Se hoteller (2)

Rejser til Skala Kallonis

I den lille, hyggelige fiskerby Skala Kallonis lever man livet i et fredeligt tempo. Her foregår det meste på stranden og på tavernaerne ved torvet.
Skala Kallonis er en hyggelig lille fiskerby med en afslappet stemning og en håndfuld hoteller, som ligger længst inde i Kalloni Bay, godt beskyttet mod vind og vejr. Da området samtidig er usædvanligt fladt, er det et af de mest børnevenlige rejsemål på Lesbos. Byen er kendt over hele Grækenland for sin sardinfangst, så for dig, der holder af denne delikatesse, bliver restaurantbesøgene et af højdepunkterne i din ferie. Når man tænker på, hvor lille byen er, findes her forbløffende mange restauranter, som generelt holder en meget høj standard - og et lavt prisniveau. De fleste restauranter og caféer ligger på det lille torv ved havnen og langs med de to gader, som løber parallelt med stranden.

Børnevenligt hotel i Skala Kallonis

Aeolian Gaea er det oplagte valg, hvis du rejser med børn. Her finder du komfortable og rummelige lejligheder på et af Lesbos' bedste hoteller. Som et lille ekstra kan du på restauranten nyde hotellets hjemmedyrkede frugt og grøntsager - måske med lidt olivenolie fra hotellets egen olivenlund.

God plads på stranden

Strandene i Skala Kallonis strækker sig et par km på hver side af den lille havn, så her er altid masser af plads. Du kan roligt slippe børnene løs, eftersom begge strande er lavvandede og beskyttet mod store bølger takket være placeringen længst inde i en bugt. Bliver du sulten eller tørstig, kan du bare rejse dig fra liggestolen og gå nogle få skridt til nærmeste strandbar eller taverna.

Populær blandt fuglekendere

Takket være det store antal trækfugle, som mellemlander her, tiltrækker Skala Kallonis hvert år mange fuglekendere. Især forår og efterår kan man beundre mængder af mere eller mindre sjældne arter, mens flamingoerne, som holder til ved saltsøerne i den østlige del af Kalloni Bay, kan betragtes året rundt.

Udforsk øen

Skala Kallonis ligger midt på Lesbos, og det gør den til et godt udgangspunkt for udflugter rundt på øen. Den romantiske middelalderby Molivos med sin maleriske havn og arkitektur er et must på Lesbos, og afsæt også tid til den unikke forstenede skov vest for Antissa samt den pulserende hovedstad Mytilini. På vejen dertil kører du gennem naturskønne landskaber med grønne bjergsider og uendelige olivenlunde.
Tips og nyttig info
 • Familiehoteller
 • Hoteller tæt på stranden
 • Kilometerlange strande
 • Børnevenlige strande
 • Lokale restauranter
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Skala Kallonis

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Strand
Skala Kallonis har en lang og lavvandet strand med en blanding af sand og grus. Her kan du bade i øens varmeste badevand, og det er muligt at leje liggestole. De fleste caféer og restauranter ligger langs med gaden over for stranden, men der findes også et par strandbarer.

Vatera - grækernes favorit

Grækerne er selv meget glade for stranden Vatera. Den populære strand er øens længste med sine 8 km. I weekenden er den velbesøgt af øens beboere, og i juli og august kommer mange græske turister hertil.

Molivos

Stranden i Molivos er stenet, hvilket gør vandet klart og rent, og bare nogle m ude i vandet er der sandbund. Her er forskellige former for vandsportsaktiviteter samt mulighed for at leje liggestole.

Petra

En lang, fin strand med en blanding af sand og grus. Strandcaféer og restauranter findes langs hele strandpromenaden. Liggestole kan lejes, men er gratis på mange af strandbarerne, hvis man køber noget at spise eller drikke.

Eftalou

4 km fra Molivos på den nordlige del af øen ligger Eftalou, en lille by som i århundreder har været kendt for sine helende kilder. Bad i kilderne siges at være meget sundt for personer med ledsmerter, gigt og hud- og nyresygdomme.

