• velegnet til voksne

Sunprime Tamala Beach

Velkommen til vores første Sunprime i Gambia: Sunprime Tamala Beach.

Sunprime Tamala Beach ligger ud til en fin sandstrand i området Kotu, som byder på enkelte hyggelige strandbarer og restauranter. I kort gåafstand fra hotellet findes desuden et lille marked, og hvis du kunne tænke dig lidt mere liv og et større udbud af restauranter, ligger Senegambia 2 km væk.

Ud over et fredfyldt poolområde med bekvemme liggestole har Sunprime Tamala Beach en spaafdeling, hvor du kan forkæle dig selv med en afslappende behandling - det er muligt at forudbestille flere forskellige spapakker hjemmefra. Hotellet tilbyder også holdtræning med SATS-uddannede instruktører, og her findes desuden et motionsrum, hvor du kan træne på egen hånd. Al træning er gratis. Der løber også en lang strand lige neden for hotellet - perfekt til en løbe- eller slentretur i vandkanten.

Du får en god start på dagen i Sunprime Restaurant, hvor der hver morgen serveres morgenmadsbuffet, som indgår i rejsens pris. Hvis ferien skal være ekstra bekvem, er der også mulighed for at tilkøbe Sunprime All Inclusive, hvor alle måltider og drikkevarer indgår.

Gratis wi-fi

Wi-fi indgår overalt på hotellet. Internetforbindelsen varierer i hastighed.

Hotelinformation

På hotellets informationssite MySunprime kan du finde det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram, oplysninger om serveringsdage for eventuelle Inclusive-løsninger samt information om hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet ændrer til tider uden varsel på udbuddet. Aktuelle tider for program og restaurantutdud meddeles ved ankomsten til hotellet.

Røgfrit

Sunprime Tamala Beach er et røgfrit hotel med undtagelse af et antal rygeområder, som findes på hotelområdet. Rygeforbuddet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.

Handicapfaciliteter

Hotellet har ingen handicapvenlige suiter.

Sæson

Hotellet er åbent fra november til april og har en international atmosfære.

Miljø

Du kan læse om vores miljøarbejde på Sunprime Hotels miljøside.

Øvrigt

Reception: Åben døgnet rundt. Check-in tidligst kl. 14. Check-out senest kl. 12.

140 suiter. 2 etager.

Bygget: 2018.

Der er gratis safetyboks i alle suiter.

Hotelmanager:

Malleh Sallah

Hotellets officielle klassificering er 4.
 • Værelser med direkte pooladgang
 • Aldersgrænse på 16 år
 • Spa, motionsrum og holdtræning
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Velegnet til voksne
 • Køleskab på værelset
 • Fredeligt poolområde
 • Måltidspakker kan tilkøbes
Se pris og bestil
Hotelfakta
 • Pool
  Ja
 • Elevator
  Nej
 • Bar
  2 stk.
 • Restaurant
  1 stk.
 • Minimarked
  Ja
 • Rengøring pr. uge
  7
 • Nærmeste centrum
  500 m
 • Hovedcentrum
  14 km
 • Nærmeste strand/badested
  0 m
 • Wi-fi
  Ja
 • Vandrutsjebane
  Nej
Sådan bor du
Sunprime Tamala Beach byder på hyggelige suiter beliggende ved stranden cirka 500 meter fra Palma Rima-området, hvor der findes et lille udbud af butikker og restauranter.

Se suiternes beliggenhed på hotellet her
Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg

Classic Suite

Lækre og indbydende 1-værelses suiter til to personer.

Prime Pool Suite

Lækre suiter, hvor du kan hoppe lige ned i poolen fra din egen terrasse.

Mad og drikke

Sunprime Tamala Beach har en buffetrestaurant og en beach club, der begge byder på internationale og lokale retter i en afslappet atmosfære. Du kan læse mere om hotellets udbud nedenfor samt på informationssitet MySunprime.

Sunprime Beach Club

Åbningstider:
Drikkevarer kl. 9.30-23.59
A la carte-retter kl. 12-21.30

Buffetrestaurant

Åbningstider:
Morgenmad kl. 7.30-10.30
Frokost kl. 12-15
Middag kl. 19-21

Her spiser du morgenmads-, frokost- og middagsbuffet, hvis du har bestilt Sunwing All Inclusive.

Sunprime Market

Hotellets egen lille butik med bl.a. drikkevarer og hygiejneartikler. Har åbent hver dag.

Sunprime Tamala Beach har en buffetrestaurant og en beach club, der begge byder på internationale og lokale retter i en afslappet atmosfære. Du kan læse mere om hotellets udbud nedenfor samt på informationssitet MySunprime.

Morgenmad

Hver morgen dækker vores kokke op til en skøn morgenmadsbuffet og giver dig en god start på dagen med brød, bagværk, æg, ost, pålæg, frisk frugt, yoghurt med tilbehør samt juice, kaffe og te. Morgenmad indgår i rejsens pris.

Sunprime All Inclusive

Med Sunprime All Inclusive behøver du ikke at tænke på udgifter til mad og drikke, for alt er betalt hjemmefra. Hotellets morgenmadsbuffet indgår altid i Sunprime All Inclusive. Frokost og middag serveres som buffet eller fra menu, alt efter sæsonen - kontakt hotellet, hvis du vil vide, hvad der gælder i din ferie.

Bestilles hjemmefra (begrænset antal pladser). Læs mere om Sunprime All Inclusive.

