Se hoteller (8)

Rejser til Cefalù

Velkommen til Cefalù og det klassiske Sicilien. Hvis du søger en ferie med god mad, masser af sol og ægte italiensk stemning, er Cefalù stedet for dig.
Ved foden af klippen, som byen har sit navn efter, ligger Cefalù; en solbeskinnet by, hvor historiens vingesus og det ægte Sicilien ikke fornægter sig. Cefalù er en by, der emmer af atmosfære. Overalt på gader og stræder ledes tankerne hen på byens lange historie, der strækker sig helt tilbage til middelalderen. Går du rundt i de smalle gyder ved Piazza Duomo med den imponerende katedral, støder du på både kurvemagere, isbarer og måske også det hyggelige trattoria, hvor du får lyst til at spise til aften. Byen er ikke større, end at man kan udforske den til fods, og det er netop på slentreturen gennem byen, at man lægger mærke til alle de små detaljer - krukkerne med basilikum i vindueskarmene, duften af nygrillet tunfisk eller Chiesa del Purgatorios smukke portal.

Hotelværelse eller lejlighed

Hvis du bestiller en rejse med Spies til Cefalù, er det helt op til dig, om du ønsker at bo på hotel eller i lejlighed. Hvis du vælger en lejlighed, får du frihed og mulighed for at købe friske ingredienser på det lokale marked, så du kan lave din egen lækre morgenmad eller måske en velsmagende pasta til aftensmaden.

Oplev Cefalù - og Sicilien!

Cefalù byder på andet end siciliansk landsbycharme. Lige uden for centrum venter strandene, der ofte ligger i små bugte med krystalklart vand og en blanding af sand og sten på havbunden. Cefalù er blot en af perlerne i perlerækken af byer og landsbyer på øens nordkyst, og det er let at komme rundt på egen hånd. Det tager under en time at tage toget til hovedbyen Palermo, som absolut er et besøg værd. Nogle kilometer uden for kysten venter De Æoliske Øer med deres egen skønhed og dramatik, og på østkysten knejser Etna; en af de få aktive vulkaner i Europa, og et par kilometer ud for kysten ligger de Lipariske øer, som er en gruppe vulkanøer med en særegen skønhed og dramatik. Planlægger du at tage rundt og se meget, er det bedst at leje bil, men ellers er den offentlige transport velfungerende og kan i sig selv være en oplevelse.
Tips og nyttig info
  • Kilometerlange sandstrande
  • Lokale restauranter
  • Lejlighedshotel

Spies' gæster om Cefalù

Find din rejse til Cefalù