Polychnitou

Vil du besøge flere af øens omtalte kilder, kan vi anbefale Polychnitou med det saltholdige vand. Kilderne ligger 1 km fra den lille by Chalakies på den østlige del af øen. Vandet her kan nå op på temperaturer mellem 71 og 90 grader, som er blandt Europas varmeste.

Skala Eressou

Stranden i Skala Eressou har mørkt, finkornet sand og er en af Lesbos' absolut fineste strande. Stranden er desuden blevet kåret til Grækenlands reneste strand flere gange. På den østre side ligger der et par tavernaer på en fin strandpromenade.

Anaxos

Bare 3 km fra Petra ligger en sandstrand, som ifølge mange er den bedste strand i området. Liggestole og parasoller kan lejes, men er gratis på mange af strandbarerne, hvis man køber noget at spise eller drikke.

Tsonia

Lidt afsides på østkysten ved Skala Sikaminias ligger Tsonia. Stranden er først og fremmest kendt for sit røde sand og fine snorkelmuligheder.

Gavathas

Gavathas' strand er velegnet til børnefamilier. Den er lang og lavvandet med masser af plads til at boltre sig på. Der er også en legeplads ved stranden.
Mad, drikke og natteliv
På trods af byens beskedne størrelse er der et godt udvalg af caféer, restauranter og tavernaer i Skala Kallonis. De fleste ligger i området omkring det lille torv ved havnen og i de to gader, som løber parallelt med stranden. På de fleste menukort findes klassiske græske retter samt fisk og skaldyr, blandt andet byens specialitet: sardiner.

Mad og drikke på Lesbos

Gode madoplevelser er jo en vigtig del af ferien. På Lesbos har du alle muligheder for at spise godt og ægte græsk. Øen producerer meget lokalt, bl.a. sardiner, frugt, grøntsager og ikke mindst oliven af høj kvalitet.
Det er stadig relativt billigt at gå ud at spise, og for øboerne hører det til hverdagen at besøge den lokale taverna i venners selskab. Mange restauranter kan være tomme for grækere på det tidspunkt, vi danskere normalt spiser aftensmad. Dette skyldes ganske enkelt, at de er vant til at spise senere end vi nordboere. Vil du opleve græsk mad i en græsk atmosfære – og altså i selskab med grækere – så skal du gå ud og spise senere!
Da menukortet på mange tavernaer ikke altid er opdateret, kan du gå ind i køkkenet og vælge det, du vil spise. Hvad der bliver serveret afhænger af, hvilke råvarer der er til rådighed, og hvem der står i køkkenet. Fisk er dyrt i forhold til kød, og ofte står både kød- og fiskeretter angivet i kg. På mange lokale restauranter angives selv vinen i kg. Der lægges som regel en såkaldt kuvertafgift til på regningen. Normalt giver man 10 % i drikkepenge, hvis man er tilfreds med betjeningen og maden.
Hvem har ikke siddet i det danske vintermørke og drømt om en middag ved Middelhavet under åben himmel med en choriatiki og et glas af sin favoritdrik foran sig? Choriatiki er grækernes ord for den salat, som vi i Danmark kalder græsk salat, med solmodne tomater, agurker, fetaost, rødløg, olivenolie og vineddike. Det græske køkken byder på mange varierende specialiteter - hvor mange kan du nå at smage på din rejse til Lesbos?
Meze/forretter
Tzatziki
Yoghurt, hvidløg og reven agurk.
Favva
Mos af grønne urter og løg.
Tiropides
Friteret ostetærte.
Briam
Grøntsager i tomatsauce.
Imam Baildi
Fyldte auberginer med ris eller ost.
Spanakopita
Spinattærte med urter og fetaost.
Patatokeftedes
Friterede kartoffelboller med krydderier.
Saganaki
Friteret ost.
Kalamari
Grillede eller friterede blæksprutter.
Octapodi
Marinerede og grillede blæksprutter, ofte med vinsauce.
Dolmades
Fyldte vinblade med ris eller fars.
Skordalia
Kartoffelmos med hvidløg, serveres kold.
Taramosalata
Saltet karperogn med kartofler.

