rutefly til Ras al Khaimah, kan du helt selv bestemme, hvornår du vil rejse af sted, og hvor længe du vil være væk. Du kan også kombinere din rejse med et andet rejsemål. Det kunne f.eks. være en af de andre Emirater eller måske noget endnu længere væk. Mange vælger en rejse, som både går til Dubai og de eksotiske øer, Maldiverne.
Tips og nyttig info
  • Fine strande
  • All Inclusive
  • Prisvenlige hoteller

Spies' gæster om Ras Al Khaimah

Find din rejse til Ras Al Khaimah

Vores egne tips og anbefalinger

Den Arabiske Oryx-antilope

Vintersol og enestående oplevelser i Ras Al Khaimah

Tag med vores rejseekspert Maria på forlænget weekend til Ras Al Khaimah. Her venter vintersol og unikke oplevelser. Prøv f.eks. jeepsafari og kom helt tæt på nationaldyret Den Arabiske Oryx-antilope. Eller hvad med at "flyve" ned ad Jebel Jais bjerget på verdens længste zipline? Læs Marias tips til Ras Al Khaimah her.