Hoteller (43)

Rejser til Island

Island er langt mere end gejsere og rå naturlandskaber. Den nordatlantiske ø rummer nemlig mange gode restauranter, spændende butikker og forlystelser i verdensklasse.

Hovedstaden Reykjavik er nok verdens mindste storby. Med knap 150.000 indbyggere er byen en skøn blanding af international storby og charmerende småby med alt inden for gåafstand. Reykjavik er en trendy forlystelsesmetropol, hvor man tit kan finde det allernyeste inden for mode, kunst og musik, før det dukker op andre steder.

Islandske oplevelser

Island er på mange måder kontrasternes land. I Reykjavik venter gode shoppingmuligheder og spændende byliv, men lige uden for byen står den på dramatisk, smuk natur med gletsjere, vulkaner, grønne dale og brusende vandfald. Gå heller ikke gå glip af en tur i landskabet på Islands eget transportmiddel: islandshesten.

Seværdigheder på Island

En af landets allermest populære attraktioner er Den Blå Lagune, en geotermisk spa med minderalholdigt og turkisblåt vand. Hvis du er interesseret i natur og dyreliv, kan vi anbefale at tage med på hvalsafari, hvor du bl.a. kan se pukkelhvaler, blåhvaler, kaskelothvaler og spækhuggere. En rejse til Island er den perfekte mulighed for at opleve havets kæmper i deres naturlige miljø. Er du fan af tv-serien Game of Thrones? Så må du ikke gå glip af en rundtur, hvor du kan se nogle af indspilningsstederne på øen. Glem ikke at forudbestille de seværdigheder, du helst vil se, inden din rejse til Island. Så er du sikker på at få en plads, og ofte er prisen også en del lavere.

Find dit hotel
Vejr og klima
Hvornår er vejret bedst på Island?
Islands klima påvirkes i vid udstrækning af de havstrømme, der omgiver øen. De bedste måneder at rejse hertil er juni, juli og august. Den milde sommer er årets tørreste, varmeste og lyseste periode med gennemsnitstemperaturer på 12-14 grader i dagtimerne. Om vinteren falder der en del nedbør, og gennemsnitstemperaturerne ligger på 2-4 grader om dagen.
Pas og visum
Du skal altid medbringe dit pas på rejsen, uanset om du rejser inden for eller uden for EU. Inden afrejse er det vigtigt, at du selv tjekker, hvilke regler der gælder for netop dit rejsemål. Nogle lande kræver, at dit pas er gyldigt i op til 6 måneder efter hjemrejsen. Der kan også være særlige visumregler afhængigt af rejsemål, rejsens længde, eller hvis du ikke har dansk pas. Du finder information på Udenrigsministeriets hjemmeside. Vi anbefaler, at du kontakter det pågældende lands ambassade/konsulat direkte, hvis du har spørgsmål til reglerne. Vær opmærksom på, at du nægtes indrejse, hvis reglerne for passets gyldighed, dansk fremmedpas eller visum ikke overholdes.

Rejser til Island

Reykjavik
Med Spies kan du skræddersy din rejse til Reykjavik, så den passer lige præcis til dig. Og når du nu er på disse kanter, kan du jo også tage et smut til New York.

Find din rejse til Island