Hovedretter
Exohico
Spyd med svinekød, tomater, hvidløg og urter.
Kontosyvli
Grillet svinekød på spyd med løg og tomater.
Tigania
Friteret svinekød eller kylling med frisk peber, krydderier og
løg.
Giouvetci
Oksekød med pasta i tomatsauce.
Kokinisto
Oksekød i tomatsauce, serveres med enten ris, pommes
frites eller pasta.
Keftedes
En slags frikadeller, serveres ofte med kartofler eller
pommes frites.
Stifado
Kødgryde med løg og tomater.
Patitsio
Makaroni med kød og bechamelsauce.

Dessert
Tiganites
Pandekage med enten honning og nødder eller Vrasma -
figensirup. Prøv den med figensiruppen!
Halvas
Mannagryn med krydderier, kanel, nødder og honning.
Karidopita
Valnøddekage med sirup.
Kandaifi
Tynde butterdejsnudler med valnødder, krydderier og
sirup.
Baklava
Butterdej med mandler og nødder.
Retter, der er specielle for Lesbos
Sougania
Fyldte løg med ris, fars og krydderier.
Kolokitholailouda
Fyldt zucchiniblomst med ris og urter. Kan også fyldes med
fetaost.
Kremithoutiganites
Friteret løgtærte med friske, grønne urter.
Arnakigimasto
Fyldt lam med ris, rosiner og krydderier.
Kiskiek
Lam med yoghurt, hvede og løg.
Platsenta
Butterdej med valnødder.

Drikkevarer

Øl
Øl hedder bira, og udvalget er stort, også af græske mærker. Prøv for gerne de græske øl Mythos, Alfa eller Fix.
Vin
Ønsker du vin til maden, kan du bestille Krasi eller Aspro, som er hvidvine, eller Kokkino, som er en rødvin. Den mest kendte græske vin er Retsina, som smager lidt af harpiks. Det er en uvant smag, men den er værd at prøve. Den blandes ofte med sukkerholdige drikke.
Ouzo
Den græske nationaldrik ouzo bør du naturligvis smage. På Lesbos producerer man sin egen ouzo, som siges at være Grækenlands allerbedste. Det sker ofte, at man bliver budt på et glas som afslutning på et godt måltid eller sammen med meze, småretterne.
Kaffe
Græsk kaffe bestilles efter mængden af sukker. Sketo – uden sukker, metrio – lidt sukker, gliko – meget sukker. Ønsker du mælk i kaffen, bestiller du Me ghala. De samme ord gælder for iskaffe og frappé.
Forlystelseslivet i Skal Kallonis er begrænset uden noget decideret natteliv. Der findes dog en række caféer og barer ved torvet og langs gaderne ved stranden.
Shopping

Shopping på Lesbos

Hvis du leder efter gaver til familie og venner eller en souvenir til minde om en skøn ferie, så er der mange fine ting at finde på Lesbos. Især lokalt producerede varer er værd at gå efter. Lokale produkter koster desuden betydeligt mindre end importerede. På øen produceres der olivenolie, olivensæbe, ouzo, vin, keramik, kunst, ost, tekstiler og lædervarer. Der er også et stort udvalg af oste, bl.a. en saltet ost, som lagres i et helt år, hvorefter den opbevares i olivenolie. Frisk frugt og brød kan købes i de fleste supermarkeder. Bagerier findes i Molivos, Petra og Anaxos. Priserne er som regel faste.
Sport og træning

Sport og træning på Lesbos

På det fleste rejsemål på Lesbos tilbydes både vandsport og andre træningsmuligheder.
Vandring
Lesbos byder på gode vandremuligheder i smuk natur, og der findes vandrestier i de fleste områder.
Aktiviteter og seværdigheder

Molivos

Besøg den charmerende fiskerby Molivos, som formodentlig er øens mest fotograferede. Her kan du nyde livet på stranden eller indsnuse atmosfæren i de smalle stræder. Bestil en god frokost på en af tavernaerne ved havnen eller spis en is på en café ved stranden. Om aftenen lyses borgen op og kaster en stemningsfuld atmosfære over byen. I Agora - de små markedsgader - finder du alt fra lokalt produceret olivenolie til smykker fremstillet af græske kunstnere.

