Lejebil i Kroatien

Lejebil med Senzen

OPLEV KROATIEN
Gode priser nårdu rejser med Spies

Lej bil i Kroatien

Bestil en lejebil inden du rejser til Kroatien og få mere ud af din ferie. Sammen med Senzen tilbyder vi gode priser på lejebiler, når du rejser med Spies til Makarska Rivieraen. Du vælger selv, om du vil hente bilen direkte i lufthavnen ved ankomst eller efter ankomst til hotellet. Det er nemt og enkelt.

Det er nemmest at bestille via Min Side. Her kan du se alle tilgængelige biltyper, aktuelle priser og mulige tilvalg som f.eks. GPS og bilbarnestol.

PRISEKSEMPLER

Der er flere biltyper at vælge mellem. Se hele udvalget og aktuelle priser på Min Side.

Følgende indgår

Lovpligtig ansvarsforsikring
Dækker skader på tredjepart (person eller ejendom).

Lufthavnsafgift
Indgår i vores priser på lejebiler.

Fri kilometer
Du må køre et ubegrænset antal kilometer i lejeperioden.

Tyveriforsikring
Dækker, hvis bilen bliver stjålet. Nedsætter selvrisikoen ved tyveri.

Skadesforsikring
Dækker, hvis bilen bliver beskadiget - dog ikke forrude, sidespejle, dæk eller undervogn. Nedsætter selvrisikoen ved skade.

Vejhjælpsforsikring
Vejhjælp 24 timer i døgnet.

Tip! Goudas rejseforsikring erstatter selvrisikoen for lejebiler med op til 10.000,-. Hvis du tegner denne forsikring, kan du føle dig tryg, også selv om der skulle ske noget uforudset.

Værd at vide om billeje i Kroatien

Husk følgende når du henter din lejebil
Kørekort og kredikort.

Afhentning og aflevering i lufthavnen
Bilen afhentes i lufthavnen på ankomstdagen og afleveres i lufthavnen på hjemrejsedagen.

Afhentning og aflevering på hotellet
Bestiller du afhentning på hotellet, vil bilen tidligst kunne afhentes dagen efter ankomst. Bemærk venligst at afhentning kan ske enten på hotellet eller på nærmeste udlejningskontor. Du vil modtage et brev efter ankomst med information om, hvordan dette foregår på dit hotel.

Tag bilen med på færgen
Det er tilladt at tage bilen med på færgen til en ø, men det skal aftales med Senzen på rejsemålet, og det koster ekstra. Du har selv ansvaret for at aflevere bilen i henhold til det, der er aftalt med Senzen i lejekontrakten. Du skal selv stå for bestilling og betaling af færgebilletter.

Tilvalg
Det er nemmest at bestille tilvalg som f.eks. bilbarnestol samtidig med, at du lejer bilen. Tilvalg betales direkte til udlejer.