Cassidys Hotel

 • Motionsrum
skip links

Om hotellet

Hyggeligt familieejet hotel i typisk irlandsk stil med røde teglsten. God beliggenhed på Parnell Square i slutningen af O´Connell...
 • Motionsrum

Hotelfakta

 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • Wi-fi
  Ja
 • Motionsrum
  Ja
 • Elevator
  Ja

Om hotellet

Hyggeligt familieejet hotel i typisk irlandsk stil med røde teglsten. God beliggenhed på Parnell Square i slutningen af O´Connell Street.
## Oversigt
Cassidys
hotel, Dublin, ligger i hjertet af Dublins centrum overfor det berømte Gate-teater på Upper O'Connell Street og tæt på alt, hvad en besøgende i Dublin måtte ønske sig. Dublins shoppingkvarterer
og museer ligger alle inden for en kort gåtur fra Cassidys hotel. Dette Dublin-hotel udgør en af ​​byens berømte georgiske terrasser på Parnell-pladsen.
## Beliggenhed
De 3 georgiske byhuse ligger 10 minutters gang fra Trinity College, en række butikker og Dublins natteliv på Temple Bar. Ejendommen ligger også få kilometer væk til forskellige turiststeder.
## værelser
Alle værelser har mørklægningsgardiner og fladskærms-tv med satellitkanaler. Gæsterne kan også få adgang til nogle faciliteter til at lave te og kaffe eller spise og har adgang til gratis trådløs internetadgang på fællesområderne.
## Funktioner
Cassidys Hotel har en bar, hvor gæsterne kan zip nogle drikkevarer, bistro-restaurant og et fitnesscenter for at sikre gæsterne fitness. Det er placeret på toppen af ​​O'Connell Street, overfor Gate Theatre.
## Mad og drikke
Ejendommen har en fin restaurant designet med rige mahogni-paneler og lædersæder. Det serverer moderne irske retter, og der serveres også traditionel morgenmad hver morgen.
## Turistinformation
1 km til Temple Bar
1 km til Irish Whisky Museum
13 km til Dublin lufthavn

Aircondition
Elevator
Sikkerhedsboks
Parkering (mod betaling)
Gratis Wi-Fi
Vaskefaciliteter
Renseri
TV
Strygefaciliteter
Bar
Restaurant
Morgenmad værelse
Gym/fitness faciliteter
Centrum: 0 m
Lufthavn: DUB 13 km

Den officielle klassificering mangler

PRISER OG BESTILLING