Anaxos

Anaxos er først og fremmest kendt for sin fine strand og ligger ca. 3 km vest for Petra.

Plomari

På rejsen til Lesbos er det næsten obligatorisk at smage øens ouzo. Intet sted at bedre at gøre det end her i Plomari, da byen også er kendt som ouzoens hjemby. På brænderiet Barbayanni kan du se, hvordan drikken bliver til - og du kan selvfølgelig også prøvesmage den. Ouzoen fra Plomari er Grækenlands bedste!

Mytilini

En heldagsudflugt til Lesbos' hovedstad Mytilini kan bestemt anbefales. Her finder du en charmerende blanding af nyt og gammelt samt en lang række museer, hyggelige tavernaer og smukke kirker. I Mytilini er der også mange butikker, hvor du kan shoppe efter tøj, sko, tasker og meget mere.

Petra

Bare 10 km fra Molivos ligger Petra, en lille badeby med en afslappet stemning. Petra er desuden kendt for sin fine sandstrand. Det største udvalg af restauranter og tavernaer finder du langs strandpromenaden, men der er også mange gode spisesteder og butikker i de smalle stræder.

Oplev Lesbos

Skala Kallonis ligger midt på Lesbos og er derfor det perfekte udgangspunkt, hvis du vil rundt og opleve øen. Et tip er at leje en bil eller scooter, så du let kan komme omkring og se de smukke kirker, museer og øvrige seværdigheder i byerne.

Fugle på Lesbos

Lesbos er kendt og populær blandt ornitologer. Hvert år besøger tusindvis af fugle øen undervejs på deres lange rejser fra Nordeuropa til sydligere breddegrader i Afrika. På samme måde flokkes fuglekiggere med store kameraer om vådområderne for at se på fugle, som ellers ofte er svære at komme i nærheden af.

Lokale højtider

Jomfru Maria-dagen er en af Grækenlands største helligdage, som indtræffer den 15. august hvert år og fejres med stor festivitas i både større og mindre byer. Grækerne har fri i nogle dage omkring helligdagen, og mange kommer hertil fra Athen og andre dele af landet.
Glem ikke at besøge nogle af de mindre byer på øen. Her er færre turister, mindre biltrafik og unikke historiske seværdigheder i form af kirker, klostre m.m. Her følger en række eksempler.

Glykfylousa Panagia-kirken

Ligger højst oppe på en stor klippe i centrum af byen Petra. For at komme helt op på toppen og nyde den storslåede udsigt over Petra, havet og mod Tyrkiet, skal man klatre op ad 114 trappetrin.

Panagia Vrefokratousa-kirken

Kirken blev bygget i 1100-tallet for at beskytte en ikon af Jomfru Maria, som evangelisten Lukas skrev her.

Georgios Iakovidis Digital Arts Museum

Museet er det første i Grækenland og et af få i hele Europa, som anvender ny teknologi for at fremhæve farverne i originalmalerierne af den hyldede græske kunstner Georgios Iakovidis. På denne måde får man den farve frem i malerierne, som kunstneren selv har set, på trods af at originalerne er mørke.

Den forstenede skov

Europas eneste forstenede skov ligger på Lesbos. Denne unikke seværdighed blev skabt i forbindelse med et vulkanudbrud for 20 millioner år siden.

Teriadebiblioteket

Tag på udflugt til museet, som indeholder 29 meget usædvanlige bøger. Bøgerne indeholder billeder, som er skabt af nogle af vores tids største kunstnere som Picasso, Matisse, Giacometti, Chagall og mange flere.

Theophilos Museum

Mellem hovedstaden Mytilini og lufthavnen finder du dette museum, som er tilegnet den folkekære kunstner Theophilos Chatzimichael. Malerierne viser, hvordan man bagte brød, fangede fisk, høstede oliven – og ikke mindst hvordan man festede og dansede på denne tid.

Gattelusiborgen i Molivos

Denne majestætiske borg troner på toppen af fiskerbyen Molivos.

