• velegnet til voksne

Sunprime Tamala Beach

Sunprime Tamala Beach ligger ud til en fin sandstrand i området Kotu, som byder på flere hyggelige strandbarer og restauranter. I kort gåafstand fra hotellet findes desuden et lille marked, og hvis du kunne tænke dig lidt mere liv og et større udbud af restauranter, ligger Senegambia 2 km væk.

Sunprime Tamala Beach har et fredfyldt poolområde med komfortable liggestole, og skal ferien være ekstra luksuriøs, kan du bestille en Prime Pool Suite, hvor du kan hoppe i poolen direkte fra din egen terrasse. Vil du have en pause fra solen og samtidig nyde udsigten af palmer, hav og gambisk folkeliv på strande, kan du bestille en Prime Pool Suite mod havet.

Vil du træne i ferien, tilbyder hotellet gratis holdtræning med SATS-uddannede instruktører, og her er også et motionsrum, hvor du kan træne på egen hånd. Der løber desuden en lang strand lige neden for hotellet - perfekt til en løbe- eller slentretur i vandkanten.

Du får en god start på dagen i Sunprime Restaurant, hvor der hver morgen serveres morgenmadsbuffet, som indgår i rejsens pris. Hvis ferien skal være ekstra bekvem, har du også mulighed for at tilkøbe Sunprime All Inclusive, hvor alle måltider og drikkevarer indgår.

Gratis wi-fi

Wi-fi indgår overalt på hotellet. Internetforbindelsen varierer i hastighed.

MySunprime

På hotellets informationssite MySunprime kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram samt finde information om måltidspakker og hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan af og til uden varsel ændre i programindhold og tider. Aktuelle åbningstider for faciliteter og restauranter meddeles ved ankomsten. Du har også adgang til MySunprime og andre nyttige oplysninger i Spies-appen.

Vores service

Som gæst på Sunprime har du adgang til receptionen døgnet rundt. Her kan du bestille udflugter og lejebil samt få tips og gode råd.

Røgfrit

Sunprime Tamala Beach er et røgfrit hotel med undtagelse af et antal rygeområder, som findes på hotelområdet. Rygeforbuddet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.

Handicapfaciliteter

Hotellet har ingen handicapvenlige suiter.

Sæson

Hotellet er åbent fra november til april og har en international atmosfære.

Miljø

Du kan læse om vores miljøarbejde på Sunprime Hotels miljøside.

Øvrigt

Reception: Åben døgnet rundt. Check-in tidligst kl. 14. Check-out senest kl. 12.

140 suiter. 2 etager.

Bygget: 2018.

Der er gratis safetyboks i alle suiter.

Hotelmanager:

Malleh Sallah

Hotellets officielle klassificering er 4.
 • Aldersgrænse på 16 år
 • Klimakompenseret hotel
 • Værelser med direkte pooladgang
 • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Fredfyldt poolområde
 • Velegnet til voksne
 • Morgenmad indgår
Se pris og bestil
Hotelfakta
 • Pool
  Ja
 • Restaurant
  1 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • Wi-fi
  Ja
 • Elevator
  Nej
 • Minimarked
  Ja
 • Rengøring pr. uge
  7
 • Nærmeste centrum
  500 m
 • Hovedcentrum
  14 km
 • Nærmeste strand/badested
  0 m
 • Vandrutsjebane
  Nej
Sådan bor du
Sunprime Tamala Beach byder på hyggelige suiter beliggende ved stranden cirka 500 meter fra Palma Rima-området, hvor der findes et lille udbud af butikker og restauranter.

Se suiternes beliggenhed på hotellet her

Classic Suite

Lækre og indbydende 1-værelses suiter til to personer.

Prime Pool Suite

Lækre suiter, hvor du kan hoppe lige ned i poolen fra din egen terrasse.

Mad og drikke

Sunprime Tamala Beach har en buffetrestaurant og en beach club, der begge byder på internationale og lokale retter i en afslappet atmosfære. Du kan læse mere om hotellets udbud nedenfor samt på hotellets informationssite MySunprime.

Sunprime Beach Club

Sunprime Beach Club

Åbningstider:
Drikkevarer kl. 9.30-23.59
A la carte-retter kl. 12-22

Buffetrestaurant

Åbningstider:
Morgenmad kl. 7.30-10.30
Frokost kl. 12-15
Middag kl. 19-21

Her spiser du morgenmads-, frokost- og middagsbuffet, hvis du har bestilt Sunwing All Inclusive.

Sunprime Market

Hotellets egen lille butik med bl.a. drikkevarer og hygiejneartikler. Har åbent hver dag.

Morgenmad

Hver morgen dækker vores kokke op til en skøn morgenmadsbuffet og giver dig en god start på dagen med brød, bagværk, æg, ost, pålæg, frisk frugt, yoghurt med tilbehør samt juice, kaffe og te. Morgenmad indgår i rejsens pris.

Sunprime All Inclusive

Med Sunprime All Inclusive behøver du ikke at tænke på udgifter til mad og drikke, for alt er betalt hjemmefra. Hotellets morgenmadsbuffet indgår altid i Sunprime All Inclusive. Frokost og middag serveres som buffet eller fra menu, alt efter sæsonen - kontakt hotellet, hvis du vil vide, hvad der gælder i din ferie.

Bestilles hjemmefra (begrænset antal pladser). Læs mere om Sunprime All Inclusive.