Pool og strand

Poolområdet på Sunprime Tamala Beach er hotellets hjerte og byder på komfortable liggestole at slikke sol i efter en forfriskende svømmetur i poolen. Hvis du foretrækker at bade i havet, ligger hotellet lige ud til en skøn strand.

Udendørspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 540 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej

Strand

Hotellet har en privat del af stranden med liggestole forbeholdt hotellets gæster. Der er stor forskel mellem høj- og lavvande.

De finkornede sandstrande er flere kilometer lange, 20-50 meter brede (høj- og lavvande) og er ikke lavvandede. Der kan forekomme store bølger og understrømme. Det anbefales at svømme langs med stranden.

Træning og aktiviteter

På Sunprime Tamala Beach kan du vælge mellem træningshold som f.eks. core og vandgymnastik. Det er gratis at deltage, og træningsholdene ledes af SATS-uddannede instruktører. Du kan også træne på egen hånd i vores motionsrum.

Holdtræning

Vores træningshold er populære, og det er gratis at deltage. Vores instruktører er uddannet af SATS og underviser bl.a. i yoga, senior circuit og crosstræning.

Nyhed vinter 2019/20! Udfordr dig selv på forskellige niveauer og få en god introduktion til dynamisk yoga i vores nye træningsklasse, yoga flow. Prøv et stort udvalg af yogastillinger til skøn, inspirerende musik.

Træning i poolen

Hop i poolen og deltag i vores populære vandgymnastik, eller afprøv den nye træningsform water circuit, hvor din styrke og kondition bliver sat på prøve. Under ledelse af vores dygtige og inspirerende instruktører oplever du en træningsform, som er noget ud over det sædvanlige.

Motionsrum

Gratis styrketræning på egen hånd. Hotellets motionsrum er enkelt udstyret med frie vægte og et mindre antal træningsmaskiner.

Beliggenhed og transfer

Beliggenhed

Sunprime Tamala Beach ligger i rolige omgivelser direkte ved stranden, og du kan spadsere til Palma Rima-området på ca. 5 minutter (ca. 500 meter). Der er ca. 14 km til Banjul. Køretiden fra lufthavnen er ca. 35 minutter (25 km) med bus. Musikken fra en nærliggende strandbar er forstyrrende for nogle værelser.

Sunprime Tamala Beach
Kotu, Serrekunda
Gambia
Telefon: +220 209 6512
reservations@tamalaresort.com

Direkte transfer

Når du flyver med Sunclass Airlines og har forudbestilt bustransfer, bliver du kørt direkte til og fra lufthavnen. Transfer indgår ikke, men kan tilkøbes.

Rejsemål: Gambia
Indtjekning af bagage på hotellet: Nej
10 kg ekstra bagage: Ja
Direkte bustransfer: Ja
Periode: Oktober-april

Spaafdeling

Hotellets spaafdeling, Sunprime Spa, drives i lokalt regi. Her kan du slappe af og nyde en skøn behandling.

Alle behandlinger bestilles på stedet.

Bedømmelser og anmeldelser
4,1/5
Bedømmelsen er det samlede resultat af 1397 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?".
86% anbefaler dette hotel
Værelsets standard
4,2
Beliggenhed i forhold til forventningerne
4,4
Hotellets personale
4,4
Trivsel og stemning
4,4
Wi-fi
4,1
Mulighed for fred og ro
4,6
Se anmeldelser for:
Dato
 • 4/5

  "Lækkert nybygget hotel"

  Hoteller er et rigtig lækkert hotel der ligger lige op af stranden. Vi havde et værelse med direkte udgang til aflang pool hvilket var super lækkert. På terrassen ved vores lejlighed var der sol til kl 14 hvilket var rigeligt for os. Hotellet ligger et lille stykke fra Senegambia området hvor de fleste restauranter ligger - desværre, men ift. hvad vi har hørt fra andre gæster var vores klart det lækreste i området. Der ligger stadig få, men gode restauranter i gåafstand.Morgenmaden var super god - frokost/aftensmad har de meget de skal arbejde på da det slet ikke svarede overens med kvaliteten af hotellet. All incl. kan ikke anbefales.
 • 4/5
  All inklusive kan klart anbefales. Dog skal nævnes at maden er ensformet , ingen lokale retter. Når der var spisning ved poolbaren, blev der ikke fyldt op med mad.
 • 4/5
  Vi var gennemgående rigtig tilfredse med vores rejse. Vi mener dog at det var meget urimeligt at vi skulle forlade vores værelser kl. 12.00, vi skulle først fra hotellet kl. 17.00 og havde 18 timer foran os. Vi viste at de stod ledige da vi kunne betale 10 euro pr. Time for at leje dem. Det er fuldkommen urimeligt når vi har købt en rejse hvor vi kommer sent på ankomstdagen og rejser sent. Det burde ikke koste noget og samtidig var beløbet helt hen i vejret. Vi kunne ikke nå at bade i det rum der var stillede til rådighed da køen var så lang. Personalet generelt var meget venlige manglede dog overblikket.
 • 4/5
  Dejligt hotel god beliggenhed. Godt personale super yoga og fitness Gode faciliteter, men høj elektronisk muzak i fællesområder. Rigtig god underholdning, ofte.
 • 5/5

  "Topp hotell"

  Meget fint hotell, med hyggelig personale. Rom, beliggenhet, renhold og service står til toppkarakter. Meget god mat, men kunne vært litt mer variasjon under middags-bufeet. Men dette er bare bagateller.
Søg for at se ledige værelser og priser