Borgen i Mytilini

Gå en tur på Mytilinis antikke borg. Trods borgen i dag er i dårlig stand, får man alligevel et indtryk af, hvor imponerende den engang har været. Borgen ligger ved Mytilinis havn og er blandt de største i Europa.

Det antikke teater i Mytilini

I øens hovedstad kan du se en ruin af et romersk teater fra den hellenistiske periode. Teatret kunne dengang rumme op mod 15.000 tilskuere. Den bemærkelsesværdige akustik kan opleves den dag i dag.

Tøj- og broderimuseum

Her udstilles et bredt spektrum af dame- og herretøj med detaljer fra øens forskellige epoker.

Det arkæologiske museum

Her kan du bl.a. se rester af fine mosaikker fra det tredje århundrede samt geometrisk og arkaisk stentøj fra den klassiske og hellenistiske tid, som er hentet fra forskellige regioner på øen.

Sankt Therapon-kirken

Bag havnen ved markedet i hovedstaden Mytilini ligger en af de største kirker på hele øen. Ifølge legenden er kirken bygget på ruinerne af det antikke Apollontempel. Rundt omkring i området ligger der flere kirker, som er et besøg værd.
Udflugter
Molivos by night
Molivos by night
En ferie på Lesbos er næsten ikke komplet uden et besøg i maleriske Molivos, som er på UNESCOs Verdensarvsliste. Tag med os på denne aftentur og mærk historiens vingesus, hvor Europa møder Orienten.
Læs mere om udflugten
Lav mad sammen med yaya Irene
Lav mad sammen med yaya Irene
Velkommen til madlavningskursus i Petra! Her går du direkte ind i køkkenet i et græsk hjem, når yaya Irene inviterer dig indenfor og introducerer dig for ingredienser, teknikker, anekdoter og unikke smagsoplevelser.
Læs mere om udflugten
Skala Sikaminia
Skala Sikaminia
Idyllisk by, hyggelige tavernaer, seværdigheder og god tid til at gå på opdagelse på egen hånd.
Læs mere om udflugten
Starlight Cruise
Starlight Cruise
Oplev det ægte Skala Sikaminias om aftenen. På sejlturen til og fra Skala Sikaminias passerer vi flere byer og kan nyde den smukke solnedgang.
Læs mere om udflugten
Korakaki og Kaia BBQ
Korakaki og Kaia BBQ
Tag med på en bådtur og nyd en hel dag med sol, badeture og snorkling. BBQ-frokost og drikkevarer indgår.
Læs mere om udflugten
Unikke Lesbos
Unikke Lesbos
Heldagsudflugt, hvor vi stifter bekendtskab med græsk hverdagsliv, traditioner og kultur, samtidig med at vi nyder øens frodige landskab og smukke byer. Græsk kaffe, honning- og ostesmagning samt frokost indgår.
Læs mere om udflugten
Sol, vand og snorkling
Sol, vand og snorkling
Dagen står på sol, svømmeture og afslapning, når båden Calypso sætter kurs mod øen St. George, også kaldet Kaninøen. Kaptajnen byder velkommen til en skøn dag på havet!
Læs mere om udflugten
Det vestlige Lesbos
Det vestlige Lesbos
En heldagsudflugt til Lesbos' vestlige del, som byder på øens smukkeste og mest varierede landskab.
Læs mere om udflugten
Sunset by Saint George
Sunset by Saint George
Stævn ud med båden Kalypso på en skøn udflugt i solnedgangens skær!
Læs mere om udflugten
Sådan kommer du omkring

Avis

Der er mange biludlejningsfirmaer med varierende priser og standarder. Vi anbefaler dog Avis. Hvis du reserverer Avis-bilen gennem os, får du en god bil til en rimelig pris. I prisen indgår de obligatoriske forsikringer og ubegrænset kilometerforbrug.
Avis har gode biler i forskellige størrelser og prisklasser. De leverer bilen til dit hotel, uanset om du bor i Molivos, Eftalou, Petra, Anaxos eller Skala Kalloni. Service døgnet rundt er inkluderet i prisen, og der er ingen afbestillingsgebyr. Hvis du vil aflevere bilen i lufthavnen, koster det dog ekstra.
Tyveriforsikring er med i lejeaftalen, men vær opmærksom på, at den ikke dækker private ejendele, som ligger i bilen. Heldigvis er kriminaliteten på Lesbos tæt på ikkeeksisterende.
Kontakt Spies-guiden, hvis du vil leje en bil eller have tips til udflugter på øen.

