Se hoteller (6)

Rejser til Gambia

Gambia
Din rejse til Gambia bliver en spændende blanding af naturoplevelser, folkeliv, lokal kogekunst og masser af sol.
Gambia er et lille land med mange oplevelser og kilometerlange strande ud til Atlanterhavet. Tag for eksempel med på en sejltur langs Gambiafloden, oplev atmosfæren og det myldrende folkeliv på markederne i Banjul eller nyd de varme solstråler - året rundt. Du kan også bestille en rundrejse i Gambia og Senegal, der byder på masser af natur, kultur og spændende oplevelser.

Hoteller på stranden

Når du rejser med Spies til Gambia, har du en hel del at vælge imellem. Cape Point-området er velegnet til dig, der ønsker at bo enkelt. Her er du også tæt på flere lokale markeder, hvor du kan gøre fund blandt kunsthåndværk, frugt og tekstiler i batik. Vil du have mere fred og ro, foreslår vi, at du vælger et hotel i Kotu- eller Bijiloområdet. For dig, der foretrækker at bo i begivenhedernes centrum, er Kololi og Senegambia de bedste bud. Lige uden for hotellerne, som f.eks. ved Senegambia Beach, er der et godt udvalg af restauranter, barer og forlystelsesliv. Uanset hvad du vælger, kan du altid finde et hotel til en god pris ved stranden, så du ikke har langt til et dyp i de salte bølger.

Afslapning i Gambia

Efter en lang dag på stranden er det skønt at slå sig ned ved hotellet og slappe af med en drink før middagen. På denne tid af dagen, lige før den fantastiske solnedgang, samles turister og lokale på stranden for at spille fodbold og beachvolley. Nattelivet er stille på de fleste hoteller, men på de større tilbydes der ofte en form for underholdning. Gå ikke glip af de populære afrikanske danseforestillinger - en farverig og stemningsfuld oplevelse, præcis ligesom Gambia i al almindelighed.
Tips og nyttig info
  • Hoteller på stranden
  • Prisvenlige hoteller
  • Solsikkert
  • Behageligt klima
  • Kilometerlange sandstrande
  • Lokale restauranter

Spies' gæster om Gambia

Find din rejse til Gambia

Tilbud til Gambia