Se hoteller (0)

Rejser til Alghero

På din rejse til Alghero får du mulighed for at opleve en blanding af det bedste, Sardinien har at byde på: fine strande og spændende historie.
Charmen ved at rejse til Alghero er bl.a., at det giver dig muligheder for at opleve både by- og strandliv på en og samme rejse.
Alghero består egentlig af to dele; den gamle bydel og Lido-området. En ringmur omkranser den gamle bydel, der byder på både smalle stræde og hyggelige restauranter. Lige uden for bykernen finder du området Lido og stranden af samme navn.

Oplevelser i Alghero

Alghero har rødder tilbage til 1000-tallet og byder på historiske seværdigheder som katedradralen Santa Maria og Porta Terra-tårnet, og fra havnen i Alghero kan du tage med en udflugtsbåd til Neptuns Grotte, der rummer imponerende drypstensformationer. Lejer du en bil, er der mange interessante udflugtsmål inden for en times afstand af Alghero, og vil du på heldagsudflugt, kan du tage færgen over til Korsika. I den gamle bydel findes en del butikker, hvis du har lyst til at shoppe, men du kan også blot gå nogle gode lange ture langs ringmuren og nyde en ægte italiensk perle, der endnu ikke er alt for overrendt af turister. Inde i den gamle del af byen er der desuden flere spændende butikker for dig, der er på udkig efter lidt shopping i løbet af din ferie i Alghero.

Alghero med Spies

Med Spies rejser du med rutefly til Sardinien og bestemmer derfor selv afrejsedato og rejselængde. Du kan vælge imellem flere hyggelige hoteller med god beliggenhed, og rejsemålet er lige velegnet til en romantisk weekendtur som til familieferien. Vi har hoteller centralt i Alghero og langs kysten ud mod Baia de Conte. Der findes flere strande ved Alghero - den mest børnevenlige er La Pelosa, men også Lidostranden er lavvandet og desuden kantet af restauranter og caféer. Byen byder på lange strande med fint sand og et stort udbud af hyggelige barer, trattoriaer og restauranter.
Tips og nyttig info
  • Lang strandpromenade
  • Børnevenlige strande
  • Hoteller tæt på stranden
  • Gode restauranter
  • Lokale restauranter
  • By og strand

Spies' gæster om Alghero

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Alghero