Se hoteller (11)

Rejser til Megali Ammos

I Megali Ammos bor du tæt på stranden, i bekvem gåafstand fra Skiathos by.
Megali Ammos betyder "stor strand" på græsk, hvilket er meget passende, for stranden her er næsten en kilometer lang med dejligt lavt vand og flere skønne spisesteder. Her venter dig en rolig og afslappende ferie, da Megali Ammos er meget stille og fredfyldt. Vil du gerne have lidt afveksling, kommer du nemt ind til Skiathos by med de charmerende gader og gode shoppingmuligheder. Her er også et natteliv, som både er sofistikeret og folkeligt på én og samme gang.

Spies' hoteller i Megali Ammos

Hotellerne i Megali Ammos er ofte små med kun 20-30 værelser eller lejligheder og også gerne familiedrevne, hvilket skaber en hyggelig pog lokal stemning. Når du rejser med Spies, kan du vælge at bo ved stranden eller lidt tilbagetrukket fra havet, og du kan selvfølgelig også vælge, om du vil bo på hotelværelse eller i lejlighed. Vi tilbyder en håndfuld velkendte hoteller, som gennem årene har tiltrukket mange stamgæster lige så meget på grund af de gode priser som selve stemningen og atmosfæren.

Se mere af Skiathos

Ligesom de fleste andre øer i øgruppen Sporaderne er Skiathos en grøn og frodig ø med frugtplantager, olivenlunde og duftende pinjetræer. Megali Ammos er et godt udgangspunkt for at opleve øen; her bor du tæt på både Skiathos by og stranden, og eftersom busserne fra Skiathos by kører gennem Megali Ammos, er det bare med at hoppe på og så stige af, hvor det nu passer, alt efter om du vil vandre, bade eller besøge en lille landsby eller et marked langs sydkysten.
Tips og nyttig info
 • Bo tæt på stranden
 • Hotelværelser og lejligheder
 • Prisvenlige hoteller
 • Fine strande
 • Tæt på Skiathos by
 • Kort transfertid
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Megali Ammos

Strand
Megali Ammos-stranden ligger cirka 1 km uden for Skiathos by.

