Sunwing Family Resorts

Lollo & Bernie

På Sunwing Family Resorts dukker de krammeglade maskotter Lollo & Bernie op og hilser på alle børn. Lollo er en nysgerrig giraf, der elsker dans og musik, og Bernie er en klog og modig bjørn, som elsker mad. Du kan møde Lollo & Bernie forskellige steder på hotellet, f.eks. ved poolen, på restauranterne, til Lollo & Bernie's Mini Disco og i Mini Land.

Kul med Lollo & Bernie

Sjov med Lollo & Bernie

  • Besøg Lollo & Bernie's Mini Land
  • Køb Lollo & Bernie-souvenirs i webshoppen
  • Tilkøb et besøg i lejligheden af Lollo eller Bernie
  • Syng med til Lollo & Bernie's After Beach

MØD LOLLO & BERNIE

Besøg af Lollo eller Bernie

Besøg af Lollo eller Bernie

Tilkøb hjemmefra et besøg af den søde giraf Lollo eller hendes krammeglade bjørneven Bernie og giv børnene en overraskelse i ferien. På et med dig aftalt tidspunkt banker det på døren, og ind træder Lollo eller Bernie for at lave lidt sjov og ballade. Besøget bestilles hjemmefra mindst en uge før ankomsten til hotellet, men bestil gerne i god tid, da der er et begrænset antal besøg. Kontakt receptionen seneste dagen før besøget for at booke en passende tid. Besøget varer ca. 10 minutter. Obs! Lollo og Bernie kommer aldrig på besøg samtidig.

Lollo & Bernie Suite

Lollo & Bernies fantasifuldt designede suiter er udstyret med alle bekvemmeligheder. Lollo & Bernie Suiter findes på vores Sunwing Family Resorts i Alcudia, Ayia Napa, Kallithea, Side og Makrigialos.

UDBUD PÅ SUNWING FAMILY RESORTS