Se hoteller (3)

Rejser til Skala Kallonis

I den lille og hyggelige fiskerby Skala Kallonis lever man livet i et fredeligt tempo. Her foregår det meste på stranden og på tavernaerne ved torvet.
Skala Kallonis er en hyggelig lille fiskerby med en afslappet stemning og en håndfuld hoteller, som ligger længst inde i Kalloni Bay, godt beskyttet mod vind og vejr. Da området samtidig er usædvanligt fladt, er det et af de mest børnevenlige rejsemål på Lesbos. Byen er kendt over hele Grækenland for sin sardinfangst, så for dig, der holder af denne delikatesse, bliver restaurantbesøgene et af højdepunkterne i din ferie. Når man tænker på, hvor lille byen er, findes her forbløffende mange restauranter, som generelt holder en meget høj standard - og et lavt prisniveau. De fleste restauranter og caféer ligger på det lille torv ved havnen og langs med de to gader, som løber parallelt med stranden.

Børnevenligt hotel i Skala Kallonis

Aeolian Gaea er det oplagte valg, hvis du rejser med børn. Her finder du komfortable og rummelige lejligheder på et af Lesbos' bedste hoteller. Som et lille ekstra kan du på restauranten nyde hotellets hjemmedyrkede frugt og grøntsager - måske med lidt olivenolie fra hotellets egen olivenlund.

God plads på stranden

Strandene i Skala Kallonis strækker sig et par km på hver side af den lille havn, så her er altid masser af plads. Du kan roligt slippe børnene løs, eftersom begge strande er lavvandede og beskyttet mod store bølger takket være placeringen længst inde i en bugt. Bliver du sulten eller tørstig, kan du bare rejse dig fra liggestolen og gå nogle få skridt til nærmeste strandbar eller taverna.

Populær blandt fuglekendere

Takket være det store antal trækfugle, som mellemlander her, tiltrækker Skala Kallonis hvert år mange fuglekendere. Især forår og efterår kan man beundre mængder af mere eller mindre sjældne arter, mens flamingoerne, som holder til ved saltsøerne i den østlige del af Kalloni Bay, kan betragtes året rundt.

Udforsk øen

Skala Kallonis ligger midt på Lesbos, og det gør den til et godt udgangspunkt for udflugter rundt på øen. Den romantiske middelalderby Molivos med sin maleriske havn og arkitektur er et must på Lesbos, og afsæt også tid til den unikke forstenede skov vest for Antissa samt den pulserende hovedstad Mytilini. På vejen dertil kører du gennem naturskønne landskaber med grønne bjergsider og uendelige olivenlunde.
Tips og nyttig info
  • Familiehoteller
  • Hoteller tæt på stranden
  • Kilometerlange strande
  • Børnevenlige strande
  • Lokale restauranter

Spies' gæster om Skala Kallonis

Find din rejse til Skala Kallonis