Se hoteller (3)

Rejser til Lombok

Lombok, Indonesien

Lombok er en af de to øer, der udgør provinsen West Nusa Tenggara. En rejse hertil byder på smukke strande og nogle af verdens bedste surfområder.

Øen Lombok domineres af den 3726 meter høje - og stadig aktive - vulkan Rinjani, som sammen med den hellige kratersø udgør en nationalpark af samme navn. Lombok har længe stået i skyggen af den betydeligt mere kendte naboø Bali, hvilket betyder, at Lombok er noget mindre turistet - perfekt for dig, der søger en ferie med masser af afslapning. Spies' hoteller ligger i feriebyen Senggigi, hvor stranden mest består af sort lavasand, hvorimod strandene på øens sydkyst har hvidt koralsand. I Senggigi ligger der både restauranter og butikker med primært lokalt kunsthåndværk og tøj. Rygsækrejsende samles især på de små paradisøer Gili Islands ud for øens vestkyst, og byen Kuta på Lomboks sydkyst (ikke at forveksle med den balinesiske by af samme navn) er i flere internationale surfmagasiner blevet udnævnt til verdens bedste surfområde.

Bo på stranden på Lombok

Bestiller du en rejse med Spies til Lombok, bor du aldrig langt fra stranden, uanset om du vælger at bo på den vestlige del af øen eller på sydkysten. Vi tilbyder hoteller af høj standard med god service, og flere hoteller har spaafdeling, hvis du trænger til afveksling fra stranden. Vil du se ekstra meget i ferien, anbefaler vi, at du kombinerer din ferie på Lombok med et besøg på Bali.

Tips og nyttig info
 • Hoteller direkte på stranden
 • Fine strande
 • Hoteller med spaafdeling
 • Kombinér flere rejsemål
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Lombok

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Vejr og klima
 • januar
31°26°
6
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
6
Regnfri dage
 • februar
31°26°
6
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
4
Regnfri dage
 • marts
31°26°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
7
Regnfri dage
 • april
31°26°
8
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
15
Regnfri dage
 • maj
31°25°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
21
Regnfri dage
 • juni
30°25°
8
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • juli
30°24°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • august
30°25°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • september
30°25°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • oktober
30°26°
8
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
16
Regnfri dage
 • november
32°26°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
11
Regnfri dage
 • december
31°26°
7
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
9
Regnfri dage
Strand
Der er mange strande på hele øen - fra sandstrande kantet med palmer til mindre bugter med klipper og krystalklart vand.
Fly og transfer

Afrejse

Med Spies kan du rejse til Lombok hele året med rutefly og dermed selv bestemme afrejsedag og rejselængde.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på din billet. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer her.

Køretiden fra Lombok Lufthavn til hotellerne er 45 minutter til 2 timer (28-50 km).
Mad, drikke og natteliv
Der er mange restauranter og gode muligheder for at smage indonesisk mad.
Barer og natklubber, frem for alt i feriebyen Senggigi. Spiritus er forholdsvis dyrt og sælges med visse begrænsninger.
Shopping
Lokalt håndværk, tøj og strandartikler. De bedste shoppingmuligheder findes i Mataram.
Aktiviteter og seværdigheder
Dykning, vandring, surfing.
Sådan kommer du omkring
Bus og taxi.
Fakta

Vores service

Opholdet på Lombok er på egen hånd.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

For danske statsborgere skal passet være gyldigt i mindst seks måneder ved udrejsen. Visumfri (gratis) – Visa Free Short Visit – under visse forhold og med maksimalt 30 dages gyldighed. Kan ikke forlænges. Visum udstedt ved indrejse (gebyrbelagt) – Visa on Arrival – under visse forhold og med op til 30 dages gyldighed. Kan forlænges med yderligere 30 dage (gebyrbelagt). Forlængelse sker hos immigrationsmyndighederne i den region, hvor man opholder sig.... Visumfrihed og visum ved indrejse er kun muligt i forbindelse med udvalgte rejseformål, herunder turistbesøg, og ved indrejse gennem udvalgte grænseovergange, herunder de internationale lufthavn i Jakarta, Denpasar (Bali), Medan (Sumatra), Mataram (Lombok) samt et antal havne og grænseovergange på land. For yderligere information henviser vi til Indonesiens ambassade på telefon 39 62 44 22.

Danske forlængede pas anerkendes. Danske provisoriske pas og EU-nødpas anerkendes, hvis det er forsynet med et visum forud for indrejse. Ved udrejse skal det provisoriske pas og EU-nødpas forsynes med udrejsestempel.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte den indonesiske ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Obs! De indonesiske myndigheder har skærpede pasregler, hvilket betyder, at dit pas skal være i god stand og ikke beskadiget af nogen art. Hvis passet f.eks. har ødelagte sider, vil du blive nægtet indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der kan føre til nægtet indrejse i Indonesien.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Valuta og kreditkort

Indonesiske Rupiah (IDR). Medbring kontanter i USD. Hæveautomater findes.

El

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Sprog

Indonesisk.

Ekstra opredninger

Hvis I er tre personer, der bestiller et værelse eller en lejlighed i Indonesien, vil det som regel betyde, at I kommer til at dele værelsets eksisterende seng eller senge (to små dobbeltsenge grandlit, en eller to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize) samt have fælles madras og sengetøj. Er I fire personer, kommer I til at dele to små dobbeltsenge grandlit, to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize.

Øvrigt

Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.

Metanol i lokal alkohol

Vi opfordrer rejsende til at være forsigtige ved indtag af alkohol, som kan forekomme i drinks og cocktails i Indonesien, bl.a. på Bali, Java og Lombok. Lokalt produceret alkohol, som for eksempel Arak (palmevin), kan indeholde metanol, som er giftigt.
Find din rejse til Lombok