Se hoteller (8)

Rejser til Megali Ammos

I Megali Ammos bor du tæt på stranden, i bekvem gåafstand fra Skiathos by.
Megali Ammos betyder "stor strand" på græsk, hvilket er meget passende, for stranden her er næsten en kilometer lang med dejligt lavt vand og flere skønne spisesteder. Her venter dig en rolig og afslappende ferie, da Megali Ammos er meget stille og fredfyldt. Vil du gerne have lidt afveksling, kommer du nemt ind til Skiathos by med de charmerende gader og gode shoppingmuligheder. Her er også et natteliv, som både er sofistikeret og folkeligt på én og samme gang.

Spies' hoteller i Megali Ammos

Hotellerne i Megali Ammos er ofte små med kun 20-30 værelser eller lejligheder og også gerne familiedrevne, hvilket skaber en hyggelig pog lokal stemning. Når du rejser med Spies, kan du vælge at bo ved stranden eller lidt tilbagetrukket fra havet, og du kan selvfølgelig også vælge, om du vil bo på hotelværelse eller i lejlighed. Vi tilbyder en håndfuld velkendte hoteller, som gennem årene har tiltrukket mange stamgæster lige så meget på grund af de gode priser som selve stemningen og atmosfæren.

Se mere af Skiathos

Ligesom de fleste andre øer i øgruppen Sporaderne er Skiathos en grøn og frodig ø med frugtplantager, olivenlunde og duftende pinjetræer. Megali Ammos er et godt udgangspunkt for at opleve øen; her bor du tæt på både Skiathos by og stranden, og eftersom busserne fra Skiathos by kører gennem Megali Ammos, er det bare med at hoppe på og så stige af, hvor det nu passer, alt efter om du vil vandre eller besøge en anden strand.
Tips og nyttig info
  • Bo tæt på stranden
  • Hotelværelser og lejligheder
  • Prisvenlige hoteller
  • Fine strande
  • Tæt på Skiathos by
  • Kort transfertid

Spies' gæster om Megali Ammos

Find din rejse til Megali Ammos