Pool og strand

Poolområdet på Sunprime Tamala Beach er hotellets hjerte og byder på komfortable liggestole at slikke sol i efter en forfriskende svømmetur i poolen. Hvis du foretrækker at bade i havet, ligger hotellet lige ud til en skøn strand.

Udendørspool

Udendørspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 540 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej

Strand

Hotellet har en privat del af stranden med liggestole forbeholdt hotellets gæster. Der er stor forskel mellem høj- og lavvande.

De finkornede sandstrande er flere kilometer lange, 20-50 meter brede (høj- og lavvande) og er ikke lavvandede. Der kan forekomme store bølger og understrømme. Det anbefales at svømme langs med stranden.

Træning og aktiviteter

På Sunprime Tamala Beach kan du vælge mellem træningshold som f.eks. core og vandgymnastik. Det er gratis at deltage, og træningsholdene ledes af SATS-uddannede instruktører. Du kan også træne gratis på egen hånd i vores motionsrum.

Holdtræning

Holdtræning

Du er velkommen til at deltage i et af vores populære træningshold som f.eks. crosstræning, bootylicious og core. Du kan også få en god introduktion til dynamisk yoga i vores træningsklasse, yoga flow. Du kan se det aktuelle træningsskema under Aktivitetsprogram.

Træning i poolen

Hop i poolen og deltag i vores populære vandgymnastik eller kast dig ud i water circuit, hvor din styrke og kondition bliver sat på prøve ved forskellige stationer. Under ledelse af vores dygtige og inspirerende instruktører oplever du en træningsform, som er noget ud over det sædvanlige.

Motionsrum

Styrketræn gratis på egen hånd i fine træningslokaler. Hotellets motionsrum er enkelt udstyret med håndvægte og et mindre antal træningsmaskiner.

Beliggenhed og transfer

Beliggenhed

Sunprime Tamala Beach ligger i rolige omgivelser direkte ved stranden, og du kan spadsere til Palma Rima-området på ca. 5 minutter (ca. 500 meter). Der er ca. 14 km til Banjul. Køretiden fra lufthavnen er ca. 35 minutter (25 km) med bus. Musikken fra en nærliggende strandbar kan opleves som forstyrrende i nogle værelser.

Kotu, Serrekunda
Gambia
Telefon: +220 209 6512
reservations@tamalaresort.com

Direkte transfer

Når du flyver med Sunclass Airlines og har forudbestilt bustransfer, bliver du kørt direkte til og fra lufthavnen. Transfer indgår ikke, men kan tilkøbes.

Rejsemål: Gambia
Indtjekning af bagage på hotellet: Nej
10 kg ekstra bagage: Ja
Direkte bustransfer: Ja
Periode: Oktober-april

Spaafdeling

Hotellets spaafdeling, Sunprime Spa, drives i lokalt regi. Her kan du slappe af og nyde en skøn behandling.

Alle behandlinger bestilles på stedet.

Bedømmelser og anmeldelser
4,2/5
Bedømmelsen er det samlede resultat af 2437 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?".
88% anbefaler dette hotel
Hotelværelset som helhed
4,3
Beliggenhed i forhold til forventningerne
4,4
Hotellets personale
4,5
Trivsel og stemning
4,5
Wi-fi
4,1
Mulighed for fred og ro
4,5
Se anmeldelser for:
Dato
 • 5/5

  "dejligt voksen hotel"

  servicen var i top fra vi kom til vi rejste, under alle måltider var der tjenere der sørgede for at vi ikke manglede noget. værelserne var pæne gode og rummelige. for os der ønskede fred og ro, var beliggenheden perfekt.
 • 5/5

  "Sunprime Tamala Beach"

  Et dejligt hotel, som ligger lige ved stranden. Gode værelser som bliver gjort rene hver dag af det sødeste personale. Ved All inclusive er maden meget lækker, der er nye retter hver dag og også her er personalet super venlige. Der er god og hurtig servering i baren. Lækkert pool område.Synes dog at hotellet skal ansætte de 2 livreddere som er ved hotellets strand, da de er uundværlige. Vi havde en super dejlig ferie hele familien.
 • 4/5

  "Godt hotel, god oplevelse"

  Hotellet og omgivelser er fantastiskPersonalet er utroligt glade, imødekommende, venlige og den service de yder er ligeså fantastisk.Maden er dog middelmådig med plads til forbedring.Kødet i oksekødsretter er meget sejt, grillede kyllingespyd er meget rå, men øvrige retter er ok. Der er utroligt mange strøm og net udfald. En del småting der undrer! Manglende lys i lamper på værelset, døre der ikke kan låse eller er helt ramponeret, safebokse der vejer 3 kg. Og ikke fastgjorte, køleskab/minibar der ikke bliver opfyldt. Lyder måske meget negativt, men overordnet er det et fantastisk sted man skal lede længe efter.
 • 5/5

  "Dejligt hotel"

  Dejligt hotel, med sødt og imødekommende personale. God og varierende mad på buffet. Altid kolde drikkevare. Pænt og rent. Underholdning de fleste dage, både til frokost og aften. God beliggenhed og sikkerhed.
 • 3/5

  "Søde / Venligt personale"

  Rengørings personalet venlige og imødekommende,Rep. blev ikke lavet straks af tekniker problem med lys aircondition
Søg for at se ledige værelser og priser