Den store strand

Megali Ammos betyder oversat fra græsk omtrent "den store strand", og den lavvandede strand er da også næsten en kilometer lang med grovkornet sand. Langs stranden ligger et hav af tavernaer og caféer, og det er muligt af leje både liggestole og parasoller. Fra starten af sæsonen til midten af juni tildeles licenserne, der giver tilladelse til at udleje liggestole samt drive tavernaer og strandbarer. Dette kan medføre, at visse strandfaciliteter ikke er mulige at gøre brug af, før denne tildeling er afsluttet.
Læs mere om strande på Skiathos.
Mad, drikke og natteliv
Der ligger flere hyggelige restauranter langs stranden i Megali Ammos; mange tilhører hotellerne, men er også åbne for offentligheden. Fra Megali Ammos kan man nemt spadsere ind til Skiathos by, hvor der findes stort udbud af både traditionelle tavernaer og mere moderne restauranter. Der ligger især mange hyggelige restauranter i Skiathos' gamle bydel og i havneområdet.
Nattelivet i Megali Ammos er stilfærdigt, men der findes et stort udbud af barer og diskoteker i Skiathos by.
Shopping
Der er ikke de store muligheder for shopping i Megali Ammos, men der ligger masser af butikker i Skiathos by. De fleste ligger langs hovedgaden Papadiamantis Street samt i sidegaderne og de små stræder, der fører op til den gamle del af byen.
Læs mere om shopping på Skiathos.
Sport og træning
I Megali Ammos tilbydes aktiviteter som vandsport, dykning og mountainbike, og der er også mulighed for at vandre og klatre.
Aktiviteter og seværdigheder
Oplev Skiathos' smukke natur på land eller fra havet - der tilbydes et stort udvalg af bådudflugter fra havnen i Skiathos ny.
Megali Ammos ligger tæt på Skiathos by, der byder på maleriske huse, hyggelig stemning og charmerende smalle gader. Busserne fra Skiathos by kører forbi Megali Ammos, så det er nemt at komme rundt på øen, uanset om du vil vandre, bade eller besøge en af de små byer langs sydkysten.
Udflugter
4 x 4 Adventure – med SUV til den nordlige del af Skiathos
4 x 4 Adventure – med SUV til den nordlige del af Skiathos
Skiathos har meget mere at tilbyde end fine strande og god mad. På denne udflugt kan du i løbet af en dag opleve fire forskellige dele af den ukendte, nordlige del af Skiathos. Mad og drikke indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Skopelos og Alonissos
Skopelos og Alonissos
Tag med på en skærgårdssejlads til naboøerne Skopelos og Alonissos og oplev en hel dag med seværdigheder, folkeliv, kultur og historie. Mad og drikke indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Mamma Mia-turen
Mamma Mia-turen
Tag med på en heldagsudflugt med båd til naboøen Skopelos, hvor vi besøger indspilningssteder fra filmen "Mamma Mia", Milia-stranden og Panormos. Mad og drikke indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Hellige Skiathos
Hellige Skiathos
På denne udflugt ser vi nogle af Skiathos' mange kirker og klostre og bliver klogere på øens historie, religion og hverdagsliv, samtidig med at vi oplever atmosfæren og beundrer arkitekturen. Mad og drikke indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Snorklesafari
Snorklesafari
Tag med os på en skøn dag på havet, hvor du får mulighed for at udforske livet under havoverfladen omkring de nordlige Sporader. En perfekt udflugt for hele familien! Enkel frokost og drikkevarer til måltidet indgår.
Læs mere om udflugten
Sol og hav - en dag på havet
Sol og hav - en dag på havet
Oplev Skiathos fra sin allerbedste side og nyd en skøn dag i solen. Det er måske først, når du ser Skiathos fra havet, at du virkelig oplever, hvor kontrastfyldt og smuk øen er. Dette er en rigtig favorit blandt vores udflugter! Mad og drikke indgår ikke.
Læs mere om udflugten
We're sailing
We're sailing
Er der noget bedre end at befinde sig ombord på en sejlbåd, når himlen og havet konkurrerer om at fremvise flest blå nuancer? Heldagsudflugt, hvor frokost og en drik indgår.
Læs mere om udflugten
Vinsmagning
Vinsmagning
Tag med os på vinsmagningsudflugt og grib chancen for at prøvesmage nogle udsøgte vine på en nyåbnet og unik vingård på Skiathos. Vinsmagning og snacks indgår.
Læs mere om udflugten
Dykning i Skiathos' krystalklare vand
Dykning i Skiathos' krystalklare vand
Nyd den magiske verden under havoverfladen. Udflugten er egnet til både erfarne dykkere og nybegyndere. Mad og drikke indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Besøg på et hundeinternat og en smag af Grækenland
Besøg på et hundeinternat og en smag af Grækenland
En unik udflugt for dig, der er vild med hunde, og som gerne vil gøre en god gerning for Skiathos, møde lokalbefolkningen og nyde det græske køkken. Mad og drikke indgår.
Læs mere om udflugten
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Skiathos på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.
Lokalbusserne fra Skiathos by kører gennem Megali Ammos, så det er nemt at komme omkring. Du kan også tage en taxi til Skiathos by eller andre steder på øen.
Fakta

Vores service på rejsemålet

Fra maj til september kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Hotelskat i Grækenland

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1 og 2: 0,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3: 1,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4: 3 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 5: 4 EUR

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Kreditkort accepteres i de fleste supermarkeder og på mange restauranter. Hæveautomater findes i Megali Ammos. Man kan også hæve kontanter i banken i - husk at medbringe passet.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk tid +1 time.

El

220 V

Sprog

Græsk.

Øvrigt

Kuperet terræn og mange trapper. Der er meget trafik i Skiathos by, på ringvejen uden for byen og langs kysten til det område, hvor de fleste hoteller ligger. Medbring evt. en lommelygte og refleks, da flere veje ikke har belysning. Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
Vejr og klima
 • januar
13°7°
3
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • februar
14°8°
5
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • marts
15°9°
5
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
21
Regnfri dage
 • april
19°11°
7
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
21
Regnfri dage
 • maj
24°15°
8
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juni
29°19°
10
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • juli
32°22°
11
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • august
32°22°
11
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • september
27°19°
8
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • oktober
23°15°
5
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • november
18°11°
3
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • december
14°9°
3
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Megali Ammos i sommerhalvåret.

Flyet lander i Skiathos Lufthavn.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Megali Ammos. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra lufthavnen til dit hotel er ca. 10 minutter (ca. 2,5 km), alt efter trafik og antal hotelstop. Transporten foregår i bus eller minibus. Til de fleste hoteller må man gå det sidste stykke vej, da bussen ikke kan køre helt frem til indgangen - se mere i den respektive hotelbeskrivelse. Læs mere om transfer.

Ved en kombinationsrejse med Skopelos, hvor den første uge skal tilbringes på Skiathos, indgår transfer mellem hotellerne samt til lufthavnen ved hjemrejsen. Transfer til hotellet i Skiathos ved ankomsten indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

Ved en kombinationsrejse med Skopelos, hvor den første uge skal tilbringes på Skopelos, indgår transfer fra lufthavnen til Skopelos samt til hotellet på Skiathos. Transfer til lufthavnen ved hjemrejsen indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

Find din rejse til Megali Ammos
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.