Hoteller (30)

Rejser til Island

Island lokker ikke bare med sine fantastiske og unikke landskaber, men også med forlystelser i verdensklasse i hovedstaden Reykjavik.
Hovedstaden Reykjavik er nok verdens mindste storby. Med knap 150.000 indbyggere er byen en skøn blanding af international storby og charmerende småby med alt inden for gåafstand. Reykjavik er en trendy forlystelsesmetropol, hvor man tit kan finde det allernyeste inden for mode, kunst og musik, før det dukker op andre steder.

Islandske oplevelser

Island er på mange måder kontrasternes land. I Reykjavik venter gode shoppingmuligheder og spændende byliv, men lige uden for byen står den på dramatisk, smuk natur med gletsjere, vulkaner, grønne dale og brusende vandfald. Gå heller ikke gå glip af en tur i landskabet på Islands eget transportmiddel: islandshesten.

Seværdigheder på Island

En af landets allermest populære attraktioner er Den Blå Lagune, en geotermisk spa med minderalholdigt og turkisblåt vand. Hvis du er interesseret i natur og dyreliv, kan vi anbefale at tage med på hvalsafari, hvor du bl.a. kan se pukkelhvaler, blåhvaler, kaskelothvaler og spækhuggere. En rejse til Island er den perfekte mulighed for at opleve havets kæmper i deres naturlige miljø. Er du fan af tv-serien Game of Thrones? Så må du ikke gå glip af en rundtur, hvor du kan se nogle af indspilningsstederne på øen. Glem ikke at forudbestille de seværdigheder, du helst vil se, inden din rejse til Island. Så er du sikker på at få en plads, og ofte er prisen også en del lavere.
Find dit hotel
Find din rejse til Island

Rejser til Island

Flere rejsemål i Island
Reykjavik
Med Spies kan du skræddersy din rejse til Reykjavik, så den passer lige præcis til dig. Og når du nu er på disse kanter, kan du jo også tage et smut til New York.

Inspiration og rejsetips

Vandfald på Island

Islands unikke naturoplevelser

Vores rejseekspert, Petter Sevenius, har været bjergtaget af Island, siden han besøgte øen første gang. Foruden rå og vild natur, byder Island også på fantastiske muligheder for at surfe. Læs Petters bedste tips til Island her.