Lejeaftalen
Når du lejer en bil hos Avis, indgår følgende i prisen:
• Ubegrænset kilometerforbrug
• Moms på 13 %
• 24-timers lejeintervaller

CDW- og SCDW-forsikringen dækker:
• Bilen
• Andenpartens bil
• Personerne i andenpartens bil
• Selvrisikoen

Sådan kommer du rundt på Lesbos

Der er masser af se og opleve på Lesbos, og det er nemt at komme rundt med de fleste transportmidler. Skal du rejse mellem Molivos, Petra og Anaxos, kan du tage minitoget Village Train, som kører mellem byerne.

Taxi

Mange taxier i hovedbyen Mytilini og omkring lufthavnen. Også taxier i de mindre byområder i dagtimerne. Hold øje med, om taxameteret er slået til, inden turen starter. Hvis taxien ikke har taxameter, bør du aftale prisen med chaufføren, inden du sætter dig ind. Bemærk at taxierne kun tager imod kontanter og ikke kreditkort. Hvis du har bagage med i taxien, kræver chaufføren ofte en højere pris.

Lokalbusser

Øens busnet varierer i løbet af sæsonen. I højsæsonen er der busruter med et begrænset antal afgange pr. dag mellem de forskellige byer, de fleste med endestation i Mytilini. Midt på sommeren er der også en bus mellem Molivos og nabobyerne Eftalou, Petra og Anaxos.

Scooter

Det er populært at køre på scooter i Grækenland, og Lesbos er ingen undtagelse. Scootere er gode, hvis du skal køre korte strækninger, men til længere ture er en bil at foretrække. Bestil din knallert gennem os - vi ved, hvilke udlejere, der har dækkende forsikringer og hjelm med i prisen. Selv om grækerne ikke selv bruger hjelm, er det lovpligtigt at bære hjelm under kørslen.

Fly og færge

Der er daglige flyafgange til Athen og Thessaloniki. Derudover er der flyafgange flere gange om ugen til Rhodos og andre græske øer. Du kan også sejle mellem flere græske øer og Mytilini. samt mellem Petra og Tyrkiet i højsæsonen. Vores agent COM Travel står for bestilling og salg af både fly- og færgebilletter.
Fakta

Vores service på rejsemålet

Fra juni til september kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Hotelskat i Grækenland

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1 og 2: 0,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3: 1,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4: 3 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 5: 4 EUR

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Begrænsede muligheder for at benytte kreditkort. Bank og hæveautomater i Kalloni, ca. 4 km fra Skala Kallonis.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk +1 time.

El

220 V

Sprog

Græsk.

Øvrigt

Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser etc. Vær opmærksom på, at lufthavnen på Lesbos er meget nøjeregnende angående bagagevægt. Al bagage vejes, også håndbagage. Man må i alt medbringe 20 kg pr. person inkl. håndbagage. Eventuel overvægt afregnes direkte med personalet i lufthavnen, pris: 5-6 EUR pr. kg.
Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser etc.
Vejr og klima
 • januar
13°7°
4
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • februar
14°8°
5
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • marts
15°9°
6
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • april
19°11°
7
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • maj
24°15°
9
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • juni
29°19°
11
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • juli
32°22°
12
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • august
32°22°
11
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • september
27°19°
9
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • oktober
23°15°
7
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • november
18°11°
5
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
21
Regnfri dage
 • december
14°9°
4
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Skala Kallonis fra juni til september.

Flyet lander i Mytilini Lufthavn.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Skala Kallonis. Transfer indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Mytilini Lufthavn til hotellerne er ca. 1 time til 1 time og 15 minutter (ca. 45 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Læs mere om transfer.

Find din rejse til Skala Kallonis
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.